Schimbarea semnaturii
Salutare!
Incerc deja de cateva ori sa imi atasez la semnatura o mica imagine (gif sau jpg) si la vizualizarea initiala se vede, insa cand incerc sa postez la un mesaj din forum, aceasta imagine nu apare, ci doar linkul ei (url-ul sau cum s-o numi...).
Exista posibilitatea de a atasa imagini mici (pina in 20 k) sau nu? Si daca da, cum se procedeaza, intre ce acolade, paranteze trebuie sa pun linkul?
Editez: ca sa fiu mai clara, una dintre imagini ar fi aceasta http://www.mi9.com/uploads/data/18/1274/Michael-Jackson-michael-jackson-41269_1024_768/michael_jackson.jpg
sau alta, ne-statica:
http://www.simpsonscity.com/weblogs/upload/2452/713819274a730117047dd.gif
Multumesc.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
Raspunsuri
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Salutare! Incerc deja de cateva ori sa imi atasez la semnatura o mica imagine (gif sau jpg) si la vizualizarea initiala se vede, insa cand incerc sa postez la un mesaj din forum, aceasta imagine nu apare, ci doar linkul ei (url-ul sau cum s-o numi...). Exista posibilitatea de a atasa imagini mici (pina in 20 k) sau nu? Si daca da, cum se procedeaza, intre ce acolade, paranteze trebuie sa pun linkul? Editez: ca sa fiu mai clara, una dintre imagini ar fi aceasta http://www.mi9.com/uploads/data/18/1274/Michael-Jackson-michael-jackson-41269_1024_768/michael_jackson.jpg sau alta, ne-statica: http://www.simpsonscity.com/weblogs/upload/2452/713819274a730117047dd.gif Multumesc. Hobby ****************************************** www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" "Man in the Mirror" - Michael Jackson |
Nu,nu exista posibilitatea sa apara imagini in mesajele sau semnaturile userilor. se pot pune doar link-uri. imagini deocamdata se pot pune doar in bloguri.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
danat spune:
Multumesc pt raspunsul prompt!
Dar, ca fan MJ, sunt tare trista ca nu este posibil....
Hobby
freedelia spune:
Dar semnatura cu burtica si cu varstele si numele copiilor cum se pune, ca tocmai m-am chinuit un sfert de ora si nu am reusit.
Mersi!
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Dar semnatura cu burtica si cu varstele si numele copiilor cum se pune, ca tocmai m-am chinuit un sfert de ora si nu am reusit. Mersi! |
Ce anume doresti mai exact?
Cu burtica poti folosi emoticonul de , sau orice alt emoticon ai dori, il scrii prima data in mesaj, apoi cu copy/paste la profil, la rubrica semnatura.
Pt varsta lui bebe, trebuie sa iti creezi un ticker, copiezi adresa url, si o treci la semnatura.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
freedelia spune:
Dar nimeni nu are ticker -- am incercat sa pun tickere, dar cred ca forumul nu le suporta. NU e asa??? Ce fac gresit??
Laura25 spune:
Nu faci nimic gresit, doar nu poti pune decat link catre site-ul cu tiker. nu apare tikerul asa cum vrei tu. Nu se poate deocamdata. Poate in versiunea noua de site o sa se poata, dar inca nu stim. vom vedea.
Dar voua nu vi se pare ca imaginile , tikerele, chestiile alea sclipicioase si luminoase care apar la semnaturi pe alte site-uri sunt obositoare, incarca pagina aiurea si e greu de urmarit mesajul in sine? Intreb din curiozitate, ca mie nu mi=au placut nicodata. De fapt e unul din lucrurile care imi plac la DC, faptul ca e asa simplu si 'curat', fara zorzoane.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ayla21 spune:
Laura, ai dreptate, asta mi-a placut si mie. Si stii de ce? Daca ar fi permisa o dimensiune standart la o imagine, dar pe alte site-uri, fiecare sa-si puna o imagine mai mare, o semnatura mai sclipicioasa, ca e semnatura mai mare decat postarea. Mie imi place forumul fara avatar, fara glittere, fara poze. Adica e notiunea de forum.
Delia, uite, eu la semnatura mea am ticker la "Claudiu" (ca la fete am pus poze ). E doar linkul. Dar daca vrei sa contorizezi varsta sarcinii, sau varsta copilului, este foarte bun... iti tine evidenta. Sau la noi la clubul scutecelor, nu ne mai intrebam "dar cat are bebe acum"? ca dam pe ticker si stim exact in luni, saptamani, zile. Asta ar fi avantajul daca vrei ticker. Nu imaginea in sine, ca daca dai click la semnatura oricum vezi exact tickerul.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
danat spune:
De obicei imi plac chestiile simple. dar aici pe forum, unde se discuta de toate, cate-n luna si-n stele, unde imi doresc sa nu fiu incorsetata de prea multe conditii, imi permit si-un "slipici" la semnatura, si o culoare mai indrazneata...si un peste de cristal pe tv, si un pescar chinez in vitrina, si un mileu facut de matusa Nuti...mai zic?!?!!
Hobby