Gravidute si mamici de Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ofe eu am nascut cu Dr. Budau asa ca am facut vizite dese. Este posibil ca in perioada asta sa fie in concediu si sa nu fie la cabinet, deci nu raspunde nimeni la telefon. Eu am nascut in perioada asta si stiu ca era nebunie, o rugam pe bebelina sa mai stea pana vine el. Pe langa asta luni nu are program, deci suni degeaba. Cel mai bine suna de marti pana joi dupa ora 14:00.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanisha spune:

ma gandeam sa va intrb dac stiti ce acte imi trwebuie ptr. prenatal si unde se depun. nu stiu de cata luni se intra ptr. ca tot se schimba legile.

Mergi la inceput

buna miha. sa-ti traiasca voinicul si sa fie sanatos .m-am uitat peste poze , sunt foarte frumoase. ai un nazdravan chipes.

Mergi la inceput

este vreo viitoare mamica ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

Miha, imi pare rau pentru Eli. Sper ca se simte mai bine. Eu nu i-am facut inca vaccinul care se face la un an si mi-e asa de groaza de el...

Fetele care dati medicamente homeopate copiilor, le dati vreun medicament inainte si dupa vaccin ? Mie homeopata mi-a spus sa ii dau tuia inainte si dupa fiecare vaccin.

Ofe, si eu am fost la dr Budau pentru ecografie. Intr-adevar e foarte bun, eu am ramas impresionata de el. La telefon trebuie sa insisti,nu e tot timpul cineva la cabinet,doar cand are consultatii se fac si programarile. Nu mai tin minte ce program are, dar incearca sa suni dupa ora 15. ( daca tin bine minte, dupa ora 15 isi incepe programul si nu cred ca are in fiecare zi program ).

Ale mamica fericita de Alexia

Eu ii dau tuia, inainte si dupa vaccin. Pana acum nu am avut probleme. Doar dupa vaccinul de la 2 luni a ramas putin speriata si cateva zile la rand imi plangea rau de tot la ora cand i-a fost facut vaccinul. Dar am tratat si asta tot cu homeopate. In rest a fost ok.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna fetelor !
Sunt eu, cea care nu mai nasteam odata!
Lipsa mea se datoreaza faptului ca am nascut pe 14.07.2009 un copil aparent sanatos dar care ascundea o grava malformatie cardiaca foarte rara, greu depiastabila echografic. Copilul a fost de urgenta trimis cu elicopterul SMURD la Tg. Mures unde singura lui sansa de a trai era o operatie pe cord deschis. Aceasta operatie a fost facuta, iar dupa 9 ore, a fost declarata un succes, o reusita. Trebuia doar sa nu apara complicatii post- operatorii. Copilul meu si-a dorit foarte mult sa traiasca si iata ca dupa 7 saptamani, adica Luni ne-am externat.
In putine cuvinte cam asta ar fi povestea noastra ...
Va rog sa actualizati si la noi :
Darius - Mario = Data nasterii : 14.07.2009 - 3.400kg - 50cm - natural cu epidurala - 41 sapt - Apgar 9 - malformatie cardiaca (transpozitie de vase mari ) operata cu succes,

Doina

mamica de baietzel Darius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Buna fetelor !
Sunt eu, cea care nu mai nasteam odata!
Lipsa mea se datoreaza faptului ca am nascut pe 14.07.2009 un copil aparent sanatos dar care ascundea o grava malformatie cardiaca foarte rara, greu depiastabila echografic. Copilul a fost de urgenta trimis cu elicopterul SMURD la Tg. Mures unde singura lui sansa de a trai era o operatie pe cord deschis. Aceasta operatie a fost facuta, iar dupa 9 ore, a fost declarata un succes, o reusita. Trebuia doar sa nu apara complicatii post- operatorii. Copilul meu si-a dorit foarte mult sa traiasca si iata ca dupa 7 saptamani, adica Luni ne-am externat.
In putine cuvinte cam asta ar fi povestea noastra ...
Va rog sa actualizati si la noi :
Darius - Mario = Data nasterii : 14.07.2009 - 3.400kg - 50cm - natural cu epidurala - 41 sapt - Apgar 9 - malformatie cardiaca (transpozitie de vase mari ) operata cu succes,

Doina

mamica de baietzel Darius

Daca stii de cate ori m-am gandit la tine si ma intrebam de ce nu dai niciun semn de viata. Ma gandeam ca atunci cand merg la Bacila sa il intreb de tine (cu putinele date pe care le aveam). Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea si mai ales puiutul tau. Ma bucur mult ca este bine si ca a trecut tot necazul.
Ma rog pentru voi sa fie bine in continuare.
Multa, multa sanatate va doresc.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanisha

este vreo viitoare mamica ?????

Bine ai venit printre noi.
Sarcina usoara si multa sanatate.
Sunt cateva viitoare mamici dar probabil nu sunt prin zona acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

va multumesc pt primire!

o sa fiu mai stingace pina ma obisnuiesc.
am o rugaminte!
binenteles ca nu am increder in pediatra si va intreb,la 3 luni sa incep diversificarae la bebele meu ??///
il hranesc cu lapte praf.
voi cum ati facut?
sau uinde sa mai citesc ,desi sincer sint cam bulversata..
va multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Ciao la toata lumea,

Azi sunt fericita, rezultatul de la TT a iesit bun! Acum astept cu nerabdare urmatoarea intalnire cu bebitza, poate aflam si noi ce carucior ne luam.

Fetelor am si eu o intrebare: stie cineva care e programul la dr Budau, la cabinet ma refer. Ca de 2 zile tot sun la 0256 201 113 si nimic... Nu o mai fii bun nr de tel? As dori sa mai aflu si alta parere, nu doar a dr meu, si am auzit ca Budau ar fii foarte bun ecografist.

O zi frumoasa va doresc!

17+

In primul rand bine ai venit printre noi si sarcina usoara iti doresc.
Azi am vorbit cu o cunostinta care a nascut in ianuarie cu Budau si mi-a dat numarul asta de telefon (sper ca e bun): 0356-433 111. Daca nu e bun imi cer scuze, eu l-am preluat de la ea.

Mergi la inceput