Ce nu ne place la sex ...
Raspunsuri - Pagina 5
danny1 spune:
nooooo,daca miroase poate fi el si brad pitt,geaba.
oricum,nu ingros coada.nu-i musai![]()
mai,culmea e ca atunci cand ne apuca dimineata nu miroase nimic.defapt,parca totul miroase a trandafiri.![]()
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
ANITA75 spune:
nu cred ca pute brad pituz in niciun caz
adevarul e ca daca esti luata prin surprindere de sot la 4-5 dimineata sa facem sex ,eu zic ca e mai bine ,e mai incitant decit sa sti ce ai de facut inainte de a te culca ,asa pe nepusa masa e mai bine
Allure spune:
Conchita, fara cat fight :)
Pentru Brad Pitt pot sa stau si la coada...dupa ce termini tu, il iau eu ![]()
Si apoi il dau mai departe. ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
ionica spune:
N-as zice nu la brad pitt-ul asta daca m-ar alerga
,stai gaina ca te tai
.
Ah,nu-mi place daca partenerul inchide ochii cand este in actiune
am senzatia ca ma tradeaza cu vreo negresa
,fantasmul lui dehh.
Mindy spune:
cand preze nu e de gasit.. si atosfera se descinge (asta e opusul lui in incinge?)
Ionica, punem pariu ca in fantezia lui cu negresa te include si pe tine? :-)
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica N-as zice nu la brad pitt-ul asta daca m-ar alerga .Ah,nu-mi place daca partenerul inchide ochii cand este in actiune ,fantasmul lui dehh.http://picasaweb.google.com/home |
io inchid ochii si n-am nici o alta fantezie, decat aia prezenta. e un tic involuntar. si in felul asta nu mai esti distrasa de elemente exterioare, cum ar fi musca pe tavan. :-))
andru_mami spune:
nu imi place sexul programat -stiti diseara facem si noi ceva,nu?
urasc chestia asta.

![]()

POZE
rhoneea spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui andru_mami
asta ar fi culmea ironiei,doamne fereste ![]() ![]() POZE |
Ba io zic ca'i culmea socroseniei

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
adinag spune:
Nu-mi place sexul programat (adica stam toata seara unullanga altul cuminti pe canapea, dar abia in pat, la 1 noaptea, putem s-o facem
), nu-mi place cand se vorbeste prea mult si cel mai tare urasc cand ma intreaba in toiul actiunii ce-as vrea
ANITA75 spune:
adinag ar trebui sa- ti cunoasca placerile nu? sau daca tu vrei o anumita pozitie si el o tine pe-a lui ,te intorci frumusel pe partea dorita![]()

ce au nevoie de ajutor