Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
lia_2009 spune:
[quote]citat din mesajul lui Monnica
Buna dimineata!
Am avut o noapte f grea! Alex a racit si a tipat toata noaptea ca nu poate sa respire de la mucisori. Sufla nasul, dormea o juma' de ora si apoi iar tipete. Offf...sunt capie. Bine ca mai sunt si azi in concediu. De maine incep serviciul.
Legat de vitamine, mie mi-a zis dr ginecolog sa iau 4 MgneB6 si 1 Omega 3. Atat am luat si la Alex si a fost ok.
Insa, dr de familie mi-a zis ca trebuie sa iau Elevit. Nu am luat fiindca nu mi s-a parut necesar atata timp cat analizele sunt bune.
18+ cu
si mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
Monica si eu am luat magne b6 pana in sapt 14 dupa aia am inceput sa iau omega 3. Acum am 20 sapt si nu am pus nici un kg pe mine. Am gasit in farmacia catena ogestan care contine omega 3,acid folic, d3 si vit.E. Are un continut mai mic de omega 3 fata de ce am luat pana acum dar zic ca e mai bun ca are si altceva in plus. Tu cum te simti? Eu sunt ok oare sa ne ajute vitaminele? Zici ca nu e cazul de elevit daca dr nu mi-a recomandat?
Multa sanatate si bebei sanatosi.
lia_2009 spune:
[quote]citat din mesajul lui alexia28
Neata
,
Fetele v-am tot citit si m-ati terminat cu mancarurile
, va roog nu mai vorbiti de asemenea bunatati ca o sa ma fac cat casa poporului
, am pofte si as manca si pietre. Nu stiu cate kg am luat, nici cu Natalia nu am avut pasiunea asta cu numarat kg, am slabit destul de usor cat am alaptat, acum stiu sigur ca deja am luat mai multe kg ca mananc mult mai mult si am pofte din astea gen kaiser carnaciori..chestii pe care nu le mancam inainte.
Legat de alimentatie la noi nu se prea consuma mezeluri din cauza de sot cu colesterol mare, nici macar de pui, lactate doar pasteurizate, ficat chiar daca ii pregatesc piticii mie nu-mi place, in sarcina asta n-am putut sa manac deloc pui, peste. Noroc ca iau omega 3 si-mi asigur necesarul.
Momentan nu iau decat omega3 si acid folic, cred ca o sa-mi cumpar biomarin ca ala le are pe amandoua, magne b6 nu mai iau ca si ala imi datea pofta de mancare iar elevit nu iau deloc ca am luat o perioada sarcina trecuta si am explodat dintr-o data si nu mancam cat mananc acum.
Ioanact
felicitari si sarcina usoara, citisem ceva la clopotei, sa-i faci un fratior fetitei tale!
o zi buna tuturor si frumoasa chiar daca ploua afara
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
18 + 
prietene DC .
alexia si eu iau omega 3 acum am gasit la farmacia catena ogestan are pe langa omega 3, acid folic, D3 si vit.E. Eu l-am luat acum pe asta ca mi se terminase omega 3 e mai putin concentrat in omega 3 dar are ceva in plus sper sa fie ok.
Multa sanatate si bebei sanatosi.
ionela_28 spune:
Buna seara
larisel, miremia, al3csa, xela07, multumesc frumos pentru sfaturi
. Pot sa spun ca astazi mi-am tot facut si eu miere cu lamaie si am luat niste portocale foarte bune din care am mancat cu placere, asta pt vitamine, mi-am mai facut si ceai, dar nu prea-mi place, am preferat lapticul caldut, in fine, deocamdata am apelat la astfel de leacuri si sper sa dea rezultate fara sa fie nevoie de medicamente.
20+
gratiana77 spune:
Astazi am fost si eu la doctor si am aflat ca voi avea o fetita desi toata lumea zicea ca va fi baiat. Asa ca am adaugat un carucior roz la semnatura.
In 21 septembrie m-am programat pentru 4D si sunt nerabdatoare; vreau sa treaca zilele mai repede sa o vad pe Amaris, ca asa o va chema pe fiica mea. Fiica mea...ce frumos suna!!!
Onitza felicitari pentru baietelul tau.
18+ 
bubu_bu spune:
onitzasi fata si baietelul din burtica!S-a va bucure Dumnezeu cu inca un fecior sanatos!felicitari mamico!
noi am fost la socrela am papat nuci verzi...le-a desfacut sotul
sanu se murdareasca mami...am stat in gradina....ea sta la casa anga oras a fost frumoasa dupa-amiaza asta
fetele cum s-au simtit azi?
simonettecum esti?nu ne mai zici nimic...baieti sunt ok?
ionela_28
fata racita sa treaca
fetele eu inca nu cumpar nimic nici pt mine nici pt bebe desi pt mine ar cam trebui ca si in zona noastra s-a cam racorit si mai putin si nu am cu ce sa ma imbrac
ma strang toate parca
la toata lumea
19+

bubu_bu spune:
gratiana77
felicitari inca o fetita...Doamne ajuta sa fie sanatoasa si papacioasa si cumintia!Ce de vesti bune fetelor
tot asa s-o tinem!
fetele
19+

Andre_lina spune:
Onitza, Gratiana, felicitari pentru aflarea sexului! Sa fie sanatosi si fericiti!
Eu tocmai m-am intors de la Morfofetala....l-am vazut 4d real time...o minune. E atat de frumos...nu ma mai pot dezlipi de pozele lui 
m-am indragostit

...
Fata i-am prins-o doar de cateva ori caci era cu spatele, iar masuratorile abia i le-a facut...ca se misca incontinuu de ii sarea instrumentul ala de pe burta...am si ras.
Intr-adevar, 4D-ul este o experienta unica, iti vezi copilul in timp real, si in detaliu. Nu ratati aceasta ecografie!
Incerc sa pun pozele....
V-am zis ca sunt fericita?
22+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
gratiana77 spune:
Multumesc de urari. Va doresc si voua niste bebei super cuminti, sanatosi si mancaciosi.
Azi, la eco am filmat ecranul cu aparatul foto, asta pt ca de la doctor primeam doar poza, iar eco dureaza cam 6/10 min si m-am gandit ca e pacat sa nu inregistrez. La 4D m-am hotarat sa imi iau camera video sa nu pierd nici o secunda. Chiar daca primesc Cd-ul, am inteles ca pe el nu e inregistrat tot ce vezi pe monitor.
18+ 
lorex spune:
Of, mult m-am mai enervat cu activarea semnaturii.
Merci Larisel ca m-ai invatat cum. Inainte sa raman gravida functionam mai bine, acuma...parca mi-au adormit neuronii...mi-am pierdut doua perechi de cercei si trusa de unghii...
Dastefa am si eu pofte din prima zi de sarcina, nu sunt f intense si nu mananc mult dar vreau sa gust macar.
La inceput aveam o pofta nebuna de rosii cu branza sau cash, mancam de trei ori pe zi salata de rosii cu branza, apoi mi-a trecut si mi-a fost pofta de mamaliga cu branza..![]()
Am spus ca nu mai vb despre mancaruri but...of..nu stiu sa va spun, sa nu va spun ce-am mancat in seara asta, o reteta bestiala...daca imi dati voie o sa va povestesc
13 +
Andre_lina spune:
lorex, mie imi suna a baiat!
exact la fel ma manifestam si eu la 12-16 sapt...mancam numai rosii cu branza si goale....salata de rosii, supa de rosii, tot ce era legat de rosii si gustul lor ma atragea... apoi am inceput cu pofta de fructe si mai tz BERE...MULTAAAAAAAA BEREE si de asta cred ca am burta asa mare acum
.
Am pus poze fetelor, sa va uitati sa nu mi-l deochiati!
Va pup!
22+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2