Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Va era dor de mine?

Berta Si eu ma gandeam la intalnire acum ca ne vin copii acasa.
Lagat de pesti. Bianca stie ce se intampla cu ei daca ii scoti din apa, i-a vazut de atatea ori si i-am explicat si de ce. Si ea este miloasa, dar tot nu vrea sa inteleaga ca unele animale sunt mai fericite in libertate. Ii plac in mod special puisorii tuturor vietuitoarelor pe care ar vrea sa ii ingrijeasca ea. Sa o vezi ce grija are de animale la tara, daca ar fi dupa ea i-ar lua in pat sa doarma cu ei.
Legat de gradi, da, o vom duce la alta gradinita. Trebuie sa trec pe acolo sa vad cand incepe. Cica se mansardeaza podul si s-ar putea sa inceapa la 1 octombrie. Da acum i s-a pus pata ca nu mai vrea la gradi. Daca i-am promis ca ii cumparam pestisori ea a zis ca va sta acasa ca sa aiba grija de ei.
vitezomana 4 x 4. Cred ca e foarte dragalasa.

Laureta Distractie placuta duminica. LA MULTI ANI! Biencutei Sa fie sanatoasa si voiasa. Sa va traiasca!

Ioana LA MULTI ANI!
Distracti placuta, sanatate si sa fii iubita.
si fetelor

Eu in we am programat un smotru prin casa si apoi sa mergem la Bia. Nu stiu ce are in ultimul timp ca este tot mai smiorcaita. Plange cand plecam si ne roaga sa o luam cu noi. Probabil ca s-a plictisit la tara, dar aici nu are cine sa stea cu ea. I-am explicat asta de nenumarate ori. Cateodata intelege, cateodata nu. Desi incercam sa ii face surprize, ca sa compensam putin timpul petrecut separat, sa ne tinem de promisuni si mai ales nu o mintim. Nu mai siu ce sa fac. Mi se rupe sufletul cand o las plangand la tara. Pun plansul pe fondul oboseli pt ca nu doarme dupaamiaza, si nici nu insist, pt ca suntem impreuna dupa o saptamana incheiata. Ii fac surprize, ne jucam impreuna, fac tot ce vrea ea, ii spun de la bun inceput ca o sa plecam fara ea si pe ea s-o luam acasa cand incepe gradi dar as, cand vine vorba de plecat incepe sa urle si uita tot ce ai vorbit cu ea pana atunci.

Gata. fug la munca.

PS. la poze o sa mai uit la noapte


Edit: Ca ma tot tin sa spun. Felicitari Berta pt povestea nasterii Ioanei. E pe prima pagina a site-ului de vreo saptamana.


Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Bertha, speram sa fi scapat de aviz de la medicul de familie...
Sara tot lapte de la tzitzi papa. Si acum am inceput sa ii dau suc de fructe, pt ca avem probleme cu constipatia. Doar ca e o lupta sa deschida gura...

Nico, pupam plangacioasa. Mai este putin si vine acasa...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Ioana, la multi ani! Multa sanatate, fericire si noroc.

Maria, ma gandec la voi si ma rog sa gasiti un pic de liniste cat de curand.

Nico, stiu cat de greu este cand nu vor sa se dezlipeasca de tine si plang... Lasa ca trece el timpul repede si o sa fiti din nou impreuna.

Bertha, sensibilitatea excesiva face parte din acelasi grup cu inteligenta peste medie... Thomas este in stare sa planga daca vede o musca moarta... Daca a decis el ca paianjenul de pe perete este prietenul lui, si i se intampla ceva (eu nu suport paianjenii!!!!), este prapad. I-am cumparat si noi un peste acum o luna - doua si ma gandesc cu groaza ce vom face daca, Doamne fereste, moarte pestele... Era cam apatic acum vreo saptamana si i-am spus sotului meu sa fie pregatit, sa fuga la magazin sa cumpere altul, in caz de nevoie.

Laureta, la multi ani pentru micuta frumoasa si umblareata. Distractie placuta!

Eu nu pot sa vad poze de la serviciu... Iar acasa nu am timp...

Thomas a inceput al doilea an de scoala (pregatitoare) si nu pot sa spun ca este mai fericit decat anul trecut. Poate anul viitor cand va merge in clasa speciala pentru copii supradotati!?!?! Sper din toata inima. Altfel, in curand, voi avea parul alb ca zapada...

I-am inscris pe amandoi la cursuri de dans si gimnastica. Pentru Thomas este cel de-al treilea an de dans. Sa vedem cum va reactiona acum, ca este si David cu el. David asteapta cu MARE nerebdare sa inceapa cursurile de gimnastica. Este cel mai puternic si mai bine coordonat copilas pe care il cunosc, deci prevad ca va fi tare fericit la cursurile respective.

Avem multe planuri pentru acest weekend: festivalul de baloane, petrecere zi de nastere al unui prieten de-al lui Thomas, etc.

Va doresc un sfarsit de saptamana placut si insorit.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://flickr.com/gp/dcppopa/77Z12j

http://flickr.com/gp/dcppopa/3572Ze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

MARIA CONDOLENTE!!!

Chiar daca am trecut prin cea ce trece Maria, nu gasesc cuvinte. Sunt cu gandul la voi Maria.



http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k


http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor!

Maria, imi pare rau pentru pierderea suferita si iti doresc multa putere sa iti duci aceasta cruce grea, data de Dumnezeu!

Gata, hoinarele s-au intors, dupa o vara plina de plibari la munte, la mare, la Slnic....

Bertha, I'm in. Hai sa facem si noi valuri pe forum! Adica macar sa scrie cate ceva . Vad ca deja ati inceput

Hai sa va spun despre noi cate ceva, pentru inceput, ca sa va pun la curent.

Ana-Maria a inceput gradinita de la 1 septembrie, la program prelungit. Am avut mari emotii, pentru ca ea este lipita de fusta mea, mai ales de la venirea Andreei si nici la bunici nu mai vrea sa ramana. Se pare ca peste vara a avut o dezvoltare emotionala destul de rapida, pentru ca am reusit sa trecem peste 3 hopuri, care altadata erau un calvar: 1. doarme peste noapte la altcineva decat la bunici, la prieteni de-ai ei; 2. adoarme singura noaptea; 3. merge la gradi la program prelungit si ii place.

De anul asta ve merge la urmatoarele activitati suplimentare: pictura si teatru. Pentru teatru are cu predilectie multe atuu-ri, observate si de doamna educatoare: este expresiva, exteriorizata, are memorie foarte buna. Pictura a ales-o singura, pentru ca ii place.

Din punct de vedere al sanatatii stam bine. I-a priit cura de munte/mare si mai ales la Slanic. Acolo chiar a fcut o amigdalita pultacee, peste care a reusit sa treaca fara antibiotic. Ii dau f multa vit C si sirop de catina facut de mine. Pe parcurs o sa va mai povestesc despre ea cate ceva.

Andreea este foarte diferita de Ana si este un copil foarte bun. Bineinteles ca nici noi nu am mai fcut greselile de la Ana. S-a imbolnavit f rar, dar fara episoade urate. Nu i-am dat antibiotic deloc. Acum chiar a lut un virus de la finuta noastra si a facut 39 aseara, dar sunt super-calma si nu imi fac probleme deloc. Am vazut ca are rosu in gat. Ii dau vit C, Nurofen si Tantum Verde. Nici macar nu am vb cu dr. pana acum, astept sa treaca de la sine. Mananca foarte bine, orice si oricand. Doarme singur si se joaca singura. Merge toata casa in 4 labe si se ridica pe toate mobilele. Pentru mine e ceva deosebit, pentru ca Ana a mers direct in picioare. Asa ca nu ii iau premergator, daca e capabila sa se deplseze. Rade, e vesela, sta cu inlocuitori de-ai mei acasa, fara probleme.

Despre mine pot sa va spun ca nu sunt bine. Am facut o criza nasoala de hernie de disc acum 1 luna si inca nu mi-am revenit, desi am tinut tratament. Trebuie sa am in permanenta pe cineva cu mine care sa ridice fata si sa ma ajute un pic si prin casa. Am facut vineri RMN si diseara trebuie sa il sun pe doctor sa vedem care e rezultatul, in ce stadiu e hernia, daca trebuie operata. Nu dorm noptile pentru ca nu imi gasesc pozitie sa nu ma doara si cu vremea asta din week-end a fost destul de nasol. Ce ma doare cel mai tare este ca mi-am pierdut independenta si nu pot sa fac ce vrea . In afara de asta sunt bine, fara mari probleme.

Acum va las k s-a trezit deja si trebuie sa iesim afara. Sper sa mai pot intra azi.

Va pupices pe toate!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Iulia Succes la scoala lui Tommy. Daca are si activitati extra scolare poate o sa ii placa mai mult. Pentru peste vezi daca are tot ce ii trebuie in acvariu ca sa se simta bine. Uite cateva linkuri, poat ete ajuta:
http://www.acvariu.ro/ghid-incepatori; http://www.acvarist.ro/ ; www.aquarium.ro

Maduta Bine ai revenit! fetelor si tie multa sanatate.

Am fost si noi ieri la Bia. Ne-am iubit si dragalit. N-am scapat de o repriza de plans pe diverse motive dintre care principalul ca vrea acasa. Sambata i-am cumparat acvariu, asa ca am vorbit cu ea ca pana sambata care vine noi il vom pregati cu tot ce ii trebuie, urmand ca pestii sa ii cumparam impreuna saptamana viitoare cand vine acasa.


Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata, fetelor!
Madutza, bine ai revenit. Pupam fetele. Sper sa nu fie nevoie de operatie pentru hernia ta...

Noi am fost sambata la ferma animalelor din pantelimon. Este dragutz, dar caldura foarte mare ne-a impiedicat sa ne bucuram cum trebuie. A urcat rebeca pe ponei, noi am stat la umbra si apoi ne-am intors acasa.
Va pun un filmulet cu fetele mele http://www.youtube.com/watch?v=lMzYU-5Q7p8. Dupa incercarea de a o face pe Sara sa rada, a fost rebecutza transpirata toata. De la atata topaiala.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,
Am o rugaminte pt.cele care locuiesc in Bucuresti: va rog sa-mi spuneti exact cum se ajunge de la spitalul filantropia la noul sediu al primariei sect.1 (am inteles ca este undeva pr sos.Bucuresti-Ploiesti?). Si as mai vrea nr.autobuzelor sau tramvaielor care merg intr-acolo.
Sar'mana mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Acris, din pacate nu stiu sa iti raspund :(

Ioana, scumpe foc fetele!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Acris, scriu pe fuga, ce-mi vine in minte prima oara, fara sa am pretentia ca e si cea mai buna/rapida solutie. De la Filantropia ajungi repede in Piata Victoriei, de unde poti lua linia expres 783, merge pana la Otopeni si are 5 opriri pe sos Bucuresti-Ploiesti, poate una dintre ele te-ar avantaja (nu stiu unde e localizata Primaria pe aceasta sosea). Uite traseul autobuzului asta

http://www.ratb.ro/index.php?page=traseu&traseu=783,

mi se pare ok ca nu opreste in toata statiile si are ore fixe la care pleaca de la Unirii.

Edit: daca te intereseaza pt declararea bebelusului, verifica inainte sa vezi daca serviciul respectiv functioneaza tot pe sos Bucuresti-Ploiesti.

Maine scriu mai multe.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)


poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput