King of Pop Michael Jackson (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Buna dimineata! Stie cineva unde si la ce ora e flasmob-ul? Eu una nu vreau sa fiu trista astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

iona La multi ani si o zi "zuper sepsi" tinand cont de companie!

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

La Multi Ani Iona!!!

Sa va distrati pe cinste azi, tu si Michael si sa va fie de bine! Te asteptam cu amanunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Super sigla de la GOOGLE!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

pt google. de-ar face si altii asa!cat mai multi!

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani fericiti Iona, multa sanatate si impliniri cat mai multe!

Direct cu MTV in minte m-am trezit asa ca deja cant si dansez, azi e weekendul lui, nu vreau nici eu sa plang.
Superba sigla de google.

Asa ca fetelor....smileeeeeeeeeeeeeeee!!!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ah si faina tare si sigla MTV pt azi.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Buna fetelor.Sa stiti ca va urmaresc inca de cand ati deschis pe forum acest topic, insa nu am avut curajul pana acum sa intru si eu in discutiile voastre. Azi 29.08.2009....ziua cand MJ ar fi implinit 51 ani.......m-am hotarat sa ma alatur voua intrucat si eu il iubesc enorm pe MJ, muzica lui si tot ce reprezinta el!!! De cand a trecut in nefiinta sufar si eu alaturi de toti fanii din intreaga lume, insa numai aici consider ca am sansa sa imi impartasesc gandurile, fara sa fiu considerata "dependenta de MJ"... Va rog sa ma primiti si pe mine in fan clubul Michael Jackson. Va multumesc si va pup cu drag.
PS Inca nu stiu exact cum sa actionez pe acest forum, dar sper sa ma iertati, abia acum invat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Ce ziceti de twitter-ul lui Ortega?
ia uite http://twitter.com/kennyortegablog noi ca noi, da cand vezi ca Ortega ii zice La multi ani!, nu poti sa nu te gandesti ca maybe....

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Deci nu suntem chiar "duse"....Se intampla si la case mai mari sa creada la fel .

Soo Sha'mone!!!

Mergi la inceput