Aspirante optimiste >20 (419)
Raspunsuri - Pagina 9
Madutza_21 spune:
Am citit acum pe un forum ce spunea o mamica, si anume ca ea a facut o radiografie dentara, si a avut o extractie cu anestezie, dar nu stia ca e gravida...Si-a facut destul inainte de ziua cu extractia si a iesit negativ! Dar acum scrie ca are un baietel perfect sanatos...Sper sa fie ok, pt ca imi doresc mult un bebe...Dar totusi sunt foarte nelamurita cu secretiile astea maronii.
Madutza_21 spune:
Fetelor, nu stiu cand trebuie sa vina, pentru ca din primavara, eu nu am mai avut un ciclu normal..In general imi venea intre 28 si 34 de zile, dar dupa luna februarie, mie mi-a venit asa: in 27 februarie, in 7 mai(cu duphaston) si in 25 iulie!!
Ce parere aveti?
beluistef spune:
wow destul de dereglat...cam greu sa depistezi ovulatia si mai ales sa-ti dai seama daca ai bebic sau nu ( in cazul in care nu apar simptome de sarcina).
Medicul la care mergi nu ti-a dat nimic tratam. ca sa iti vina macar lunar?
La ce medic mergi?
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
Madutza_21 spune:
Nu mi-a dat nici un tratatment, desi am sunat-o cand am avut dereglarea si mi-a dat duphaston...Dupa aceea iar m-am dereglat(dar nu stiu de la ce)dar a venti cm de la sine fara duphaston...Dar nu pot spune ca e doctorita mea..Am fost de 2-3 ori la dansa, poate trebuia sa insist sau sa-mi fac programari mai des, dar mi-a zis sa mai revin cand am un test pozitiv..
beluistef spune:
La Mutuliga sau la Coracioni mergi?
Incearca sa mergi la altul , eu de exemplu merg la Popescu Dragos la Pol.Astra.
Madutza_21 spune:
La doamna Coracioni am fost, dar repet, nu o pot numi doctorita mea, pentru ca nu merg periodic la dansa...De fapt am mers in viata mea de 21 de ani
, doar cand am crezut ca sunt gravida, in luna ianuarie 2009.Tot atunci am aflat ca am uter dublu, si mi s-a prabusit cerul in cap cand un doctor mi-a spus cu seninatate:"Asta este, unele pot avea copii, altele nu!"
beluistef spune:
Ce ti-este si cu medicii astia...
Cum pot darama un om cand de fapt ei nu sunt capabili sau ii depaseste situatia.
Atata timp cat testul ti-a iesit negativ, nu cred ca sunt probleme pentru extractie si nici pentru anestezie,dar cu cat faci mai repede cu atat este mai bine , in cazul in care ai bb in burtica.
Madutza_21 spune:
Nici nu stiu daca am sau nu bebe...Vreau sa zic ca m-am controlat, si secretia maronie vine din uterul stang(care este si cel mai mic, la fel ca si colul si vaginul)! Sunt in ceata total!!! O fi un fel de menstruatie? Nu cred, pentru ca dureaza de 10 zile situatia cu secretia maronie, dar parca prima data arata mai diferit...In schimb in partea dreapta, totul arata normal, adica este o secretie alburie. Sper ca nu am fost incoerenta!![]()
beluistef spune:
cred ca totusi ar trebui sa mergi la un control sa vezi ce si cum.
YLARI spune:
Madutza, daca zici ca ai facut testul si e negativ... Referitor la stomatolog nu stiu ce sfat sa iti dau, dar este musai sa iti gasesti un medic ginecolog cu care sa stabilesti un tratament, sa il consulti oricum cu constiinciozitate ptr ca e clar ca la tine sunt probleme cu CM ul, din cate am vazut e foarte dereglat. El iti poate spune si de ce se intampa sa ai acele scurgeri maronii. Si-i spui omului de la inceput ca vrei si bebe, ca sa iti spuna ce este de facut. Treaba cu "asta e, unele pot avea copii, altele nu" nu mi se pare foarte profesionala, dar nu comentez mai mult ca nu asta e subiectul. Sfatul meu este sa nu pierzi timpul, ca e pretios. Uite asa am ajuns eu la endometrioza, extirparea de ovar, inducere de menopauza (ca sa stopeze endometrioza dar nu vrei sa stii ce efecte are menopauza asta artificiala) etc etc etc...
Te pup. Noi suntem alaturi de tine.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png