Gravidute si mamici de Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

dya, iulia nu a avut nimic de la vaccin...doar o stare de somnolenta in ziua aia....maine face o sapt de cand l-a facut si am inteles ca reactiile pot aparea la 5-7 zile de la vaccin....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Ce bine super.Parca mai prind si eu curaj sa il fac lui Andrei.As vrea sa il facem sapt asta.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Diana am incercat sa-ti trimit un PM si imi spunea ca nu le accepti. Nu iti e activat PM-ul?

17+

Acum cred ca merge.Poti sa incerci

Diana

Dya, am incercat din nou si acelasi mesaj: "Scuze Dyanira nu accepta mesaje private" Eventual incearca tu, cand ai timp, sa-mi trimiti un PM cu experientza ta cu Bacila.
Multu'

17+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Diana am incercat sa-ti trimit un PM si imi spunea ca nu le accepti. Nu iti e activat PM-ul?

17+

Acum cred ca merge.Poti sa incerci

Diana

Dya, am incercat din nou si acelasi mesaj: "Scuze Dyanira nu accepta mesaje private" Eventual incearca tu, cand ai timp, sa-mi trimiti un PM cu experientza ta cu Bacila.
Multu'

17+

Ai PM.E activat PM meu nu stiu de ce nu merge ca m-am uitat in setari si totul e ok.

Diana

Mergi la inceput

Ce slaba miscare pe aici!!!
Ca a venit racoarea ma intereseaza de unde pot cumpara un sac de dormit mai grosut la pret ok ca deja cel subtire de vara e depasit.Multumesc.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:

Ce slaba miscare pe aici!!!
Ca a venit racoarea ma intereseaza de unde pot cumpara un sac de dormit mai grosut la pret ok ca deja cel subtire de vara e depasit.Multumesc.

Diana

Eu am vazut la Iana si la Sweet harmony, de langa profi pe Sagului. Si eu ma gandeam ca treb sa ii iau unul mai gros. De la Sweet harmony am unul intermediar, nici prea gros dar nici foarte subtire cum is alea de la Iana si inca il dau pe ala.

In alta ordine de idei, noi suntem bine. Aproape ca nu tusim si am terminat antibioticile. Am fost plecate la munte pe weekend si a reactionat destul de rau fetita la schimbare. Dar eu sper ca incetul cu incetul isi revine. Cam aste-s noutatile pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

LA MULTI ANI! pt Andreea Maria si pt Maria Eliana ,noroc ca m-am intilnit cu Irina in Real, altfel as fi uitat sa felicit fetitele cu un nume asa frumos.

Sa va zic ce s-a intimplat saptamina trecuta in Parcul Botanic :era o manifestare cu multa lume ,iar un domn bine imbracat a ademenit o fetita de 4 ani ,a luat-o in brate si a vrut sa o fure ,moment in care fetita a inceput sa plinga ;bine ca a fost doar atit .Trebuie sa avem mare grija de comorile noastre.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elatim

LA MULTI ANI! pt Andreea Maria si pt Maria Eliana ,noroc ca m-am intilnit cu Irina in Real, altfel as fi uitat sa felicit fetitele cu un nume asa frumos.

Sa va zic ce s-a intimplat saptamina trecuta in Parcul Botanic :era o manifestare cu multa lume ,iar un domn bine imbracat a ademenit o fetita de 4 ani ,a luat-o in brate si a vrut sa o fure ,moment in care fetita a inceput sa plinga ;bine ca a fost doar atit .Trebuie sa avem mare grija de comorile noastre.

\Doamneeee ce imi vad ochiii

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

neatza.
Bebelusele Mariutze, la multi ani cu sanatate (si cu intarziere:))!!!

Doamne fereste, Elatim, am ramas masca.....cum naiba e posibil asa ceva? doamne, nu m-am gandit niciodata cand am fost in parc ca am putea pati ceva...da, trebuie sa fim cu ochii in 4!

Fetelor, voi ati dat budinca la bebei? cum o faceti sa fie mai "naturala"?adica faceti din aia la pachet, praf pudding, sau este alta metoda mai "örtodoxa"? eu i-am dat pana acum doar din aia de la Humana, speciala pt bebei.....ma gandeam sa incep sa ii fac din asta normala...

ank, nu am mai gasit nr de mobil al dr bocan dar tin minte ca atunci l-am primit de la tipa care mi-a raspuns la tel sa-mi ia comanda pt argila...

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Salutare fetele!
Am si eu o intrebare: ce creme, lotiuni, uleiuri etc, a-ti folosit pentru prevenirea vergeturilor si pt hidratarea pielii. Ca pe mine asa ma mananca burtica si sanii, de la cum cresc si se intinde pielea ...

Dya, mersi de raspuns, ti-am trimis azi un mail.

Lucia, mi-ai facut o pofta de budinca , azi cand ajung acasa musai sa-mi fac si eu una.Problema e ca mie imi place aia de ciocolata in care pun cateva visine din visinata .Dar azi cred ca renunt la visine .

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elatim

Cum sa o fure??????????????????Doamne fereste!!!!Eu tot nu pot sa cred asa ceva.Raman masca.
LA MULTI ANI!!!cu intarzaiere ci cu scuzele de rigoare pt ieri.

Diana

Mergi la inceput