Andreea!!!!!! Ti-am raspuns pe celalat post; acum am citit si ce ai scris aici si am o imagine de ansamblu a dramei tale; gandeste ca ce se intampla cu tine acum nu este ceva iesit din comun, sunt cazuri si mai rele(ca sa nu mai pomenim de boala sau ....atat). Trebuie sa mergi si tu impreuna cu Andrei la un preot, va va fi mult mai usor sa treceti peste asta si te rog sa constientizezi faptul ca cu cat mai repede treci tu peste acest episod o va face si fiul tau. Esti o femeie realizata: ai un fiu superb, ai familie si prieteni si...tocmai ai scapat de o povara urata din viata voastra. Incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor: acum ii poti oferi lui Andrei toata dragostea unei mame implinite. Fii realista si tine-ne la curent.
Multumesc mult dragele mele,nu am mai scris de mult pt ca am avut tot altele pe cap.procesul se tot amana...
Am scris mai mult la "In unul sau in doi mergem mai departe",am o postare acolo.Va pup si sper sa se rezolve cu bine toate pentru Andrei in primul rand...Andreea