King of Pop Michael Jackson (8)
Raspunsuri - Pagina 4
bulinuta27 spune:
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
same here
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
danat spune:
Ankaaaaaa suuuper tare!!!
Vrei sa zici ceva ca in minutul 1:41-1:43 din clipul asta??? (a se mari pe tot ecranul )
Recomand vizionarea si intre secundele 0:15-0:18
Bun materialul asta auriu, maiales asezat pe asa un trup
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
" MORE"
anka77 spune:
citat din mesajul lui danat Ankaaaaaa suuuper tare!!! Bun materialul asta, a se recomanda tuturor barbatilor Hobby ****************************************** www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" " MORE" |
Da Danat,gif-ul era de aici 1;41..1;43, ma bucur ca ai gasit filmuletul...super
Mda sa vedem de unde facem rost de material ca asta, oricum daca cineva vede pe undeva da-ti sfoara-n tara
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
danat spune:
Cred ca asta era pt femei usor dezarmant la MJ: faptul ca pe scena era o adevarata furtuna de om, emana sexualitate prin toti porii, forta, siguranta, perfectiune, iar in private cred ca se rusina cand se apropia mai mult de el cineva
Hobby
" MORE"
anka77 spune:
Nu suntem normale
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
iona2005 spune:
danatce ai spus de mine??ca nu am sanse de recuperare da tu ai ?/never
anka77 e vorba de giful de pe blog??nici tu nu ai sanse clar.ti-am scris si acolo
copil special in viata mea
anka77 spune:
citat din mesajul lui iona2005 danatce ai spus de mine??ca nu am sanse de recuperare da tu ai ?/never anka77 e vorba de giful de pe blog??nici tu nu ai sanse clar.ti-am scris si acolo copil special in viata mea |
Da Iona , despre acela e vorba
Stiu ca nu am sanse de recuperare.Dar sincer dat fiind ca e vorba de Michael nici nu vreau sa ma vindec .Nu vreau sa ma imaginez peste cativa ani auzind o melodie de-a lui si sa nu ma miste. Sa ascur eu Whatever hapens fara sa dau la soricei?No way...asa ca lasa ca e bine cum suntem
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
iona2005 spune:
www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=87263&page=50" target="_blank">http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=87263&page=50dati mai in jos +pagina urmatoare
copil special in viata mea
danat spune:
citat din mesajul lui iona2005 www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=87263&page=50" target="_blank">http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=87263&page=50dati mai in jos +pagina urmatoare copil special in viata mea |
Wow, Iona, am studiat tricourile . Preferatul meu e de pe a doua pagina, mai sus, e un baiat imbracat cu el, deci este un tricou negru cu deschidere in V la gat, si desenati niste ochelari, ca si cum ar fi atirnati de tricou, iar pe spate as scrie "Who's Bad?"
Dar sunt multe frumoase. Mie imi plac astea mai discrete, si le uraaaasc pe cele unde sunt scrisi anii de nastere si de...disparitie. Urasc asta!
Hobby
" MORE"