Cum a fost la Madonna ?
Raspunsuri - Pagina 4
iepumic spune:
LauraT, la Gold Bar erau 600 Ron biletele.
Nu stiam ca au fost si bilete de 2250 RON/pers. Insa un coleg care a stat la gazon A mi-a zis ca in fata, chiar langa scena, erau niste scaune. Ma gandesc ca acolo.
Gabrielama, cam asa am inteles si eu mesajul ei doar ca eu l-am interpretat in sensul ca sa nu-i discrinam noi pe tigani. Nu m-am simtit ofensata de respectivul moment din show pt. ca am fost convinsa ca nu e dedicat romanilor ci e inclus standard in show. Dar putea totusi sa renunte la a vorbi in romanes. Sincer, cred ca mesajul ei ar fi foarte binevenit in Italia si in alte tari in care discriminarile chiar sunt la ordinea zilei.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
anda2009 spune:
N-am fost la concert, dar comentariul asta http://www.coffeechat.ro/2009/08/madonna-loredana-americii/ mi-a mers la suflet...
agho spune:
Si prietenii nostri care-au fost la concert au spus acelasi lucru: praf, inghesuiala, nu vedeau nimic...puteau sa se lipseasca fara regrete de acest concert. Incomparabil cu ce-au vazut la U2.
Au spus ca dupa vreo ora s-a mai eliberat locul, fiindca au plecat din spectatori si-atunci au mai putut sa vada cate ceva pe ecrane si ca show-ul ei cu dansatorii merita sa fie vazut. Insa nu stiam ca ea era in primul rand dansatoare, ca sa merite efortul.La fel, li s-a parut ca a facut si play-back. In fine...a trecut. Fiecare a luat ce-a vrut din toata agitatia din jurul si din timpul evenimentului.
denizel spune:
Ce comentariu a facut Alice Nastase... S-a dus si dansa la concert in parc, ca tot omu', ca sa o asculte pe Angela Gheorgiu si, ce sa vezi, a aparut Madonna musculoasa, aratoasa, ambitioasa si in chiloti rosii. Fiasco, domle! Asa cevaaa... .
Gabrielama spune:
Am citit articolul lui Alice Nastase dimineata; mi se pare exagerat si nedrept. In fond, daca nu-mi place Guta, nu ma duc la concertul lui... Comentariile ca dansatorii sunt toti mai mici de inaltime decat ea si ca au facut casting pentru ei in lumea a treia mi se par de'a dreptul de prost gust.
Am fost putin plecata si am auzit la EuropaFM parti din concert; fara dubiu, mesajul a fost "nu discriminam pe nimeni" si nu "voi toti sunteti romanes".
Disclaimer: nu sunt fan inrait Madonna. Imi place oarecum de ea, si muzica ei, in ultimul timp, mai precis de la "Confessions on a dance floor" si catvea cantece din ultimul album. Nu fac aici apologia Madonnei si a perfectiunii ei. Insa mi se pare ca nu vedem padurea din cauza copacilor si in loc sa admiram ceva facut cu profesionalism, cu dorinta de perfectiune si cu respect pentru cei in fata carora te prezinti, ne legam de trei cuvinte pe care le-am inteles sau nu si interpretarea lor. Vorbesc aici despre show si nu despre organizare. Care este o alta mancare de peste...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
denizel spune:
Nici eu nu sunt fan Madonna, dar cred ca voi deveni in scurt timp .
Pai, Gabi, daca Madonna si-ar fi ales dansatorii dupa culoarea ochilor (asa cum ar fi dorit poate Alice Nastase ), dupa aia s-ar fi plans A.N. in articol ca a dat bani ca sa o vaza pe Madonna si, cand colo, a revazut Calatoriile lui Gulliver de la Opera Comica pentru copii :)). Sau Frumoasa si Bestia de la Tandarica
:)).
Iar sa te legi de vocea pe care nu a avut-o vreodata Madonna sau de faptul ca se mangaie pe un pat, imbracata fiind in chiloti rosii, nu arata altceva decat ca bine ar fi ca oamenii sa mearga la concertele celor pe care ii admira, nu sa dea banii de pomana ca sa aiba la cine sa caste gura .
Iar faptul ca a nu a oferit bis, foarte bine, asa as fi facut si eu :))))). A simtit probabil foarte bine ca publicul ala nu era al ei si ca nu a placut-o, deci n-avea rost sa se oboseasca.
Pacat de fani...
Ramonika spune:
pai daca era sa mearga doar fanii la concert, cred ca se tinea intr-o sala de sport dintr-o scoala oarecare...
sincer vorbind, chiar ma intreb ce-o fi avand Madonna de e asa putin po****ra pe la noi.
fata de nebunia cu Michael... cati fani are, Madonna e mic copil.
sa fie pt. ca e femeie, si pt. ca arata asa de bine?
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika pai daca era sa mearga doar fanii la concert, cred ca se tinea intr-o sala de sport dintr-o scoala oarecare... sincer vorbind, chiar ma intreb ce-o fi avand Madonna de e asa putin po****ra pe la noi. fata de nebunia cu Michael... cati fani are, Madonna e mic copil. sa fie pt. ca e femeie, si pt. ca arata asa de bine? |
Pai, cred ca nu prea are fani pentru ca nu e genul pe care, dupa concert, sa vrei sa o iei cu tine acasa .
Iti toarna verde in fata "asta sunt, m-a excomunicat Papa de la Roma daca te intereseaza , daca ma placi, bine, daca nu, bye! Pardon, baftalo!" :))))
Romanii trebuie luati cu lugu-lugu, cu I love you all, you are fantastic!, ca daca le-o trantesti fara preludiu ca tiganii si homosexualii is si ei oameni, uite, te huiduie .
valen spune:
Ah, chiar eram curioasa sa aflu exact cu ce anume a insultat publicul, ca in primele postari ale acestui topic am citit ca mai nimeni n-a inteles ce-a spus defapt Madonna, "da' oricum, a fost jignitor" Probabil ca azi s-a scris mai mult in ziare despre insultele cu pricina, si asa, toata lumea a fost pusa la curent cu jignirile aduse in seara precedenta , macar cei care s-au simtit jigniti, sa stie si de ce.