Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Am vb eu cu ea la telefon,inca sunt la mare si din pacate a pierdut sarcina.Zilele astea trebuie sa mearga sa ii faca chiuretaj

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Off... imi pare rau.
Ii doresc multa putere sa treaca peste aceasta perioada si sa vina cat m repede cu o veste buna.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

babyangel, eu in prima sarcina n.am avut nici greturi nici pofte, dar in primele luni si chiar si dupa nu suportam nici.un fel de parfum, crema etc, de aici mi.am dat eu seama ca e baiat :) si asa a fost
nu suportam nici hainele care nu erau de bumbac sau aveau ceva material mai nasol
acum insa poftesc si la parfum, le ador, le adulmec si ma simt fericita dupa ce trag o boare de parfum chiar si cand trec pe langa cineva care miroase frumos nu doar parfumurile mele, de aici trag concluzia ca va fi fata :)))

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Si eu la sarcina cu Ioana nu suportam mirosurile de parfum, detergent, si tot ce mirosea 'a nou', si a fost fata.
Sarcina asta, nu suport mirosul de mancare gatita, mai ales cand deschid frigiderul..nu tot timpul (ieri de ex nu am avut nimic, in schimb azi mie rau ), sa fie oare BAIAT?

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana , aveam impresia ca tu mai ai putin si afli ce e, dar vad la semnatura 6+....inca mai avem de asteptat, eu imi doresc fetita , dar ca fiecare stii cum e, sa fie sanatos e important

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ioanact sigur e baiat!! Motive? 1. aveam varsta ta si l-am conceput pe Luca in aceeasi luna in care tu l-ai conceput pe Iustin 2. nici eu nu suportam mirosul frigiderului!!
Sa dea DD sa fie ceea ce-ti doresti si, cel mai important sa fie sanatos!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

babyangel, eu in prima sarcina n.am avut nici greturi nici pofte, dar in primele luni si chiar si dupa nu suportam nici.un fel de parfum, crema etc, de aici mi.am dat eu seama ca e baiat :) si asa a fost
nu suportam nici hainele care nu erau de bumbac sau aveau ceva material mai nasol
acum insa poftesc si la parfum, le ador, le adulmec si ma simt fericita dupa ce trag o boare de parfum chiar si cand trec pe langa cineva care miroase frumos nu doar parfumurile mele, de aici trag concluzia ca va fi fata :)))

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Si eu la sarcina cu Ioana nu suportam mirosurile de parfum, detergent, si tot ce mirosea 'a nou', si a fost fata.
Sarcina asta, nu suport mirosul de mancare gatita, mai ales cand deschid frigiderul..nu tot timpul (ieri de ex nu am avut nimic, in schimb azi mie rau ), sa fie oare BAIAT?

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Ti-am raspuns mai sus.. eu cred ca vei avea baiat!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Rebiana27 scuze! Am vazut mesajul, dar nu stiu cum de l-am trimis de 2 x, l-am sters acum.
Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos(a).

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara, si eu mi-as dori fetita pentru ca intotdeauna mi-am dorit pereche: primul baiat, sa creasca mare si sa o protejeze pe surioara prin Cluburi

Alina, eu nu prea cred in superstitii si in "semne", desi am conceput copilul dupa un calcul cu regenerarea sangelui, special sa iasa fetita.Calculul asta s-a adeverit la toata lumea, dar eu tot sunt sceptica...In fine, la cate probleme si ghinioane au avut unele fete din odisee, nu indraznesc sa cer mai mult la DD decat sa-l nasc la termen si sa fie sanatos, orice ar fi!

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am uitat sa va spun ca, daca e o va chema TEREZA - MARTINA, dar pentru inca nu am primul nume stabilit, desi al doilea cred ca ramane Martin...asta in cazul in care nasc la termen in luna Martie

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Alina, eu nu prea cred in superstitii si in "semne", desi am conceput copilul dupa un calcul cu regenerarea sangelui, special sa iasa fetita.Calculul asta s-a adeverit la toata lumea, dar eu tot sunt sceptica...In fine, la cate probleme si ghinioane au avut unele fete din odisee, nu indraznesc sa cer mai mult la DD decat sa-l nasc la termen si sa fie sanatos, orice ar fi!

Anca
12+ si mami de Lucas

Nici eu nu cred in superstitii, dar ca tot a venit vb, mi-am spus parerea.
Oricum sanatos(a) sa fie, asta conteaza.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Sa va povestesc ce tzeapa am luat azi, poate va mai binedispun.
Aveam o trimitere de la dr. de fam pt consultatie gratuita la un cabinet de obstetrica-ginecologie, pt ca nu reuseam sa dau de dr. meu. In fine, sapt. trecuta am dat de dr. meu, mi-a facut eco, se vedea saculetul, a zis ca totul e ok si sa mai vin la 12 sapt. Buun. Acuma, dupa toate intamplarile cu fetele de pe aici ma gandeam ca numai bine poate folosesc si eu trimiterea aia, dar prin sapt.8, ca sa vad si eu acolo un embrion ceva, desi declaram sus si tare ca pana la 12 sapt am sa stau linistita si fara griji. Dar fiind azi in oras, m-am gandit: hai macar sa vad unde are cabinetul, ca sa stiu unde sa vin. Ajung la locatie unde doctorita era in prag, din lipsa de clienti. Eu intreb: aici e cabinetu'? -Da, poftim inauntru. -Nuu, ca eu vroiam doar sa fac o programare, ca am o trimitere, bla-bla... Si pana sa-mi dau seama, eram deja pe masa la eco, iar doctorita numai un zambet, ca-i picase si ei un client. Normal ca se vedea tot numai saculetul, ca embrionul era prea mic ca sa se vada, dar mi-a confirmat si ea ca totul e ok.
Asa ca va dati seama ce tzeapa am luat, pt ca am pierdut si trimiterea, (iar de acum chiar ca va trebui sa-mi respect promisiunea si sa ma linistesc pana la 12 sapt), si nici n-am vazut mare branza, adica ceva ce nu stiam! Oricum alti bani nu mai dau!
Deci fetelor, concluzia este ca mai bine stati cumintele si asteptati evolutia normala a lucrurilor, ca oricum prea multe ecografii s-ar putea sa dauneze la bebe, si "relax". Deci mai bine te duci mai tarziu (8-9 sapt) si vezi ceva, decat devreme si te stresezi degeaba, ba poate iti mai zice si dr. ceva de te baga in boale, si poate nici nu e adevarat.
Asa ca va pup si aveti rabdare!
PS: va place ce mi-am pus la semnatura?

7+
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput