King of Pop Michael Jackson (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

intr-o ora si 45 de min, aici la Bucuresti, va fi ziua lui!!
oricum nu mi-e somn, voi fi aici sa-i spun la multi ani!

am gasit ceva:

in play list mai sunt si alte parti da' io nu mai am putere sa ma uit!

We must learn to live and love each other before i’s to late

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Nu puteau sa anunte in oricare alta zi, dupa 29...

Oricum parea grea si trista ziua de maine. Acum pare si mai dificil.Ma invart pe gura butoiului, insa promit ca il evit, butoi cu meloancolie, evident

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Ma simt asa nashpa,am o tristete in suflet...

Unde-i butoiul ala???

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_n

Nu puteau sa anunte in oricare alta zi, dupa 29...

Oricum parea grea si trista ziua de maine. Acum pare si mai dificil.Ma invart pe gura butoiului, insa promit ca il evit, butoi cu meloancolie, evident

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

daaa, ce moment si-au ales si imbecilii astia...au stat 2 luni "sa ne spuna nimic"...si fleosc acum o facura oficial
Heartless
Rhoneea, Oana...haideti in butoi

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

io oricum sunt varza. butoi imi mai trebe sa ma pun la saramura....
sunt asa suparata pe mine: am fost la repetitiile pentru flashmob si n-am fost in stare sa dansez.
m-am straduit, sincer m-am straduit da'-s depasita de situatie raauu de tooott. "baba batrana" cum zice fimea. am dansat mai mult de-o ora.
eram ce-a mai pafarista de-acolo, asa ca intr-o pauza am iesit din grup frumusel si m-am extras pe poarta scolii cu o durere in sufleeet ca sa nu mai zic in toti muschii picioarelor.
asta e. stiam ca nu le am cu dansul, am incercat ca asa privind nu mi s-a parut greu.
da-ii al naibii de greu!!!

una langa mine care se chinuia si ea da' parca nu chiar ca mine: "de aia UNUL E MICHAEL JACKSON!" Ya right, incerca sa ma incurajeze!!

m-am dus la expozitia de la metrou si mi-am plans de mila.
sunt varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Buna seara dragutelor .

nu v-am citit toata ziua, din cauza de munca.
Am intrat sa va spun ca .
Si ce vad...acum s-au trezit sa anunte oficial

Stiti ce fac acum? Aranjamente de flori si buchete, singura cuc, cu MJ . Si plang de se scutura florile in mana. Si trebuia sa intru sa spun cuiva.
Sotul meu e cu echipa la locatia pe care o decoram si eu m-am subtilizat sa fac "florile". Le fac, nu zic nu, ca le fac cu dedicatie...dar....

"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"

Mergi la inceput

uelcam in za clab Melku.
prevad ca iar ma culc la 3 dimineata la ce nervi am si cat sunt de suparata

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

purple, ai nevoie de ajutor?
si-asa nu mi-e somn, macar plangem impreuna, mai un aranjament..mai o lacrima...

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

purple_blue, am tot tinut sa-ti zic si mi-a tot scapat: frumos ce-ai gandit cu mesajul pentru miri. foarte frumos.
duminica ma prezint si io la o nunta si mireasa a pus in playlist MJ cica special for me...da' ce fac io cu doua picioare staangii??!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melku

purple_blue, am tot tinut sa-ti zic si mi-a tot scapat: frumos ce-ai gandit cu mesajul pentru miri. foarte frumos.
duminica ma prezint si io la o nunta si mireasa a pus in playlist MJ cica special for me...da' ce fac io cu doua picioare staangii??!!

Pana duminica vei sti Beat it ca pe apa

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput