Gravidute si mamici de Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Dr Carmen Bunu, alergolog poate fi gasita la Clinica Profilaxis.Este foarte draguta cu copii, numai sa accepte baietelul testul skin prick test.Ii va pune niste picaturi cu alergen si apoi il zgarie putin in locul acela.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

oti si eu sunt de acord cu lista...e mai bine asa!
Alergolog bun eu nu prea stiu in Tm...ca si dermatolog Darie e cel mai bun si e la Catu...Eu am lucrat la o firma care vindea prick test si vaccinuri alergologice...am cunoscut o gramada de medici alergologi, insa la niciunul nu mi=as duce copilul ...Pentru muscaturi de insecte nu erau prickuri...erau ceva vaccinuri ptr cei alergici la muscatura de albine si viespe...alea erau cel mai greu de facut...se faceau numai la spital...pur si simplu iti baga o doza mica de venin si asa te imuniza.

doina e superb voinicul vostru...in ce zona stati?

Sanatate maxima alina...la gripa ceaiul din frunze de ceapa e bun!

vanisha eu am o cunostinta care a nascut la Bega cu dr tau...a nascut natural si nu prea a fost incantata de el...Alege repede un medic ptr ca mai tarziu nu o sa te mai ia...nu prea se baga unii peste ceilalti...mai ales daca sunt din aceeasi clinica!

Meliii, Lucia pe unde umblati!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Genny eu ii dadeam Ceciliei ceva homeopat pt colici, de fapt era pt eliminarea gazelor.Colocintys CH 5. L-am incercat si eu cand am fost balonata si a mers super bine...Am inceput imediat sa scot gazele ..pe ambele cai . Iti recomand cu incredere... si poate nici nu mai trebuie sa bea atata ceai de chimion ... si ii si plac ca sunt dulci pastilutele

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna fetelor

Otim, da l-am pacalit cu cacuila. De fapt cu motul pentru ca murea de foame in masina.
De alergolog bun, tot pe Dr. Bunu o recomand si eu.
Mihaser noi stam in Aradului, langa biserica.

mamica de baietzel Darius

http://hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=360018067&ownerId=172276894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

doina ce baietel superb aveti, sa va traiasca.

Sa va zicem cate ceva despre noi. Noi suntem bine, ne-am cantarit si masurat si noi si suntem la 5,700 kg si 62 cm la 2 luni si 3 sapt. In rest suntem bine. NU ii place cand mananc eu lactate ca o doare burtica dar daca ma tin de mancarea care i-o place atunci e bine. Dormim, papam si crestem mari .

Eu va citesc cu regularitate dar nu apuc sa scriu.

Fetele noi bine ati venit si sarcina usoara, bucurativa de perioada asta ca e superba.

A intrebat cineva cu ce ne-am dat in sarcina pe burtica...eu am folosit crema de galbenele de la naturiste si nu am nici o vergetura.E crema mai unsuroasa dar s-a meritat.

Am mai vrut sa mai raspund la cateva dar am uitat care erau intrebarile.

Noi va si multa sanatate bebicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Doina, am vazut pozele cu bebele tau. E un super dulce. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

20+ (Amaris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

va multumim de complimente

mamica de baietzel Darius

http://hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=360018067&ownerId=172276894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna dimineatza burtici si mamici!
Azi e zi cu emotii pentru noi, mergem la control si speram, ca pe langa vesti bune, sa aflam si cine face tumbe in burtica de 2 saptamani deja .
Multumesc pentru sfaturile legate de cremele pt vergeturi, mi-am luat Sanosan, iar sotul mi-a facut un stoc generos de uleiuri de masaj.Acum ramane doar sa mai am chef de cremuit si de masaj .

Ah, am reusit in sfarsit sa-mi fac programare si la Budau, in 29 sept. mergem si la el. Cam scumpa eco+consultatia la el, dar daca imi confirma ca bebitza e sanatos si totul e in regula, merita toti banii.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Doina ma gandeam eu ca e Lipovei sau Aradului...Noi stam in Lipovei aici langa Linistei...daca va plimbati pe acolo poate ne vedem!

Ela in octombrie se deschide o gradi noua pe langa str Cluj...stiu ca o sa fie 6 mil tariful...daca vrei iti dau mai multe detalii.

Ashera voi ce mai faceti?

Tosha felicitari ptr bubulina grasulina!

Yasmi am primit niste pliante cu organizari de zile: Junior Land, gradinita Tom&Jerry...ambele sunt pe Mures.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanisha spune:

mihaser multumesc pentru cele zise , imi prinde f. bine, ieri am mers la medic si a inceput deja sa o dea cu faptul ca lucreaza si la oclinica privata si daca vreau sa merg acolo, candva numai acolo o sa lucreze.....nu mi-a placut deloc.

Am auzit de Romeo Muntean , a facut cineva cezariana cu el, a nascut cineva cu el?

Mergi la inceput