Burtici fericite de septembrie-octombrie (173)
Raspunsuri - Pagina 5
laura78nico spune:
Am intrat pe fuga deci numai bine pt galerie
HAI MONICA!
HAI BB DRAGOS!
Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
aidaciolac spune:
Clodute te intelegem perfect si stim ca in perioada asta trebuie sa te oduhnesti mult . O sa vezi ca in timp Patrik se va invata sa o iubeasca pe Karolina si va fi mai usor ... am auzit ca functioneaza daca ii fai de lucru cu bebelina , se va simti mai important
am reperat-o pe margo imediat va intra in lista
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Hai Moniiii !!!!! Raluka in ultimele tale saptamani nu cred ca vor mai fi asa bune starile acestea de tensiune....vorbesc serios....ca poate te apuca nascarea..... Ai mancat ceva ? Eu cum va spuneam nu mai am ce sa mananc asa ca am trecut la paine cu unt si cu dulceata Cea mai fericita 37 + cu |
Om vedea... de ce, vrei sa ma tina pana la 40? la 39 n-a fi bine?
Am papat, multumesc mult!Inca eu cred ca am papat prea mult, de foame, ca acuma nu mi-e tare bine ....
32+ Alex
simonette spune:
Doamne ce emotionant!!!!
Doamne Ajuta!!!!
Go monica!!!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
23+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
citat din mesajul lui aidaciolac Clodute te intelegem perfect si stim ca in perioada asta trebuie sa te oduhnesti mult . O sa vezi ca in timp Patrik se va invata sa o iubeasca pe Karolina si va fi mai usor ... am auzit ca functioneaza daca ii fai de lucru cu bebelina , se va simti mai important am reperat-o pe margo imediat va intra in lista Aida ... 36+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Sustin ce spune Aida!!!! Ei invata sa-si iubeasca fratiorii inca din burtica daca sunt informati si lasati sa pupe burtik! Apoi la venirea acasa, eu, l-am implicat pe Luca in activitatile mele cu Iannis. Il rugam sa imi dea pampersii sau servetelele.....chestii de-astea! Era fericit sa ma ajute...gandacul...avea si el 2 ani
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
23+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
aidaciolac spune:
bebe dragos uite cate musafire intra aici sa iti faca galerie ... sa vezi cum o sa asteptam si pozele
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
margo1 spune:
Clodute, sunt constienta ca pana nu scriu 10 mesaje nu prea am sanse sa intru in listuta, de aceea nici nu ma astept inca sa apar in lista sau sa primesc parola de la mailul comun , dar nu-i bai....asa-mi trebuie daca am stat pitita atatea luni fara sa scriu nimic; oricum, chiar si asa in tacere m-am simtit foarte foarte bine citind randurile acestei odisei; sunteti toate deosebite si amuzante, incat nu putine au fost datile in care am ras sau plans alaturi de voi
Imi sunteti tare dragi si nu trece zi fara sa va citesc; si eu din pacate a trebuit sa stau mai mult in pat (col scurt), dar cu ajutorul vostru am trecut mult mai usor peste aceasta perioada si uite ca....mai am putin si ma voi bucura si eu de minunea mica ce se ascunde in burtica
Inca o agitata pentru MONI, care isi va vedea in curand visul implinit
GO MONICA
kemsy spune:
Hello, hello!!!!
Iar am de recuperat aproape 2 capitole. Dar m-am smecherit, acum citesc ultimul capitol la care se scrie, ca sa am spor la recuperari
Dar nu inainte sa fac galerie!!
Hai Monica!!
Gianina 35+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui margo1 Imi mai dau inca o data datele de "identificare", caci e posibil ca din greseala sa nu fi trimis mesajul in care le-am postat (l-am cautat peste tot si nu reusesc sa il vizualizez, m-am gandit initial ca e din cauza faptului ca nu am inca 10 mesaje la activ, dar vad ca ultimul mesaj apare, deci am dedus ca mesajul cu detaliile nu l-am trimis) Deci: locuiesc in Sibiu de 3 luni (inainte am locuit in Bucuresti 6 ani), marti am implinit 36 de saptamani si astept cu drag baietelul Vladimir, care speram sa se nasca la clinica Eva din Brasov (zic speram pentru ca avem de parcurs cam 150 de km din Sibiu pana in Bv; ma rog sa nu nasc in primele 2 ore de la declansarea travaliului, ca atunci ma va mosi sotul in masina ). Alt bebelache nu avem, poate de aici si toate emotiile care deja ne coplesesc si toate gandurile care nu ma lasa sa dorm in ultima perioada. Oricum, abia astept sa tin mica minune in brate si sa ii ofer toata dragostea mea DN:25.07.1984; UM:20.12.2008; DPN: 24.09.2009 Pup fetele si ma rog ca mogaldetele care vor aparea in viata noastra sa fie sanatoase, mancacioase si sa ne bucure viata! si....ma gandesc la monica si sper din tot sufletul ca aceasta sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei...abia astept vesti!! |
bine ai venit!
... scuze , dar mai un pic si o sa intri in lista acum noi facem galerie
... scrie repede sa treci de mesajul 10 sa te putem vedea in timp real
Aida ... 36+
Poze cu noi