Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(193)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Bianca, daca-i iau apa se trezeste, pfuiii. O sa-i cumpar alta canita.
Nu, Lala a scris mai devreme nu e deloc suparata, are alta explicatie, dar nu o iertam defel. Sa scrie, dom'le!
Lala, pana la urma cu ce ti-a trecut spatele? Ca acusi vine oct-nov si il ia si pe al meu....
Alina, trenuletul e facut din cutii mici, una de ceai, una de la tampoane si una de la un after-shave.

Fetele care ati fost la mare la bulgari cu masina, cum sunt drumurile la ei? Adela, in tine mi-e speranta

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mi-a trecut cu voltaren.
Drumurile sunt un pic mai proaste ca la noi dar nu cu mult.Vorbesc de varianta Vama veche Albena. Pe la Giurgiu Albena, pe autostrada am inteles ca sunt ok.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lala, Vama Veche-Albena, mi s-a parut cosmar, pana in apropiere de Balcic. La sfarsitul saptamanii, tot la Balcic mergem, mai multi suntem si toti tin mortis sa o luam prin Giurgiu si sa parcurgem tot drumul prin Bulgaria pe motiv ca e mai scurt

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Cosmar nu mi s-a parut dar nici parfum. Vorbesc in calitate de sofer ca am vazut si mai proaste. Dupa indicatorul de Balcic spre Albena e mai bun drumul, l-au mai reparat acum un an.
Pe partea cealalta au mers nasii mei si au fost multumiti. Nu te astepta la drumuri europene ca nici ei nu au dar nici nu iti rupi masina in doua.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetelor, azi a fost suuuuper la gradi...adica m-a asteptat cu gurita pana la urechi, tocmai terminase de mancat! Moama, ce bine, ca am stat ca pe ghimpi!

Cine face cap. nou? Ca io nu mai stiu parola...sau cine o stie, mi-o da? Ca ne inchid acus', pe motiv de prea multe pagini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ce vreme urata ! Sophia ma tot zapaceste de cap sa o duc sa-i tund parul, am mentionat intr-o doara intentia saptamana trecuta si in fiecare zi imi reaminteste. N-am nici o tragere de inima ca stiu ca entuziasmul ei o tine pana ii taie prima suvita si dupa trebuie sa o urmareasca peste tot ca sa termine de tuns bretonul...

Pe noi ne-a prins toamna asta cu o singura pereche de pantaloni (de trening) care ii mai vin bine, asa ca zilele astea am fost sa completam garderoba. Nu cu prea multe, ca vine baby expo si am nevoie de motiv ca merg la intalniri, vorba Alinei !

Roxxy, am intrat de fapt sa vad cum mai stam cu nasterea, vine Maria, cum e si sigur multe amanunte si despre reactia lui Matei !

Alina, va tinem pumnii la gradi, sunt sigura ca se va acomoda foarte usor Maria ! Sophia inca o pomeneste zilnic pe Maria, de fapt intrucat trancaneste de cand se scoala pana de culca, are si timp sa repete anumite teme ...

Adra, ce fain trenulet ! Noi facem margele si bratari din macaroane, am incercat sa mai acopar o cutie de pantofi cu hartie de diverse culori, dar S a hotarat sa o "dezbace" asa ca efortul meu a fost inutil. In schimb ma pune zilnic sa desenez diverse carticele, in timp ce ea face "teaba"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna dimineataaaa!
eladea....a si trecut concediul?!asa ca Turcia e destinatia perfecta pt. fam cu copii?cum a fost pe avion?superbe pozele..la anul chiar ca duc si eu...respectiv cu familia...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

da, bianca, a si trecut... o sapt trece repede, de fapt zboara...

a fost minunat, ma repet pt a nu stiu cata oara...intr-adevar, pt familiile cu copii e super acolo..am vazut bebei de o luna, cred...si copilasi de toate varstele...au entertainment pt ei, se distreaza asa de fain...

pe avion, Eric a dormit, si la dus si la intors...a fost foarte bine... desi aveam emotii pt el, vizavi de zbor si mai ales de rabdare...n-am avut nici o treaba cu el...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput