Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(22)
Raspunsuri - Pagina 6
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana pai, amy, poate numai unul s-a prins. sper sa nu ma injure blue. fetelor, maine - sarbatoare nationala in TR- nu uitati!!! ziua nicoletei!!!!!!!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
party timeeeeeeeeeeeeee maine.sa vedem cu ce ne ademeneste Dnsoara
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui galliciana speram ca nu cu ..... pantalonii ei scurti!!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
totusi ar tb sa faca o poza sa vedem si noi modelul..deh...ca sa torturam mai bine si noi
Never say never!!!
sorinake spune:
buna, fetele! harnicute, harnicute, asa cum va stiu!! cred ca am imbattranit ca abia mai tin pasul cu voi!
eu sunt deja z2, asa ca nu a fost sa fie! luna asta facem inseminarea! vom vedea!!!
nico, sa aveti o zi frumoasa!
sa aveti o zi minunata!
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
ancamac spune:
Buna fetelor!
V-ati pus pe scris nu gluma!
-ici
P.S. Raman in zona, vreau numai sa recuperez ce ati scris!
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui ancamac Buna fetelor! V-ati pus pe scris nu gluma! -ici P.S. Raman in zona, vreau numai sa recuperez ce ati scris! |
Aham.....asa se zice acum...bine!!!
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui ancamac Lumy-aici sunt! |
spor la citit!!
ESti cam scumpa la vedere...
eu acu ma chinuiam sa transform niste dvd-uri.cu format ciudat.deh...asa ca sa imi fac pofta de somnic
Never say never!!!
ancamac spune:
Mayan-sa-ti folosesti cu placere cadoul si tinem pumnii sa te mariti curand dupa prinderea buchetului!
Galliciana-bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine!
Soricica-drum bun si distractie placuta in Bulgaria!
Mona-eu as merge imediat la FIV. Ar trebui sa fie suficiente analizele hormonale facute inainte de IA. Suntem alaturi de tine.
Ada-pupici si tie!
Blue Flower-distractie placuta la concert. Te asteptam maine cu impresiile, poate incepe si Alexandru sa danseze!
Sorinake-vei vedea ca va fii bine!
-ici tuturor
ancamac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lumy_Clt
spor la citit!! ESti cam scumpa la vedere... eu acu ma chinuiam sa transform niste dvd-uri.cu format ciudat.deh...asa ca sa imi fac pofta de somnic Never say never!!! |
Somn usor draguto! Mi-ar face si mie placere sa intru in cursul zilei, dar de la serviciu nu pot. Din pacate ajung tarziu acasa, practic pe la 19, apoi pregatesc de cina, cinam, spal vasele si abia dupa pot sa intru. Ce sa fac, asta-i viata!