Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele acum am ajuns acasa (si asta pt ca am masina...ca , dc eram cu RTB-ul ...)
Am luat 8.30 -scris ; 10-oral...si DA m-am bagat din prima la oral ca nu mai puteam sta.A fost ca niciodata 500 si ceva de femei....au lesinat pe acolo, au venit 4 salvari ,a venit si televiziunea...si astea numai din cauza lor,pt ca au zis ca incepem oralul la 17 si s-a inceput la 21
Sa va uitai maine la stirile de la primatv si dc vedeti o in verde aia's eu

Vb si cu sotul acum...fimea simte cand sunt agitata si incepe sa ma loveasca bine....cand mai vedeam cate o femeie cazuta pe trotuar , m-i se strangea stomacul si incepea si ea

Bravo draga mea.Am zis eu ca vorbeste modestia din tine la examenul scris.

Horror ce povestesti tu de acolo.Dar de ce?Ce s-a intamplat?
si ma bucur tare ca a fost bine.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Katy sper sa te intorci cu vesti bune, sa nu se fi intamplat nimic grav

Multumesc celor care s-au gandit la mine azi ...

Noapte buna!!!

Stefy ....vb maine...acum nu mai pot,,,pic de

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Simina, felicitari ptr note.
Este ingrozitor ceea ce povestesti... Normal ca papusa mica te simtea agitata.

------------------------
30+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:

Fetele acum am ajuns acasa (si asta pt ca am masina...ca , dc eram cu RTB-ul ...)
Am luat 8.30 -scris ; 10-oral...si DA m-am bagat din prima la oral ca nu mai puteam sta.A fost ca niciodata 500 si ceva de femei....au lesinat pe acolo, au venit 4 salvari ,a venit si televiziunea...si astea numai din cauza lor,pt ca au zis ca incepem oralul la 17 si s-a inceput la 21
Sa va uitai maine la stirile de la primatv si dc vedeti o in verde aia's eu

Vb si cu sotul acum...fimea simte cand sunt agitata si incepe sa ma loveasca bine....cand mai vedeam cate o femeie cazuta pe trotuar , m-i se strangea stomacul si incepea si ea

Bravo draga mea.Am zis eu ca vorbeste modestia din tine la examenul scris.

Horror ce povestesti tu de acolo.Dar de ce?Ce s-a intamplat?
si ma bucur tare ca a fost bine.

_

Au lesinat 3 femei ...de emotii, nervi, nemancat.....eu am venit acasa la pranz , da majoritatea au ramas acolo, in curtea Lazarului sau prin Cismigiu...iti dai seama ce inseamna sa stai de la 8 dim la 9 seara sa astepti o nota si apoi sa astepti iar sa intri la oral....si acum mai sunt acolo ca am vb cu colege la tel

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Dankutza imi place mult ce ai scris,ai un suflet frumos .
Clisma din pacate,da ,se face.Nu e doar o practica in Brasov,am observat din lecturile mele pe net ca (aproape) peste tot se face toaleta (daca e necesar)si clisma.A si aici in Bv te baga sub dus si te pune sa te dai cu iod(cred) pe tot corpul.Nu mi-au placut deloc regulile din maternitatea de stat de aceea voi merge la particular acum,daca ajung la 37s.
Intr-adevar e si mai neplacuta clisma pentru ca ai deja contractii ,wc-urile sunt cum sunt,dar nu ai ce face te supui regulilor.

_

Mergi la inceput

Citat:

Au lesinat 3 femei ...de emotii, nervi, nemancat.....eu am venit acasa la pranz , da majoritatea au ramas acolo, in curtea Lazarului sau prin Cismigiu...iti dai seama ce inseamna sa stai de la 8 dim la 9 seara sa astepti o nota si apoi sa astepti iar sa intri la oral....si acum mai sunt acolo ca am vb cu colege la tel

Traim in Romania

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Simina esti o eroina,nu stiu cum ai rezistat, felicitari

Mergi la inceput

Lavinia ma bucur ca e (aproape) ca nou piciorul.Poate mai zici o data cu ce crema te-ai uns.

Cu zodiile...Am acasa o scorpioanca (scorpiuta) veritabila.exact asa cum a descris-o Andre.Inclusiv artista...La Sinaia avem toti peretii desenati de manutele ei ,linguri cu mancare aruncate dupa mine si nimerite pe pereti ,plastilina...nici nu stiu ce lipseste de pe ei.Acum sa vedem cum o fi scorpiutul.

_

Mergi la inceput

BRAVO DINAMOOOOOOO!!!! si celelalte echipe romanesti

Nu e corect DC-ul asta...exista emoticon doar cu Steaua si cu Pepsi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Laura G, suntem alaturi de tine, nu te speria , da?
Poti sa ne spui, te rugam, daca ai avut ceva simptome sau daca s-a manifestat in vreun fel, ceva, ceva macar? Intreb asta ptr ca eu nu am facut testul; mie mi-au spus ca e la latitudinea mea daca il fac sau nu si am zis ca nu-l fac ( dupa ce m-am gandit) ptr ca nu am antecedente, nu sunt dolofana , nu are nimeni in familie ( astia sunt factorii de risc ce mi-i i-au insirat ei)

Oare am facut bine ca nu l-am facut?

Credendo vides!
29+ cu Isabella Karina
( 28 + dpdv al ecografului)

Mergi la inceput