FIV 239

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Luca, , nu am cuvinte....

Mami vreau,

Kora,, da sunt in continuare la profu' dar cu dna Cocei n-am reusit sa ma vad deloc, am mai tinut la inceput legatura prin mesaje apoi a fost dansa plecata si in luna august cred ca a fost ca toata lumea in concediu. Abia astept s-o vad! Tu cand te vezi cu dansa?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

luca, sincer imi pare tare rau

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

O, mai fetelor ce rau imi pare.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

LucaLuca imi pare rau pt embrionasi.Data viitoare poate va fi bine.
Catalina ce bine ca ai scapat de carcalaci.Esti fresh .Gata sa te apuci de treaba.Iti tin pumnii si sa reusesti.

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

LucaLuca imi pare rau pt embrionasi.

...si mie tot pentru ei imi pare rau. nu stiu, eu parca sunt impietrita, nici la esecul din iunie nici la cel de azi nu am reactionat depresiv - cred ca asta se intampla pentru ca vine DUPA durerea cea mare de anul trecut (pentru ca tot fusese la un moment dat o discutie, trecand prin amandoua, va spun: nici nu exista comparatie; un fiv esuat pare o piscatura de purice).

dar de embrionasi imi pare foarte rau. desi aveau doar doua celule, erau mai mult decat niste potentialitati (ovocitele si spermatozoizii sunt potentialitati), erau niste omuleti incipienti, de doua celule, erau parte din mine si din omul pe care il iubesc, erau lui et moi, à la fois. o sa ii adaug, alaturi de fetitele pe care le-a tinut in brate, in sertarul fiintelor pe care le-am pierdut fara sa stiu ce am pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

LucaLuca te imbratisez, sunt alaturi de tine si continui sa cred ca intr-o zi o sa fii iar vesela si debordand de optimism asa cum erai cand ai aparut pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Offfff,mai fetelor ce rau imi pare
Multa putere si sanatate va doresc.
Castelana multumesc.Eu maninc tot felul de lactate,deci cred ca nu o sa fie nici o problema daca nu laptic bineinteles.
Saptamina viitoare incep stimularea,la primul fiv eram atit de incintata si nerabdatoare,acum e ca si cum nu se intimpla nimic...ma mai si doare un sin si imi fac tot felul de ginduri negre.

PA,PA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Of mai Luca , imi pare atat de rau , ma faci sa plang , nu meriti asta , dar poate viata iti v-a da copilasi mult doriti intr-o zi...., nu iti pierde speranta , ai trecut prin multe si asta te face puternica sa poti merge mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

LucaLuca imi pare sincer rau, dar trebuie sa mergem mai departe! Trebuie sa speram ca vom mai trai odata minunea si de data asta pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

buna ....dimineata.
Am si eu o intrebare - daca a venit menstruatia azi la orele 19, consider astazi ca fiind prima zi a CM, sau maine?

Mergi la inceput