Din nou Cismigiu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce acuzi?
"Mie mi se pare dovada de lipsa de toleranta" (fata de tine)

dar

"poate cineva sa nege ca tiganii care au un anume comportament (pentru ca asta era in discutie, comportamentul - asta era SUBIECTUL!) nu au un anume fel de a se imbraca?"

sau

" Poate sa nege cineva ca la tara nu exista un anume fel de a se imbraca taranii?"

desi

"Nici macar pe un astfel de site nu mi se pare ca s-a adunat masa critica, indiferent cat de mult s-ar dori cei inregistrati sa se considere ca facand parte din oamenii peste medie."

Cu toate ca te declari "un pic dezamagita de acest site" - eu pot sa spun ca sunt multe persoane extrem de fine printre noi. Persoane care taxeaza rapid "iesirile in decor" (nu e cazul de fata). Nu ar trebui sa te superi daca altii au alta opinie fata de a ta. Fiecare dintre noi "creditam" sau nu, un anumit subiect.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Vad in fiecare zi exemple negative..dar refuz in continuare sa cred ca ele sunt definitorii pentru neamul meu!

Uite si-un www.hotnews.ro/stiri-cultura-6074227-the-observer-despre-faust-regia-lui-silviu-purcarete-vinde-sufletul-mai-vad-acest-faust-data.htm" target="_blank">exemplu pozitiv, ca sa mai echilibram balanta :).
Acuma, alege fiecare cu cine (si daca) se identifica sau nu...

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Hmmmm... am bagat la bibilica si am devenit curios insa probabil eu nu voi avea aceasta onoare vreodata.
Remarcabil.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Vad in fiecare zi exemple negative..dar refuz in continuare sa cred ca ele sunt definitorii pentru neamul meu!

Uite si-un www.hotnews.ro/stiri-cultura-6074227-the-observer-despre-faust-regia-lui-silviu-purcarete-vinde-sufletul-mai-vad-acest-faust-data.htm" target="_blank">exemplu pozitiv, ca sa mai echilibram balanta :).
Acuma, alege fiecare cu cine (si daca) se identifica sau nu...

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Citesc articolul si ma umplu de bucurie si mandrie apoi dau mai jos la comentarii si ma astept ca cei ce scriu sa scrie ceva frumos, de apreciere...dar nu, totul e noroit cu comentarii de la ieftine la ordinare, limbaj de mahala si imi aduc aminte de ceva ce a spus Geroge Carlin "a few great ones and a whole lot of garbage"!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Nu acuz nimic, cred ca am spus-o si in postul celalalt: imi pun intrebari si fac constatari. Ce ti se pare tie intolerant sau neadevarat in ceea ce am scris? Am dat cu pietre in ei, am folosit un ton persiflator? Zau, sunteti mai rau decat la judecata. Parca vanati vrajitoare. Am dat dovada de consecventa intr-o astfel de atitudine? Ma cunoasteti chiar atat de bine incat sa ma taxati dupa o fraza pe care nici nu sunteti dispusi sa o intelegeti pentru ca probabil nu aveti timp si vreti sa faceti in acelasi timp si treaba la birou sau sa aveti grija de copil?

Nu vad de ce unui copil ii sunt tolerate intrebarile si i se raspunde intr-un fel explicativ, iar celor adultii trateaza adultii altfel. Cu ce drept? Voi ca parinti, asa ati fi raspuns copiilor vostri?

De unde stiti ca sunteti adulti? Cine va dreptul asta? Ce este aia adult?

Nu a spus nimeni ca nu sunt persoane finute pe site, nici ca nu sunt inteligente sau frumoase sub orice forma. Exista, dar nu sunt suficiente. Acum cu riscul de a parea nebuna site-ului, va spun ca este o chestiune personala, simt ca nu mai am timp si incerc sa grabesc anumite lucruri. Si incep cu cele flagrante. Sunt mult mai multe decat va postez aici.

Creditati pe cine vreti, si credeti ce vreti, dar altul este felul in care se schimba lucrurile.

Voi continua sa pun astfel de intrebari "de valoare", trebuie sa existe si asa ce va pe site, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaP

In plus, asa pentru a ma lumina, poate cineva sa nege ca tiganii care au un anume comportament (pentru ca asta era in discutie, comportamentul - asta era SUBIECTUL!) nu au un anume fel de a se imbraca?

Pai parca ziceai ca doamna al carei comportament te-a facut sa pui intrebari de valoare, nu era tiganca si era imbracata decent.
Te-ai luminat acum? :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:

Marius, nu inteleg cu care exemplu sa o las mai usor: cel cu amenzile sau cel cu mingia (exista si varianta mingie - vedeti ultimele paranteze, cititi pana la capat, daca la asta va referiti).

Banuiesc ca acum trebuie sa imi fac mea culpa si pentru ca nu am scris Loryi1974. Nu? Ca asa e numele ei. Scuze.

Asta ce vrea sa fie?Chestia cu gramatica nu-mi apartine,de data asta.

Mergi la inceput

Citat:

Nu acuz nimic, cred ca am spus-o si in postul celalalt: imi pun intrebari si fac constatari. Ce ti se pare tie intolerant sau neadevarat in ceea ce am scris? Am dat cu pietre in ei, am folosit un ton persiflator? Zau, sunteti mai rau decat la judecata. Parca vanati vrajitoare. Am dat dovada de consecventa intr-o astfel de atitudine? Ma cunoasteti chiar atat de bine incat sa ma taxati dupa o fraza pe care nici nu sunteti dispusi sa o intelegeti pentru ca probabil nu aveti timp si vreti sa faceti in acelasi timp si treaba la birou sau sa aveti grija de copil?

Nu vad de ce unui copil ii sunt tolerate intrebarile si i se raspunde intr-un fel explicativ, iar celor adultii trateaza adultii altfel. Cu ce drept? Voi ca parinti, asa ati fi raspuns copiilor vostri?

De unde stiti ca sunteti adulti? Cine va dreptul asta? Ce este aia adult?

Nu a spus nimeni ca nu sunt persoane finute pe site, nici ca nu sunt inteligente sau frumoase sub orice forma. Exista, dar nu sunt suficiente. Acum cu riscul de a parea nebuna site-ului, va spun ca este o chestiune personala, simt ca nu mai am timp si incerc sa grabesc anumite lucruri. Si incep cu cele flagrante. Sunt mult mai multe decat va postez aici.

Creditati pe cine vreti, si credeti ce vreti, dar altul este felul in care se schimba lucrurile.

Voi continua sa pun astfel de intrebari "de valoare", trebuie sa existe si asa ce va pe site, nu?

Ok - hai sa ramanem on topic.

Pagina legislativa

Mergi la inceput