Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!

Shtephy, Christinam - multumesc pentru incurajari.
LauraG, capul sus ca mai este putin. o sa fie destul de dificil cu dieta, dar ai sa vezi, totul va fi bine.

Katyuscha21 ma bucur mult ca te simti mai bine. sa ne tii la curent. Cred ca totusi durerile de spate nu-s chiar o fericire :(

25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Fetelor, merci pt sustinere! Nu disper, cel putin nu deocamdata Astept sa aflu mai multe info. Maine dimineata sun sa ma programez la eco si consult de specialitate si la cursul care o sa ma invete ce am de facut (dieta etc).

Jay, la noi (cel putin la cabinetul la care merg eu...) testul asta e obligatoriu. Nu am avut simptome (si nici nu stiu daca exista neaparat). Intr-adevar nu am avut greutate ideala cand am ramas, plus ca inainte de sarcina luam un medicament care sa-mi tina insulina in frau (Metformin, care se da si la diabet, dar eu nu aveam diabet, aveam o forma usoara de PCOS). Acum nu stiu daca are vreo legatura cu vreuna din chestiile astea. O sa intreb doctorul.

Laura 29+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Laura, multa sanatate! E bine ca l-au depistat. Cu o dieta adecvata nu vor fi probleme.
Si eu tot cu Metformin am ramas insarcinata(PCOS si endometrioza).Ca si tine sunt predispusa la diabet (mai ales ca si tatal meu sufera de diabet).
Eu stiam ca acest test este recomandat sa fie facut o data la orice gravida. Mie mi-l fac mai des.

------------------------
30+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Buna dimineata burtici,

Multumesc pentru urari, si chiar daca nu prea reusesc sa scriu incerc sa va citesc, macar asa, pe diagonala :) Mai ales ca am fost in concediu in prima parte a lunii, chiar nu am avut cum sa recuperez, asa ca am sarit vreo 10 capitole

Maria 24+
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze
Ce parere aveti de scorpiute! Eu am cunoscut numai ...poame :))
Sa fie toate asa oare? Nu pot sa cred asta!!

asa e! eu is scorpion si sunt o poama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

vad ca vorbiti de zodii.....eu gemeni, sotul pesti, bebe sagetator sau scorpion........cum va fi familia asta?
imi pare tare rau pt fetele cu pb si dureri....dar o sa fie bine si o sa va tineti puii in brate sanatosi...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

25+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Cinste fac abia azi si la servici, asa ca daca va place mancarea chinezeasca va poftesc si pe voi :) +

Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata. Sunt terminata de somn pt ca bebelusa mea a facut aerobic toata noaptea Abia am reusit sa adorm pe la 3 si la 7 dimineata eram deja in picioare. Ce copil energic am...
LauraG suntem alaturi de tine
Katy ma bucur ca totul e ok. Are dreptate Camy. Cam ciudat sistemul medical acolo la voi...
Simina felicitari O sa ma uit la stiri poate te vad
Edelyia felicitari pt schimbarea semnaturii.

25+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

In rest noi suntem bine, am fost la nenea doctor acum o saptamana. Ne-a confirmat ca suntem fetite, :), spre dezamagirea bunicii - mama mea, care si cand m-a avut pe mine si-ar fi dorit baiat si isi punea toate sperantele in puiutul meu. La nume deocamdata suntem fixati la Miruna, dar in 4 luni ... cine stie ce idei ne mai vin :).

Nu stim unde si cu cine voi naste, pentru ca doctorul meu m-a anuntat ca vrea sa plece de la spitalul de stat, sa ramana doar la clinicile private, unde o nastere naturala costa 5700 ron, iar o cezariana 6700 ron. In plus, dupa experientele negative ale lui Cami si a altor fete, nu prea ma incumet. Am vizitat una dintre clinici si arata mai degraba a hotel de 4 stele decat a spital, so ... Bineinteles, ca el a spus ca daca nu vrem la privat sau nu ne permitem, ma lasa unui coleg de la stat, doar ca spunea el ca daca se va aplica legea prin care sa ii oblige la orar de 8 ore + 1 ora pauza de masa, nu va mai ramane nici un doctor in spital ... Dar spunea ca oricum vom discuta cand se mai apropie DPNul.

LauraG nu te speria, pentru ca diabetul gestational este destul de frecvent si nu este periculos deloc nici pentru tine, nici pentru bebe. Doar partea cu dieta va fi mai greu de dus :)

Lavinia felicitari pentru atitudinea pozitiva. Tine-o tot asa, si bebe sigur va fi un copil vesel, care sa iti insenineze zilele.

Katy ai grija de tine si nu mai sta asa, cand ai dureri si/sau sangerari. Fugi la spital! Iti tinem pumnii sa fie totul bine.

Despre zodii, eu nu stiu ce sa va spun, pentru ca nu cred in ele si nu stiu mare lucru despre ele

Pupici la toate burticile.

Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata si haideti la o cafeluta!

LauraG, imi pare tare rau pt analiza aia, e mai bine ca s-a depistat si urmezi tratament ca sa nu afecteze pe bebe. Multa sanatate!!! Eu am toate posibilitatile sa il am, sunt o superdolofana, o sa intreb medicul daca fac analiza.

Katy, bafta la rezultatele analizelor!

Simina, bravo! Sa te odihnesti!

Edelya, sarcina usoara in continuare!

Va pup pe toate!

26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata tuturor.
ce e cu 'chiuleala' asta pe aici?
Simina, n-ai facut ochi inca? Felicitari!
LauraG, iti tinem pumnii sa-ti fie bine, lasa ca scapi dupa nastere, sigur se va rezolva.

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput