Aspirante optimiste >20 (419)
Raspunsuri - Pagina 4
beluistef spune:
Manu
multam de cafei.
Va doresc la toate sa aveti o zi cat mai usoara si sa aveti mult spor in toate.
-ici la toate!
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
cos_minutza spune:
Neatza si de la mine!!!Am un somn de imi "pica ochii in gura"!Va dati seama ce chef de lucru am
O zi cat mai frumoasa!!!!
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Manu multam de cafei.Va doresc la toate sa aveti o zi cat mai usoara si sa aveti mult spor in toate. -ici la toate! de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005) ![]() |

te bagi la vinete iar???http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu
beluistef spune:

gata am scapat ieri am copt ce-am mai avut si dimineata le-am bagat in lada. Acum mai am cand o sa fac zacusca si ma gandeam sa mai fac si ketchup asta pe sapt viitoare sau dupa 7 sept. cand intru in concediu 2 saptamani.
A facut careva ketchup ? La mine ar fi prima data cand fac si doream niste 'secrete'.
menics spune:
citat din mesajul lui beluistef![]() ![]() gata am scapat ieri am copt ce-am mai avut si dimineata le-am bagat in lada. Acum mai am cand o sa fac zacusca si ma gandeam sa mai fac si ketchup asta pe sapt viitoare sau dupa 7 sept. cand intru in concediu 2 saptamani.A facut careva ketchup ? La mine ar fi prima data cand fac si doream niste 'secrete'. ![]() de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005) ![]() |
ce urmeaza ...http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu
beluistef spune:
Nici eu nu fac nimic iute din cauza ca am probleme cu stomacul si ketchup-ul tot dulce vreau sa-l fac.
tanamera spune:
Buna dimineata!
Manu merci pentru cafea
.
Iarasi vorbiti de mancare
,ieri cand am plecat acasa am fost pe la piata si mi-am luat niste gogosari,nu de alta dar sa imi stapanesc pofta de la zacusca lui Beluistef.
ancadragoman spune:
Neata furnicute harnicute![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
beluistef spune:
| citat din mesajul lui tanamera Buna dimineata! Manu merci pentru cafea .Iarasi vorbiti de mancare |
Tanamera ce tare esti...

menics spune:
![]()
aseara in masina, dan imi spune: am primit 2 ladite de prune si de struguri...ce facem cu ele??? eu : nu stiu![]()
mai vorbim...compot?
dupa care: stii mie niste zacusca mi-ar place pt iarna...pai ce l-am intrebat eu ce vrea??? auleuuuu trebuie sa ma apuc de zacusca??? de vinete??? pai copil cand mai fac? daca ma coc toata ziua la foc???
http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu