Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(22)
Raspunsuri - Pagina 15
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada29 Neata fete minunate, Noi in 22 august am sarbatorit 11 ani de casnicie(doamne ce veche is),sa-i dea Dumnezeu sanatate sotului ca tare drag imi mai e Ada |
Sa va dea DD inca multi, multi, multi ani impreuna, fericiti, plini de iubire si luminati de sufletei minunati.
galliciana spune:
ufffffffffffffff
se vede ca am mintea in colturi......
nici nu vazui aniversarea voastra, ada!!
sa aveti ani multi, fericiti, si luminati de prunci, cat de multi vreti voi!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Cinezee, sa-ti traiasca nepotica, sa creasca mare, frumoasa si desteapta.
Fete minunate, se pare c-o tinem langa, din petrecere in petrecere, din sarbatoare in sarbatoare.
Astazi, fina mea va naste un baietel (cred ca e pe masa de operatie acum). Ma rog pt ea! A avut atatea probleme, saracuta. Revin cu detalii.
ada29 spune:
Multumesc fetelor pentru urari,sa dae Domnul la toata lumea iubire si intelegere!
Galli,distractie placuta nasa,sa va bucurati de fini!
Nico,ciclul meu e de 32 de zile,nu prea am ce declara la ce simtome am.Asta e.
Amy,un inceput de weekend minunat si tie.
Soricica,doamne ajuta sa se rezolve problemele cu sanii.Nu am trecut prin asa ceva dar sunt alaturi de tine.
Pup trupa,
Ada
ada29 spune:
Nastere usoara finei tale,Nico,si un copil sanatos!Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat
Ada
ada29 spune:
Pofteste Lumy cu incredere,fetele-s prin zona ocupate cu o nastere,un botez,de'ale vietii valuri.
Serveste-te cu o cafeluta,un suc,o apa,ce-ti pofteste inimioara
Eu trebuie sa ies putin,revin mai tarziu.
Ada
Lumy_Clt spune:
Deci...
Galli petrecere frumoasa pt dublul eveniment de maine... sa le fie intr-un ceas bun, si sa aiba parte numai de bucurii!!! Sa ne traiasca nasica .
Nico sper ca finuta ta este ok, mai ales la cat de greu i-a fost cu sarcina asta. O sa isi revina si o sa uite de ceea ce a fost, cu o asemenea comoara in brate.
Ada felicitari pt cei 11 anisori, si la cat mai multi plini de bucurii si realizari.
Cinezee mai ai nitel si gata si cu nunta, o sa urmeze botezul
la gagici, si un week-end minunat
Pentru moment o sa ies, deh, bafta mea cand gasesc o injectie nu o gasesc si pe cealalta, complicata mai e viata asta.
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
Azi sunt cam nostalgica..boh.asa ca am incarcat cateva pozuci:
http://s916.photobucket.com/albums/ad4/luce_lumi/?action=view¤t=DSC03565.jpg&newest=1
http://s916.photobucket.com/albums/ad4/luce_lumi/?action=view¤t=DSC03564.jpg&newest=1
Never say never!!!
galliciana spune:
multumim fetelor pt urari!!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!