Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
Lindal spune:
Nu inteleg de ce nu apare. Cand dau la Vizualizare semnatura, acolo se vede. 
7+
[url=http://lilypie.com]
[/url]
ate_09 spune:
si eu am incercat sa adaug ceva la semnatura...si tot asa patesc. Poate nu facem noi ceva bine...
asteptam un
12+ Doamne ajuta! 
http://athena1509.hi5.com
selina-d spune:
Am fost si eu azi la doctor de dimineata, doar ca nu am apucat sa scriu. Totul e bine, am vazut si embrionul si cum ii pulsa inimioara, avea aproape un centimetru dragutu de el aproape si dr a zis ca varsta corespunde cu 7 sapt fix. Se vedea absolut perfect si Dotter Sack (cred ca e corpul galben pe romaneste) din care se va forma placenta si cordonul prin care se vedea ca se misca sangele. A zis dr ca de putine ori se vede atat de clar si frumos ca la mine. Oricum eu sunt fericita si multumita ca totul e bine.
Cand am venit acasa de la dr fericita cu poza de la eco, ma intreaba barbatu - da puta se vede deja?
Lui tot baiat ii trebe ![]()
Oricum a fost palpitant ca dupa ce vb in cabinet, consultatia propriu zisa e in alt cabinet unde s-a strans toata lumea care lucra acolo sa incerce sa repare lampa cu care se uita dr sa vada mai bine inauntru. Si erau toate asistentele si doctorii care se chinuiau sa schimbe un bec (nu au reusit) si eu stateam acolo in bombonica goala pe calul balan
Noroc ca aveam un tricou mai lung si tineam picioarele incrucisate, nu se vedea nimic, numa ca m-am simtit aiurea.
Mami
7+ si Victor (31.08.2007)
roxanik09 spune:
Lindal, am si eu o intrebare : chiar daca se vede doar saculetul la eco, dr. tot spune ca e bine ? eu citisem ca o sarcina e confirmata cand se vede si embrionul si are si batai de inima.
Oricum, tu sa stai linistita daca asa ti-au spus 2 doctori,inseamna ca ai o confirmare si totul e bine, dar sunt curioasa cum isi dau ei seama ca e totul ok vazand doar sacul.. e o nelamurire de-a mea.
4+
selina-d spune:
Ramonella ce rau imi pare si pentru tine 

Multa putere sa poti trece peste necezul asta.
Ofof ce de vesti proaste saptamana asta 
Mami
selina-d spune:
Freedelia drum bun si usor, fara greturi si peripetii.
Dayanara m-am distrat de tine cum mananci pe furate. Asa e mai bun sa stii
Cam asa mananca barbatu meu ciocolata, ca la V eu nu prea ii dau, decat cand ii scapa la taica-so mana si ii da si lui. Atunci fericire mare pe el.
Lindal ce nerabdatoare ai fost
Acuma trebuie sa asttepti pentru urmatoare tura.
Mami
Lindal spune:
Roxanika, sumarizand ce mi-au zis cei 2 doctori: Este sarcina, e bine fixata, fara decolari (desprinderi) insa varsta e prea mica si nu permite vizualizarea embrionului. Trebuie sa vin mai tarziu, peste 1 luna (deci la 11-12 sapt) pt a putea face si niste masuratori.
7+
selina-d spune:
Inca una si ma duc ![]()
Multumesc tuturor celor care m-au incurajat si s-au gandit la mine azi pentru vizita la dr
Sunteti toate, fara exceptii minunate 
Si eu stau rau cu greturile si mirosurile. Ieri am avut treaba in oras si am venit inapoi aproape pas alergator ce rau imi era si mi se parea ca tot orasul miroase a gunoi. Nu suport mirosuri de prajeli, de carne. Dar in schimb ieri, cat am stat cu juniorul prin gradina, un vecin taia iarba si mi se parea ca miroase bestial de bine.
Mami
roxanik09 spune:
ok, Lindal, am inteles.
eu chiar nu stiu cand sa ma duc la prima eco si strabat oceanele net-ului sa ma documentez, sa vad cand au fost si au vazut alte fete ceva.
din cate am observat, e diferit de la persoana la persoana, de la sarcina la sarcina. unele fete vad chiar la 3-4 saptamani, altele la 5-6 saptamani aud bataile inimii, altele de-abea pe la 10s..
stau ca pe ghimpi, cam intr-o ora jumate vine rezultatul hcg-ului de azi ( cel repetat ). pana atunci ma uit la filmulete cu nasteri naturale, ba in apa, ba pe uscat .
imi umplu si eu timpul, nu ca nu as avea ce face.
4+
sensibila spune:
Fetele eu am fost la prima eco la 6 saptamani si s-a vazut sacul si mi-a zis ca e bine. Apoi am fost la 9 saptamani la vizita lunara si s-a vazut embrionul si activitatea cardiaca. Acum Am fost la bitesc si saptamana viitoare urmeaza controlul lunar si o sa il vad din nou.
Poate ajuta fetele sa se hotarasca cand merg la eco.
Pupici si weekend placut si linistit va doresc ! Si saptamana viitoare sa fie fara vesti proaste plz !!!!!!!!!!
e in burtica
+12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png