Gravidute si mamici de Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanisha spune:

Mihaser, multumesc, ma bucur sa aflu ca e bun ca medic, am auzit de la o singura prietena de el, dar a nascut natural si ma gandeam sa merg la el.stiu ca e la Sp. Bega.
La sp.Odobescu nu stiu pe nimeni.
Te pup
De abia astept sa-mi tin copilul in brate, sa fie sanatos si sa va pun si eu poze pe forum.toate sunt asa de emotionante dde numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Vanisha, eu am nascut amandoi copiii cu dr. Ciprian Crisan, e la Odobescu. Amandoi cu cezariana. Prima a fost impusa dupa 13 ore de travaliu, a doua am programat-o ca n-am vrut sa ma risc. Pentru mine e un mare om, am fost foarte, foarte multumita de el. Cred ca se poate discuta daca vrei neaparat cezariana, eu as opta totusi pentru nastere naturala cu epidurala, dar tu stii mai bine.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Revin cu intrebarea nu stiti un orl-ist bun de adulti???

Ofe astept sa imi povestesti

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Vanisha eu am o vecina de bloc care a nascut cu Romeo Munteanu ...si ea s-a dus in urgenta pur si simplu sa nasca cu medicul de garda ,nu era medicul ei... nu s-au vazut niciodata... si s-a purtat cu ea exemplar... si a bagat-o si in cezariana ca a fost nevoie... chiar daca nu ia dat nici un drept inainte. Eu zic sa ai incredere in el

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravitimis spune:

capitolul 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanisha spune:

STRUNFITA,e bine ca imi spui si de alt medic, cand nu ai si nu stii pe nimeni, iti prinde tare bine,cred ca e mai bine natural inca nu m-am hotarat,multumesc pentru raspuns.

ANK, e bine , vad ca numai lucruri bune aud de Romeo Muntean,acum ma gandescdeja ce sa fac , cum sa nasc.

Mergi la inceput