ce aparat pt. copt paine recomandati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mama are aparat de facut paine Alaska, a costat acum 1 an cam 150 ron. Merita, cea mai buna paine am mancat la ea! Nici nu ma mai pot obisnui cu gustul painii din comert! Si numai spun ca m-am ingrasat. Numai de la paine. O mancam si goala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Remaliss, si eu sunt super, mega incantata de masina mea de paine! de un an nu am mai cumparat decat ocazional, in rest fac la 2-3 zile, la programul scurt de o ora jumate. Programez masina, ies afara cu copii si cand vin e gata! O las juma de ora la racit si se poate manca. Masina mea e Moulinex, face paine de max 1,5 kg, deci mare!
Are o consistenta super, daca mananci 2 felii din astea fac cat o paine cumparata!
Eu fac foarte des aluat de pizza si multe alte aluaturi, pentru placinte, cornuri, inclusiv cozonac!!
Cel mai bun cozonac pe care l-am mancat a fost cel framantat si dospit in masina de paine!
Deci, merita din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

remaliss, vin si eu sa te incurajez sa-ti cumperi masina de facut paine. eu am tot un moulinex mare, pentru paine pana la 1.5kg si sunt foooaaarte multuimta de painea pe care o face. de cand am luat-o (in primavara cu 450 ron de la altex) nu mai cumparam paine din comert, chiar s-a intamplat odata sa nu fie gata painea cand a venit sotul de la munca si mi-a spus "acuma eu sa manac paine de la magazin???"

eu fac numai paine din faina de grau intergala, este muuult mai sanatoasa decat cea din comert, mult mai satioasa, mirosul pe care il emana in casa este minunat!

am mai facut tot felul de aluaturi si am fost foarte multumita.

daca te intereseaza o marca neaparat iti spun doar ca mama mea are un no name adus de dincolo si il foloseste cu succes de apox 3 ani, fara nici o problema.

in concluzie: isi merita din plin fiecare banut!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olive

Alina,poti sa scrii reteta de paine cu unt?Aia de program scurt.
Multumesc

Olive, promit sa revin cu reteta. Acum sunt la birou.

Bubu, vreau si eu reteta pentru programul de o ora jumate, te rog! Despre ce program e vorba?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Ghiciti ce am cumparat azi? Da, ati ghicit, un aparat, marca Moulinex, de facut paine!! Acum citesc instructiunile si fac azi o painica de casa! Abia astept sa vad cum imi iese!Aveti vreun secret la reteta de paine? Sau respectati intocmai instructiunile?
Sa stiti ca ati contribuit fiecare in luarea deciziei de a-mi cumpara un astfel aparat!
Revin dupa ce se coace painica si va spun cum a iesit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Remaliss, sa-l stapanesti sanatoasa!
Eu respect instructiunile din carte. De fapt...am cules retete de pe net si le-am tot incercat. Nici nu mai stiu daca reteta pe care o fac frecvent este cea din carte sau de pe net.
Sa ne spui cum a iesit!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

remaliss, felicitari pentru noua achizitie!

eu respect intocmai retele din cartea pe care am primit-o impreuna cu aparatul si intotdeauna mi-a iesit super!

asteptam sa ne spui daca v-a placut painea!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Fetelor, painea la aapratul de copt e grozava!! Mi-e teama ca am sa pun in greutate la cata paine mananc/zi E foarte buna, nu se compara cu cea cumparata...Oare se poate face la aparat si paine cu cartofi? Am mancat la cineva (dar nu stiu daca a fost de casa) si mi-a placut mult!
Concluzia? A meritat investitia!!

Bubule, care e reteta de cornuri? As vrea sa fac, dar sigur e alta reteta ca la paine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Si eu am masina de paine ,dimineata la mine in casa miroase a "familie" cum zic vecinii...paine calda si cafea.

va dau adresa clubului de "brutari"aici gasiti retete f gustoase.

http://breadmachine.blogalia.com/historias/46305

mai am o adresa dar trebuie sa o caut,promit ca o pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

http://www.falabella.com.ar/iconos/productos/pdf/1004052_20080110.pdf

aici sunt alte retete.

Remaliss,reteta cu paine cu cartof este in primul link pus de mine se numeste pan con batata.

Mergi la inceput