Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Stiu ca vara e mai intensa activitatea, dar ma gandeam si la cei care se trateaza sa mai scrie de evolutia tratamentului.
Incerc de data asta sa tin iar 3 luni cu doxy .... imi pare tare rau ca a trebuit sa intrerup tratamentul dupa ce m-am chinuit cu el 4 luni ... dar asta e viata....buzunarul dicteaza!
Sergiu eu m-am simtit mai bine pe doxy decat pe claritromicina.....si am citit foarte multe variante (pe eurolyme - yahoo) de combinatii .... si ce a mers bine la 10 persoane nu a functionat deloc la altele 20 (ca ex.). Ma bucur ca la tine functioneaza claritromicina si simti imbunatatiri.
Am deja 4 zile in care am luat doar 200 mg de doxy pe zi, de azi am trecut la 300 mg si dupa vreo saptamana as incerca sa bag si claritromicina si plaquenil pe langa doxy....numai ca nu stiu cum ar fi mai bine: cate 3 zile pe saptamana....sau sa merg cu cate 1 caps zilnic?!

Cred ca am ceva reactii herx, durerile de cap in zona sinusurilor, vederea incetosata, slabiciune in maini si picioare, usoare ameteli, un soi de "bazait" in degetele mainilor.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Sergiu, este foarte posibil ca acele tresariri in muschi sa persiste pt ceva timp; continua cu mg si vit B.
Bine ca nu ai simtit niste elici care se invart si iti toaca muschii; groaznic, de nedescris in cuvinte.

b] Gabi [/b]tu ai mers cele 4 luni numai cu 200 mg doxy/ zi ??

Cautati sa faceti cel putin o sauna saptamanal; distruge foarte multa bacterie si elimina toxine in cantit foarte mare.
Trebuie sa faceti uz de tot ce va sta la indemana; cand spun "sauna" vana este suficienta daca apa este supraincalzita.
Faceti-va timp pentru borrelia cel putin 30 minute..lasati-o sa se "relaxeze" in apa fierbinte.Veti constata ca nu-i face placere...
Gabi si la tine ca si la Sergiu, bazaitul, vibratia din degete va trece, numai ca trebuie rabdare;

Mergi la inceput

Uf...am scris si nu eram conectata!!!!!!!!
Reiau.....am luat 3 luni cate 400 mg/zi doxy, apoi din cauza sensibilitatii la soare am trecut pe claritromicina, cate 1000 mg/zi.
Am facut pauza 2 luni (din cauza problemelor financiare) si acum prin bunavointa unei persoane minunate pot sa fac din nou tratamentul.
Iau de 4 zile cate 200 mg/zi si de azi am urcat la 400 mg/zi.

Bazaitul din degete, de acum, e nimic pe langa ce simteam inainte de a face prima tura de tratament.
Acele arsuri din muschi/ senzatie de intepaturi si alte chestii, in general, le simteam in muschii picioarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sbriceag spune:

Camelia, eu din cate am inteles claritromicina trebuie luata neaparat cu plaquenil pentru ca altfel nu prea are efect. Asa in combinatie functioneaza perfect. Am mai uitat sa amintesc ca acum vreo 3 sapt mi-am facut pt linistea mea un test pentru bartonella la o clinica din franta si a iesit negativ, deci Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Sergiu asa am si luat claritromicina, cu plaquenil, doar ca la mine nu a avut efectul asteptat....doar a mai taiat din durerile musculare dar in timpul administrarii claritromicinei, au reaparut o mica parte din celelalte simptome care disparusera cu doxy.

De aia spuneam ca acum as combina cele doua antibiotice + plaquenil + silimarina.....si celelalte.

Ma bucur ca dupa primele 10 zile de caps de gheara matei si noni mi-am recapatat din somnul de noapte.....cat de bine e sa dormi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena2009 spune:

Sergiu pot sa te intreb unde ti-ai facut analizele si cat te-au costat? Ai fost tu acolo sau ai trimis sangele?Merci!
Multa sanatate tuturor!

Citat:
citat din mesajul lui Sbriceag

Camelia, eu din cate am inteles claritromicina trebuie luata neaparat cu plaquenil pentru ca altfel nu prea are efect. Asa in combinatie functioneaza perfect. Am mai uitat sa amintesc ca acum vreo 3 sapt mi-am facut pt linistea mea un test pentru bartonella la o clinica din franta si a iesit negativ, deci Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sbriceag spune:

Buna Lorena,

La noi in Oradea, pe strada Locomotivei, in spatele pietei Rogerius e Bioclinica. Eu i-am intrebat pt ca nu aveau Bartonella pe lista de teste dar au spus ca o fac la cerere. Au trimis sangele in Franta la un laborator al carui nume imi scapa dar l-am verificat pe net si pare f profesioist. M-a costat 125 Ron si rezultatele au venit cam in 2 sapt. Eu am mai facut analize la Bioclinica si de alt gen si sunt f multumit de ei.

In rest, cum e cu sanatatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena2009 spune:

Buna Sergiu,
Merci de intrebare, nu prea pot sa ma laud, ma chinui in continuare cu tratamentul care parca nu prea mai merge asa de bine dar daca il opresc decad in cateva zile asa ca nu prea am de ales, durerile sunt destul de mari chiar si sub tratament, dorm foarte mult( cam 18- 20 ore pe zi), daca din ceva motive nu reusesc sa imi fac somnul e jale, ca apoi imi crapa capul de durere, care oricum doare aproape tot timpul, de cateva zile mi s-a umflat obrazul stg, ma doare gingia parca mi-ar creste maseaua de minte si ca sa fie mai frumos durerea iradiaza in ureche, am ceva nodul fluctuent in pulpa obrazului cam cat o aluna, parca ar fi un ganglion limfatic inflamat, in Germania nu am reusit sa ajungem, , ce sa facem, asta e, ne luptam in continuare si daca reusim sa invingem nenorocita asta de bacterie reusim, daca nu ne invinge ea pe noi, si in final intr-un fel sau altul tot scapam de dureri. Momentan la asta visez. Cu alte cuvinte inca mai exist, si ce va fi vom mai vedea.
Ma bucur ca tu ai inceput tratamentul mult mai repede si nu trebuia sa ajungi intr-o asemenea stare. Ma bucur ca esti mult mai bine. Ai grija de tine!

Multa sanatate tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Va recomand sa incercati si www.calivita.colaborare.net/catalog/oxymax.html" target="_blank">OxyMax. Am asteptat sa treaca aprox. o luna de cand il iau sa imi dau seama daca merita sa vi-l recomand sau nu. Merita!!! Este scump, dar face toti banii dupa parerea mea!
Se administreaza 10pic/pahar cu apa 3xZi.

multa sanatate si multa putere va doresc tuturor!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut,

Am patit-o si eu cu o capusa acum acum 10 zile. M-a muscat de san, iesita fiind la catzarat si din pacate am observat-o dupa aprox 20 ore..am scos-o dar nu integral, a ramas o bucatzik mica inauntru. Apoi a doua zi am mers la medic, mi-a prescris doxiciclina, 3 saptamani..deja am luat 6 zile.

Tratamentul asta e oarecum preventiv, asa ca va intreb daca trebuie sa fac oarece teste dupa ce il termin...si daca da, ce anume?

Mai mentionez ca am oarecare probleme cu o gastrita/ulcer, nu stiu exact acum ce e, a fost ulcer, am tratat, durerile si greatza au revenit in fortza...probleme care nu se impaca deloc cu administarea de antibiotic. In plus am o foarte mare fotosensibilitate de cand cu antibioticul...vad parca printr-un caleidoscop, iar daca ma apuca asta cat sunt pe strada imi cam joaca feste echilibrul...

Si ultima intrebare: nu exista vreun vaccin anti efecte capusa?..rad eu si glumesc, dar daca esti persoana care iese foarte des in natura ce naiba faci? cum procedezi? faci tratament cu antibiotic de fiecare data cand te musca una? mi-e si groaza sa ma gandesc...

Multumesc mult pt raspunsuri

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput