Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Gata Luto a pus pozele... unele dintre ele bineinteles...
Nu da-ti cu rosii sau oua ca nu ma descurc sa pun link..

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Super !!!! rochita extrem de draguta...cu braul acela lucios....super eleganta.
Sa fiti fericiti o viata intreaga

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Fetelor de pe alte meleaguri,nu stiu zau cum rezistati fara nici o ecografie toata sarcina,sunteti de admirat ,eu cred ca m-as urca pe pereti .Am facut peste zece in sarcina asta ,si tot paranoia sunt
Luto,raluk,adinus ,banuiesc ca daca vine suvoi apa n-ai cum s-o ratezi,mai greu e cu pic pic,vorba voastra.Si daca stau asa pic pic pana luni ce se intampla?Pe dr l-am mai intrebat,si zicea sa tre sa vina suvoi,sa ma ud ca lumea,si oricum el nu mi-a facut control pe masa niciodata .Mai stau un pic,sa vad cum evolueaza.

38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si acum de la doctor:

- puiul meu are 2 kile! (bine, nu stiu limitele, daca e de bine sau de rau, dar tare ma distreaza cum suna )
- e tot cu capul in jos puiucul
- capul e tot mai mare cu o saptamana, capos ca tata-so... Problema e ca nu tata-so il scoate
- am incercat sa trag cu ochiu la doppler, 143 batai pe minut, 0.51 pe artera ombilicala. A zis ca e super
- lichid ok
- bine, nu mi s-a spus in veci gradul ala de maturare a placentei, doar ca e anterioara, nu mi s-a spus despre col... dar tot timpul imi ramane o impresie asa buna dupa vizitele la doctor, ca e tare simpatic si optimist si ne intelegem tare bine. Daca ar vedea ceva de rau, ar zice... si tot timpul ma gandesc la fetele care nu fac eco si au bebei sanatosi tun!
- m-a trecut in agenda lui pentru 20 octombrie
- m-a intrebat cum as vrea sa nasc, si i-am zis ca natural. Atata s-a bucurat, atata m-a felicitat. A zis ca a obosit deja sa lamureasca femeile sa nu faca cezariana doar de moft... (si eu va spusesem ca la noi in oras majoritatea medicilor te lamuresc ei la ceza, ca sa scape usor si repede si sa castige mai mult; ca de aia eram ingrijorata ca daca imi recomanda ceza nu voi stii daca e chiar recomandabil din pdv medical...)
- cand a masurat capul si a zis ca e tot mai mare decat restul corpului, ca acu o luna, eu am zis... "vai si ala doare mai tare" si a inceput sa rada
- stomacel, inima, rinichi, totul e ok
- l-am batut foarte tare la cap cu prematuritatea, daca nu isi poate da seama daca as fi cu risc. A zis sa nu ma mai gandesc la prostii, ca la clinica particulara nu le da voie sub 35 de saptamani. Mda... si am adaugat eu ca tot nu inteleg de ce, daca nici la spital nu au conditii pentru prematuri, si mor si la 33 si la 37 de saptamani, si apoi sefii de acolo zic ca-i prea devreme... Se vedea ca ma aproba, dar nu are ce face...
- l-am mai intrebat de mini cursul ala prenatal pentru nastere pe care il face si a zis sa nu ma programez inca la el, pentru ca el e superstitios . Si a avut o data doua mamici care au vrut neaparat sa mearga la 34 de saptamani si au nascut la 36 . Asa ca m-a programat doar la 36. A zis ca daca merg acuma oricum uit pana la nastere
- m-a reprogramat peste 4 saptamani, deci la 36. Si mi-a spus asa jenat ca sa vin pregatita psihic atunci ca pe langa monitorizare fetala imi face si control pe masa... A fost tare simpatic... Oricum eu mergeam tot timpul "pregatita fizic" in caz de ceva... Dar are dreptate, va fi dificil, dupa atata vreme in care nimeni n-a facut nimic p-acolo... dar trebuie sa ne pregatim pentru nastere

Nu cred ca am uitat nimic

Acum va las putin, sa pap ceva

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mai anco mai poti?
ioi clodute ce poze
wow miha74 ce pasarica mare ai in burta
poze de techila am vazut in direct chiar cand le incarca chiar si cea cu operatia ... cat despre bebei , chiar daca eram la telefon nu am reusit sa ma abtin sa nu rad si sa nu chiui cat de frumosi sunt
... gata capitolul trecut

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

luci ai dreptate...deja parca s-a ridicat negura...am avut cateva ore chiar oribile. ......

Acum sunt linistita pe deplin, plec sa fac ghiveciul
E pacat ca ai acel exemplu negativ al prietenei dar sunt sigura ca la gradul tau de inteligenta, stii ca probabilitatea sa fie un caz ca acela este extrem de scazuta
Tu nu pleci acasa ? Eu cred ca iti si place sa muncesti

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

dar ia mai spune-ne alinus...inainte de UK, unde ai locuit in Romania? si de cand in UK, si cum e in Nord?

Ca bine zici maica....ca eu de felul meu nu sunt curioasa deloc.
si vezi ca e Adinus nu Alinus
Si mai vreau sa intreb poza de la plaja in ce oras e facuta ?
Sa fie Brighton ? ca tare frumos arata.

Cea mai fericita 37 + cu

daca te referi la plaja din folderul cu mine graviduta, nu e Brighton( aia e in alta poza), e Lochness, Scotia.

asa...pai inainte de uk am stat 7 ani in Cluj , facultatea si inca vreo 3.de loc sunt din Petrosani...
pe-aici cum sa fie? acu e mai albastru asa, ca simtim si noi recesiunea ca toti ceilalti...da' pana anu' asta a fost chiar bine.liniste, pace, munca si excursii la greu( noi avem problema asta cu excursiile dintotdeauna, nu suntem in stare sa punem nimic de-o parte, da' ce mai conteaza daca sufletul e plin) acum o cam tragem asa, de pe-o zi pe alta, ca sotz lucreaza prin agentie si nu prinde de lucru tot timpul, dar asta e...or veni ele si zilele bune

38+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

pe masura ce incerc sa recuperez vreau sa urez bun venit pe lume bebelushei Sara Lucretia si felicitari ptr Doro,sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea....
Si sa scoatem deja agitatele ptr Katteryna??? GO BABY GO

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Alecxa sa avem pardon....ca am facut 2 ecografii, daaa ? Doua
La prima s-a uitat ca sa vada daca sunt cu adevarat gravida sau nu si cati copilasi sunt.....ATAT.
Si la cea de-a doua a fost ca o morfofetala, cu masuratori multeeee.

Obelixa e cea cu o singura ecografie

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am ajuns acasa
nu am timp sa citesc nimic
felicitari la fetele care au nascut dupa mine
va pun cateva poze cu bebe calin
si cu alexia si bebe calin
http://family.webshots.com/photo/2838945630104955882fYeirs

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

38+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......24 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Felicitari Raluk pentru vestile bune, asa ma bucur cand va intoarceti optimiste si increzatoare de la doctor!

Luto tu mananci picant ca si mine? Capitolul trecut ziceai de paste cu sos picant si mi s-a facut o pofta Oare nu dauneaza la bb ca mancam mai "piperat"?

Roxxy bafta la medic, te asteptam si pe tine cu vesti bune.

Katteryna bafta maine, sa fie totul bine, cred ca abia astepti sa-ti tii puiul in brate!

_
34+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput