Ce nu ne place la sex ...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

Citat:

sa sune telefonul sau sa sune la usa in timpul ala

POZE

oau, nu am patit niciodata

Carpe diam!

eu da,si exact cand itio era lumea mai draga,tarr telefonul si fugi repede sa raspunzi si gataaaaaaaaaa

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Da ce era asa urgent de trebuia sa fugi repede sa raspunzi la telefon??
Ori dati ignore cand suna telefonul sau bate cineva la usa ori dati telefoanele pe silent si puneti placuta cu 'nu deranjati' pe usa.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai bine ar fi bine puse pe silent inainte ,ca daca dai ignore iti strica toata treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

Citat:

sa sune telefonul sau sa sune la usa in timpul ala

POZE

oau, nu am patit niciodata

Carpe diam!

eu da,si exact cand itio era lumea mai draga,tarr telefonul si fugi repede sa raspunzi si gataaaaaaaaaa

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Draga, dar in momentele alea iti arde sa raspunzi la telefon? Daca v-ati apucat de-o "treaba" duceti-o pana la capat, ca asa e frumos!

Carpe diam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

KID
gand la gand cu bucurie, vad ca suntem de acord in privinta telefonului ca deh, nu suntem in telenovele, dam ignor.

Carpe diam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

mai bine ar fi bine puse pe silent inainte ,ca daca dai ignore iti strica toata treaba

Nu poti sa schimbi soneria cu una careia ii poti da ignore?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Lungit preludiul pana-ti piere cheful!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Mai ce ti-e si cu subiecte deschise la Femina unde raspund 99.99% dame, titlul fiind ce NU va place la sex..... si cu mici exceptii (mici de tot) topicul este total pe langa subiect.
Slab...foarte slab.... am raspuns si eu asa la solicitare si facand abstractie de numele meu, este printre singurele raspunsuri clare si cat de cat centrate. In rest.... apa de ploaie... aproximativ. Slab... foarte slab....
Sau mai este o posibilitate. Pur si simplu reprezentantele sexului frumos care au experienta sexuala, Nu au NIMIC de obiectat la acest capitol. Adica, sexul merge struna, totul e Ok, nu au nimic ce sa nu le placa. Super ... poate aceasta este realitatea. Desi am mai citit pe ici pe colo, la alte threaduri plangeri in aceasta directie.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

...Sau un produs doar ti se pare a fi perfect, atita timp cit nu ai ceva superior la care sa il raportezi

Mergi la inceput