Burtici fericite de septembrie-octombrie (173)
Raspunsuri - Pagina 16
alex25 spune:
Mai fetelor, mai bagati si voi spatii intre zambareti ca se duce pagina pe campii si ptr unii ca mine cu minilaptop e cumplit/.
Sar'naaa

----------------------------------------------
Alexandra
34+ cu fluturasul
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4-5 sapt 

Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogos buna fete! sunt cumnata monicai. a nascut monicaaaaaaa. minunea noastra Dragos Alexandru are 3.400 kg. cu monica inca nu am vorbit, dar sunt sigura ca e bine si ea. |
Vai cat am alergat dupa mesajul acesta!!!
URAAAAAAA!!
BUN VENIT PE LUME BB DRAGOS!!!
Sa ai parte de tot ce este mai bun in viata aceasta!!!
FELICITARI MONICA!!!

Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ayla21 spune:
Felicitari Monica!

Bine ai venit bebe Dragos!
Monica, refacere rapida dupa cezariana, sa te poti bucura depin de minunea mult asteptata!
Sa ai un bebe sanatos, si papacios!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
uve_got_mail spune:
Hai ca a meritat asteptarea: grasunelul are personalitate, probabil ca i-a placut sa ii faca fetele galerie!
Monica, ti s-a indeplinit visul de a-ti spune cineva mama;steaua aia a ta pe care o iubesti a stralucit mai puternic ca niciodata in seara asta! 

Trimite-ti injeneru' sa pregateasca patutul
33+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogos buna fete! sunt cumnata monicai. a nascut monicaaaaaaa. minunea noastra Dragos Alexandru are 3.400 kg. cu monica inca nu am vorbit, dar sunt sigura ca e bine si ea. |
Multumim pentru vestea minunata !!!!!!!!!!!!

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Vai cat am alergat dupa mesajul acesta!!! URAAAAAAA!! BUN VENIT PE LUME BB DRAGOS!!! Sa ai parte de tot ce este mai bun in viata aceasta!!! FELICITARI MONICA!!! ![]() ![]() ![]() Dana 34s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Hihihi, deci nu-ti mai trimit sms
32+
Alex
selen80 spune:
ce bine ca am mai stat 5 minute, si am trait bucuria si emotia in timp real
cat ma bucur pt Monica, s-a linistit si ea in sfarsit, E CU ATOMIX IN BRATE!! 

3.4 kg, voinicel Dragoselul nostru...si ei ii era teama ca are burta prea mica ![]()
MONICA, refacere usoara (desi sunt sigura ca durerile nu mai conteaza) si laptic dupa cerere!
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE! 
nunta
Dana15 spune:
Doamne ce emotii am avut! am ajuns de 20 minute acasa..ama vazut mesajul ralucai in care spunea ca imi da sms..era la capitolul trecut; apoi am vazut pe lucia online pe mess care avea fata trista...m-am gandit numai la prostii!!
Multumim lui Dumnezeu ca totul s-a terminat cu bine!!!
Fetelor sunteti esxtraordinare, ce galerie ati facut! mi-au dat lacrimile cand am vazut ca ni se alatura si mamicile de la odiseea de anul trecut;
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Roxxy80 spune:
URRAAAAAAA!!!!!! FELICITARI, MONICA!!!!! ATOMIX, BINE AI VENIT!!! TE-AM ASTEPTAT CU ATATEA EMOTII!!! SA CRESTI MARE, SANATOS, VESEL, SA FII CUMINTE SI SA ASCULTI DE MAMICA TA (O MAMICA SPECIALA SI SUPER CURAJOASA)!!!! 

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI