dupa 10 ani ...in patru mergem mai departe ..
Raspunsuri - Pagina 3
babyblue spune:
ce super!!!
imi doresc ca peste zece ani, sa am acceasi fericire impreuna cu sotul meu...noi inca nu avem bebe...dar sper sa vina si el curand.
felicitari si sa-ti traiasca sotul si micutii!!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Marox spune:
Si noi am aniversat 10 ani de casnicie anul asta, pe 6 martie... Nu riscam sa uit data pt ca de mult timp ne gindeam sa plecam undeva sa sarbatorim, doar noi 2. Asa ca am lasat copiii la soacra-mea si noi am plecat intr-un week-end prelungit la Roma. Chestia e ca am mers atit de mult pe jos, incercind sa vizitam cit mai multe "obiective", ne-am obosit asa de tare, ca n-am mai avut chef de sarbatoriri...romantice!
Yasmine spune:
Tot binele din lume, pentru urmatorii minim 40 de ani!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina F frumos . Si noi tot 10 ani pe 25 iulie:am sarbatorit in 3 si o burtica de 9 luni ,bebe a venit exact 10 zile mai tirziu. Alina,mami de 2 copii minunati |
Ce frumos!
Si noi am sarbatorit 5 ani tot cu burtica de 9 luni si Victoria ne-a urat 4 zile mai tarziu. (Anul trecut).
Anul asta am sarbatorit 6 ani in trei.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
carolinah spune:
La multi ani fericiti si sanatosi impreuna!
Noi am decis in luna de miere petrecuta undeva pe mal de ocean sa ne intoarcem la aniversarea a 10 ani acolo cu cei 2 (pe atunci viitori) copii ai nostri.
Si deja am planificat vacanta din 2011... acolo pe malul acela de ocean, impreuna cu fetele noastre!
desprecopii spune:
inca 70 de ani la fel de fericiti, impreuna desigur, va urez draga Jade!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
kariguld spune:
LA MULTI ANI!!!
si la cat mai multe povestiri minunate!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!