Gravidute si mamici de Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Gratiana, spune-mi si mie, te rog,tie Bacila iti spune si altceva in afara de ce vede pe ecran, adica iti da si sfaturi (fara sa-l intrebi tu)? Ca eu am asa o retinere in ceea ce-l priveste pentru ca mie nu-mi spune mare lucru, de exemplu la controlul de 3 luni s-a tot uitat vreo 8 min pe ecran timp in care eu aveam inima cat un purice, si nu zicea nimic. Intr-un final l-am intrebat daca e ceva in neregula cu bebele si mi-a zis ca nu, e totul ok. Apoi m-a intrebat cat m-am ingrasat, ceea ce m-a surprins, pt ca eu ma asteptam sa ma cantareasca si sa-mi ia si tensiunea la cabinet.Bineinteles ca nu s-a intamplat asa... Apoi mi-a spus doar ca ne vedem peste o luna cand vom face si TT, dar nimic altceva. Nu mi-a zis in ce consta, unde se face, nimic, eu presupunand ca pt TT imi va da el trimitere data viitoare. Dar surpriza in momentul in care l-am sunat pe la 17 sapt (dupa lungi cautari pe net despre TT) ca eram bulversata de atatea informatii citite, imi spune senin la telefon ca de fapt trebuie sa ma duc la Odobescu cu eco de la 12 sapt si nicidecum la cabinet .
Cam asta a fost experientza mea cu Bacila, nu zic ca nu e un doctor bun, dar eu as fii vrut sa aibe mai multa initiativa la vorbit si la explicatii, pentru ca i-am spus destul de clar ca sunt la prima sarcina si nu stiu prea multe. Poate ar trebui sa i-au eu initiativa si sa ma duc frumos cu listutza de intrebari ...
Oau, m-am cam intins, am prins curaj .
Inca o intrebare si gata: pentru cele care a-ti nascut cu Bacila, imi spuneti va rog si mie cam cat e tariful pentru o nastere - normala sau cezariana? Ca si aici am auzit niste povesti...

17+

Ma mir ca a fost asa. Cu mine povestea de ma saturam si intepeneam pe pat la eco. O fi avut o zi proasta. Dar daca este asa, sari pe el si pune intrebari, nu il lasa sa scape. Testul ti-l face la Odobescu, acolo l-am facut si eu. Preia tu initiativa la povestit si sigur o sa fie ok. Le-am spus la fete: cand am nascut, am fost 12 ore in travaliu si tot venea la mine si ma mangaia pe cap si ma intreba daca sunt ok, daca mai pot, etc. Si eu subscriu la ce au zis fetele, chiar este un MARE OM, inainte de toate.
Gasesti tu calea sa comunici cu el, sunt sigura.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Citat:

Gratiana, spune-mi si mie, te rog,tie Bacila iti spune si altceva in afara de ce vede pe ecran, adica iti da si sfaturi (fara sa-l intrebi tu)? Ca eu am asa o retinere in ceea ce-l priveste pentru ca mie nu-mi spune mare lucru, de exemplu la controlul de 3 luni s-a tot uitat vreo 8 min pe ecran timp in care eu aveam inima cat un purice, si nu zicea nimic. Intr-un final l-am intrebat daca e ceva in neregula cu bebele si mi-a zis ca nu, e totul ok. Apoi m-a intrebat cat m-am ingrasat, ceea ce m-a surprins, pt ca eu ma asteptam sa ma cantareasca si sa-mi ia si tensiunea la cabinet.Bineinteles ca nu s-a intamplat asa... Apoi mi-a spus doar ca ne vedem peste o luna cand vom face si TT, dar nimic altceva. Nu mi-a zis in ce consta, unde se face, nimic, eu presupunand ca pt TT imi va da el trimitere data viitoare. Dar surpriza in momentul in care l-am sunat pe la 17 sapt (dupa lungi cautari pe net despre TT) ca eram bulversata de atatea informatii citite, imi spune senin la telefon ca de fapt trebuie sa ma duc la Odobescu cu eco de la 12 sapt si nicidecum la cabinet .
Cam asta a fost experientza mea cu Bacila, nu zic ca nu e un doctor bun, dar eu as fii vrut sa aibe mai multa initiativa la vorbit si la explicatii, pentru ca i-am spus destul de clar ca sunt la prima sarcina si nu stiu prea multe. Poate ar trebui sa i-au eu initiativa si sa ma duc frumos cu listutza de intrebari ...
Inca o intrebare si gata: pentru cele care a-ti nascut cu Bacila, imi spuneti va rog si mie cam cat e tariful pentru o nastere - normala sau cezariana? Ca si aici am auzit niste povesti...

17+

Activeaza PM ca sa pot sa iti scriu despre tarife.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui genny76

Am ramas in urma cu cititul, se vede ca a venit lumea din concediu.
Tuturor viitoarelor mamici le urez bine ati venit pe forum.
Noi avem o mica problema, vomitam in jet aproape la fiecare masa si am fost la medicul pediatru care mi l-a recomandat pe Dr. Fuicu si am fost la el, mi-a consultat-o si a vomitat iarasi si la el in cabinet si cand mi-a vazut-o mi-a zis sa merg urgent la spital sa- fac radiografie la burtica pentru ca este suspecta de stenoza de pilor, asa ca maine seara mergem la spital sa-i facem radiografie, imi este asa de frica pentru ca nu vreau sa ajungem la operatie. Ne rugam la Doamne Doamne sa fie totul bine, va rog sa-mi tineti pumnii.

Iti tinem pumnii si ne rugam sa fie bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Ade multumesc ca te-ai gandit la mine.
Despre Dr.Bacila ce pot sa spun ? Un MARE OM ! M-a ajutat enorm la nastere, eu care si de dentist mi-e frica, am avut o nastere usoara si deloc traumatizanta. Am nascut provocat, in 7 ore a fost gata. A stat cu mine de la inceput pana la sfarsit. In momentul in care ma cosea ii spuneam ca eu mai fac un copil. Asa bine a fost fata de cum ma asteptam. Am avut epidurala dar am simtit tot. M-a durut dar suportabil (eu sunt foarte rea de durere). Spun asta pentru viitoare mamici. Mergeti cu incredere la acest doctor !
A fost foarte marcat de necazul meu. O sa merg la control si o sa-l iau si pe bebe sa-l salute.

mamica de baietzel Darius

Va pup si va doresc sanatate. Tot norocul din lume micutului luptator!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:

17+

Ofe eu am nascut acum 2 luni si jumatate cu Bacila. Recunosc ce povestesti tu. Eu sunt copil de doi medici si stiu ce inseamna sa ai o zi buna sau rea ca si medic. Si mie mi s-a intamplat ca sa fie mai reticent la unele consultatii dar la altele sa povesteasca toata consultatia. Eu am observat ca daca mergi seara la el e mai obosit si atunci nu povesteste prea mult. Eu din prima am mers cu lista de intrebari si te asigur ca mi-a raspuns la toate cu foarte multa atentie si cu multe detalii. Pt ei o sarcina care merge bine e ceva normal, pt noi, mamici prima data e ceva special si vrem ca sa ne explice orice vede pe ecran si orice despre bb=le nostru. Sa stii ca a fost super ok si pe parcursul sarcinii, il lasa si pe sot si mai glumeau ei ca intre baieti despre bb. Are si omul momente si momente si cel mai bine e sa ii pui tu intrebari si sa tii minte ca el daca totul e bine cu bb-le tau, nu prea are ce sa-ti zica...ca e bine..
Eu te inteleg dar sa nu ai indoieli fata de el ca e super ok.

Parinti fericiti de Angelica, 18.06.2009.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui genny76

Am ramas in urma cu cititul, se vede ca a venit lumea din concediu.
Tuturor viitoarelor mamici le urez bine ati venit pe forum.
Noi avem o mica problema, vomitam in jet aproape la fiecare masa si am fost la medicul pediatru care mi l-a recomandat pe Dr. Fuicu si am fost la el, mi-a consultat-o si a vomitat iarasi si la el in cabinet si cand mi-a vazut-o mi-a zis sa merg urgent la spital sa- fac radiografie la burtica pentru ca este suspecta de stenoza de pilor, asa ca maine seara mergem la spital sa-i facem radiografie, imi este asa de frica pentru ca nu vreau sa ajungem la operatie. Ne rugam la Doamne Doamne sa fie totul bine, va rog sa-mi tineti pumnii.

Ne rugam pt tine si sigur o sa fie bine. Chiar daca se va ajunge la operatie sunt sigura ca medicii vor face tot ce e mai bine pt fetita ta si sa stii ca asta conteaza cel mai mult. Sa te rogi la cel de sus sa-ti dea cea mai buna solutie pt Alexia.

Te si pe tine si pe aeea mica

Parinti fericiti de Angelica, 18.06.2009.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Doina draga, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul tau.
Imi inchipui ce a fost in sufletul tau, este un chin si te doare enorm si pentru o febra a micutului, nu mai zic de probleme atat de grave. Ma bucur enorm ca operatia a reusit, ii doresc micutului Darius multa multa multa sanatate si mult mult mult noroc in viata. Sa va bucurati de el, sa creasca mare si frumos si sa aibe parte de toata fericirea din lume.
Asteptam vesti de la voi si speram sa ne si vedem la intalnirile urmatoare.

Mergi la inceput

Genny, imi pare rau ca aveti necazuri. Pana la urma ati ajuns la dr Fuicu... Cum ti se pare ?
Eu am ajuns el pentru displazia de sold a Alexiei. Mi s-a parut ok, singura chestie cu care nu am prea fost de acord este ca recomanda imediat radiografia. Eu i-am facut radiografie Alexiei pentru displazie, apoi mi-a parut rau deoarece puteam sa ii fac ecografie. Dr Fuicu nu a fost de acord, mi-a zis ca displazia nu se vede decat pe radiografie. Dr Boia vede displazia si pe ecografie.Parerile sunt tare impartite...
Multa bafta va doresc.

Mergi la inceput

Ofe, si eu am nascut cu Bacila si am fost foarte, foarte, foarte multumita de el. La consultatii era vorbaret in general,dar si mie mi s-a intamplat o data sa nu imi povesteasca si sa imi spuna doar ca totul e ok. M-a cam socat insa cazul Doinei, si ma mir cum de nu a vazut malformatia...

Mergi la inceput

Dya, La multi ani pentru Andrei ! Sa aibe parte de multa sanatate, noroc si fericire in viata!

Va pupam.

Mergi la inceput