Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
KarmenS spune:
Buna, fetelor!
Revin si eu cu info, am fost vineri la medic, am facut eco + analize sange pentru TT, astept acum rezultatul. Sper sa fie ok!
Pana la urma am o infectie urinara cu E-coli, am observat ca sunt multe burtici care au patit acelasi lucru. Acum fac tratament cu antibiotic, sper sa nu afecteze pe bebe, dar cred ca din moment ce a fost recomandat de medic nu vor fi probleme.
Aaa, si la eco domnul doctor a spus ca cel mai probabil vom avea un baietel
!!!!!!
Va pup!
Carmen,
15+
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza REBIANA, scumpa mea draga, sunt pe aici, am fost ocupata in wee cu tortul-corset.....sa nu raaaziiiii!!!! ..de ziua sotului , o surpriza amuzanta, cum zice fi=miu. |
Wow! Super ideea de tort si cred c-a fost asa buuuuun!
Sa-ti traiasca sotul si sa bucure de voi o viata indelungata!
Ma bucur ca esti bine! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
larisel spune:
KarmenS Felicitari pt carucior! Pentru e-coli e bine sa urmezi tratament pt ca nu se scapa asa usoar de ea. Ai grija doar sa fie antibiotice permise in sarcina.
22+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
ionela_28 spune:
Buna fetele
Nu va mai intreb ce faceti pentru ca v-am citit si am aflat;harnicute foc si inventive in bucatarie
Bun venit Ely 
Noi am dat o fuga pe la tara si ne-am intors cu un pui de raceala
;gat iritat, dureri de cap si toata starea specifica situatiei.
Va cer un sfat in acest sens;ce as putea lua pt gatul care imi da cele mai mari dureri de cap?Nu vreau sa ajung la o infectie din aceea urata pe care bine o cunoastem...![]()
Vad ca mai sunt persoane pe aici care maine merg la scoala
. Si eu ma alatur lor, dar fara entuziasm![]()
Va doresc o zi si o saptamana frumoasa
19+
larisel spune:
| citat din mesajul lui ionela_28 Noi am dat o fuga pe la tara si ne-am intors cu un pui de raceala ;gat iritat, dureri de cap si toata starea specifica situatiei.Va cer un sfat in acest sens;ce as putea lua pt gatul care imi da cele mai mari dureri de cap?Nu vreau sa ajung la o infectie din aceea urata pe care bine o cunoastem... 19+ |
Eu am avut o raceala din asta in primul trimestru si am tratat-o cu ceaiuri calde (nu fierbinti) cu lamaie si multa-multa miere de albine. Pt dureri de gat mi-am luat si niste bombonele cu propolis de la farmacie (propolets). Mi-a trecut intr-o saptamana fara pastile.
22+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
miremia spune:
ionela_28 cand ma supara gatul eu mestec capaceala (este un amestec de miere cu propolis si ceara)si se pare ca da rezultate. Eu am avut probleme cu gatul de cand ma stiu si niciodata nu am scapat fara antibiotice asa ca la prima jena fug la borcanul cu capaceala.![]()
Mirela
17+
al3csa spune:
Am si eu o intrebare la voi
cele care ati facut eco 3D trim II. Am gasit pe net la Medicover "Ecografie sarcina trim II cu Doppler" voi ati facut asa ceva
ca eu nu prea stiu cu ce se mananca .. 
Mare diferenta la preturi nu este .. Si as vrea sa stiu daca imi recomandati sa fac cu sau fara Doppler. ![]()
Ms frumos.

toata burticile 
Aaa .. era sa uit larisel cu placere si te asteptam sapt viitoare sa ne povestesti ce ai gasit pe acolo. Poate la sf lunii mergem si noi cele din Buc ![]()
![]()
17+
al3csa spune:
ionela_28 si eu ti-as recomanda tot leacuri babesti
sunt cele mai bune in cazul nostru ![]()
si sper sa te faci bn cat mai repede.
Am schimbat si semnatura. Am mai crescut o sapt 
18+
KarmenS spune:
Multumesc, Larisel!
Antibioticul e Ceroxim, am citit despre el si e permis in sarcina, asa ca incerc sa nu-mi fac prea multe griji.
15 +
cristies spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Buna dimineata fetele!!! Ma alatur si eu discutiei de dimineata, insa cu un ceai cu miere si multa lamaie Aylin, m-am speriat, de ce nu avem voie la ficatei de pui in sarcina? Nu am citit pe nicaieri ceva referitor la asta si, sincer, mie imi cam plac !In acest week-end am alergat ca bezmetica dupa pantaloni de graviduta!!! Innebunesc, nu mai incap in nici una din hainele mele obisnuite decat maxim 2-3 saptamani si, in continuare, nu gasesc magazine de haine pentru gravi!La Mothercare au trei chestii anemice la niste preturi de am plecat injurand ... Singurul loc a fost Debenhams din Mall Vitan, unde abia-abia am gasit o pereche de pantaloni din aceia cu elastic ajustabili, insa si acolo nu mai erau de cat masurile extreme .Nu pot crede ca nu mai exista in Bucurestiul asta magazine de acest gen!!! Zau acum, eu totusi cu ce ma imbrac la iarna??? Off-off, mai-mai.... Ratusca 16+ |
Eu am luat de pe un site niste blugi de gravi. Iti trimit pm daca vrei.
Si inca niste pantaloni foarte comozi de la metroul de la Piata Sudului. E un magazin de gravi acolo, dar are foarte putine lucruri.
Poate totusi gasesti.
20+

..de ziua sotului , o surpriza amuzanta, cum zice fi=miu.