Burtici fericite de septembrie-octombrie (173)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Monikus, multa sanatate scumpa . Ai grija de tine si de burtica . Eu una te admir pt curaj si devotament.

Manga, multumim frumos pt materialele postate despre alaptare. M-ai terminat cu tiramisu ala , eu m-am ferit de el crezand ca se face cu ou crud, dar probabil cel din comert e cu praf de ou doar . Ma duc si eu mai pe seara sa cumpar

Raluka, ce fata extraordinara esti tu..., cat de loiala prietenilor . Bravo

offf...... iar am uitat ce mai vroiam sa spun ... ma intorc

34+
in curand mamy de Sofia scumpa

hahah si eu m-am ferit pana acum vreo luna juamte cand am auzit-o pe luci si am zis ca e voie. iar de atunci...am facut o cura zdravana vreo 2 sp, dupa care am luat o pauza, ca nu mai intra. :)

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mesaj de la Moni:

"A fost anesteziata, facem rahi, nu cred ca va mai dura f mult pana intru"

Doamne ajuta!!!

32+ Alex

Yuppy!!!!!

HAIDE MONI!!!

_
34+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Delia mi-era dor de tine.
Vroiam sa-ti spun ca nimic nu stii : primul lucru pe care mi l-a spus moasa asta iarna....cand eram eu tanara gravida a fost sa nu mananc oua crude, tiramisu si maioneza facute in casa DAR ca pot sa pap linistita din comert ca alea au numai prafuri si nu sunt un pericol
Manga stie ce stie....eu insa ma intreb cum de nu i se apleaca de cat a mancat.
Eu am avut asa perioade de cate 1 luna ca mancam in prostie numai o anumita chestie.....dar o mai schimbam....ea vad ca se tine tare

Haiiii Moniiiii !!!!! Azi vine Dragoselu' !!!!!!!

Pe fetele astea ale mele le dor mainile saracele dar le-am promis ca le da injineru o inghetata la sfarsit

Cea mai fericita 37 + cu

ai foarte mare dreptate, mai am multe de invatat! La mine obsesia culinara a sarcinii au fost cartofii prajiti .

HAI MONICA !!!!

35+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Simonette eu nu stiu cine esti, care vecina din ce parte a curtii...dar stand asa si asteptand nasterea Monicai am vazut si eu ce baieti superbi ai si vad ca mai astepti inca unul....
Pot sa spun ca asa arata o mamica fericita in conceptia mea ....cu 2 -3 baietei
Si poza aceea in care dorm amandoi e super

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mkunigunda frumoase poze , in prima faza am crezut ca esti pe faleza plajei Modern multe amintiri pt mine acolo

ioi ce asteptare , dar nu conteaza haaaaaai monicutz brem sa il vedem pe bebe Dragos

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Haide, Moni!

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

luto, ce scumpa esti tu cum ne adopti pe cele de la nov-dec! Vei avea o gramada de "copii" asa. 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara fete dragi,

In primul rind Hai Monica ! Hai bebe Dragos !
In al doilea rind va MULTUMESC pentru majoretele pe care le-ati afisat pentru mine cind am nascut !
Va multumesc si pentru urarile de bine cind am anuntat ca am ajuns acasa cu bebelina.
Ii multumesc si Ralucai care v-a tinut la curent cu (intr-adevar) putinele informatii despre noi...dar nu m-am simtit in stare de mai mult...
Si acum sunt putin obosita... imi e greu sa ii impac pe amandoi si mor de dragul baietelului meu cel mare ...care e mic si nu intelege si pe mine ma dor reactiile lui... cam plinge si e cam miriit ...
Sunt multe de povestit...dar nu am dispozitie inca ...
ORICUM SCRIETI EXTREM DE MULT si nu prea apuc sa citesc tot.
RECUNOSC ca nu am vrut sa scriu pina nu am citit tot (pe diagonala ce-i drept)

Felicitari fetelor care au nascut ...sunteti multe pt mamici si multa sanantate si bebei cuminti

Mai este o fata Margo care incearca sa intre in lista dar are doar 5 mesaje. Margo trebuie sa scrii cel putin 10 ca sa scapi de moderare si sa te vada fetele in timp real...pentru ca acum cu atitea nasteri e mai greu sa ramina cineva in urma sa te recupereze.

Simonette am vazut ca citesti si eu sint o mamica de rindunici 2008 am nascut impreuna ...felicitari si tie pentru bebe 3.

O sa revin si cu poze cu Karolina mea dar mai dureaza sa ma adun...

Va pup seara buna.
SI inca odata Hai Monica ! Hai Dragos !

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Mi-a scapat un mesaj fara galerie. Reiau MonicaBebe Dragos 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

luto, ce scumpa esti tu cum ne adopti pe cele de la nov-dec!
Vei avea o gramada de "copii" asa.

25 + Chiara Ada

sa vezi cand am sa incep sa va impartasesc din experienta mea de proaspata mamica

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput