Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(55)*
Raspunsuri - Pagina 2

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Neatza si LA MULTI ANI ![]() Punem repede poza ca azi avem trebi prin casa ![]() Ioana mami de Silvia Ioana |
Ce dolofanica frumusica

Olga, mamica lui David iepurasul

provista spune:
cativ la multi ani fericiti impreuna si o zi cat mai minunata !!!
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea

cativ13 spune:
citat din mesajul lui provista cativ ![]() ![]() ![]() |

cativ13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
![]() ![]() ![]() ![]() |

Nicky09 spune:
Simona-la multi ani....o zi frumoasa si o viata fericita, sa te bucuri de dragos muuuuuuuuuuulta vreme
Mama de ... fluturas...Nicholas...

Floric spune:
Neatza fete. AM lipsit vreo 2 zile, cu scuze. Am fost tare "zgopodina". Am executat preparate de iarna. LAudati-ma. In rest, dupa cat imi doream si eu cate un copil, ba al Mihaelei, ba al Luciei, (care adormeau singurei)...ei, aflati ca Raru ieri a adormit singur singurel, fara maini si fara tzatza si mai presus de toate in patut.Si nu o data, ci de 2 ori. Eu victorioasa am crezut ca tine schema si noaptea. Si oune copchilu semiadormit in patut azi noapte si pleca de langa el sa fac dus. Nu va spun in ce reamat l-am gasit (tati dormea dussssss
) si cat m-am chinuit sa il adorm iara. Prietenii stiu cum e (a se vedea Ilinca). Era 12 si eu tot cantam si explicam ... Acu de dimi am repetat schema, l-am asezat in patut si iar a adormit, ce-i drept usor leganat.
Ma duc sa deretic prin casa, ca nu mai e mama la mine
Nu-i nimic azi plec eu la ea.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami

provista spune:
citat din mesajul lui Nicky09 Simona-la multi ani....o zi frumoasa si o viata fericita, sa te bucuri de dragos muuuuuuuuuuulta vreme Mama de ![]() |
multumesc anticipat

Simona mamica dragastoasa de

dragostea mea

petrean spune:
neatzaVlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra

provista spune:
citat din mesajul lui Floric Neatza fete. AM lipsit vreo 2 zile, cu scuze. Am fost tare "zgopodina". Am executat preparate de iarna. LAudati-ma ![]() ![]() Ma duc sa deretic prin casa, ca nu mai e mama la mine ![]() Nu-i nimic azi plec eu la ea. ![]() www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
bravo . felicitari asa gospodina vreau si eu la casa mea
Simona mamica dragastoasa de

dragostea mea

Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dyana27![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
LA multi ani! si de la mine
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

*oooo*~*oooo*~*oooo*

pentru:
Bogdan