Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
millie spune:
Iysbeth,Novus
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
magdyi2001 spune:
Buna fetele!
Raspund repede ca nu stiu cat timp am pana se trezestz bb. Inca nu am citit tot din urma dar raspund Ilincai: Bebe are si acu dureri de burta daca mananc legume si fructe. ex: castraveti, ardei, conopida, brokoli si ar mai fi dar nu-mi vin acu in minte.Fructe: pepene galben si rosu, capsuni, cirese, pere etc. Am fost pedepsita rau sa nu pot manca fructe si legume, eu care eram o mare mancatoare de cruditati; dar ma gandesc ca nu mai poate dura asa de milt.
Simona, arsuri am avut in ultimele sapt de sarcina si asta numai la dulciuri.
Kea, mersi pentru raspuns.
Mai citesc si revin.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
Ayla21 spune:
Simina, sunt trecute limitele minime si maxime la fiecare. La cele mai multe te incadrezi. leucocitele sunt mai mari, dar in sarcina de obicei nr creste.
(Cresteri fiziologice normale: stari de stres, gravidii, dupa efort fizic intens, emotii puternice, in tratament cu doze mari de corticosteroizi, in injenctii cu adrenalina)
volumul eritrocitar mediu (VEM) ne da informatii asupra marimii hematiei – este scazut in anemiile feriprive si talasemii, normal in anemii posthemoragice, crescut in anemia pernicioasa.
Anemia pernicioasa este o afectiune conditionata de deficienta vitaminei B12.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
magdyi2001 spune:
Mi-a spus cineva din galati ca Vigantiolul asta sau cum se cheama, expira dupa 20 zile sau isi pierde proprietetile si trebuie aruncat. Ce stiti de treaba asta ca tipa m-a rugat sa-i caut aici D3 injectabil.
Eu ii dau lui Gabitzu D3 si Fluor sub forma de picaturi si il accepta f bine.
Magdy,
de
Nicky09 spune:
Cativ13-nu fa nimic ca nu e cos, e doar o pustolina alba ce dispare de la sine. Asa ceva poate apare si la baietei. Pe noi ne-a instruit de la spital pediatra sia avizat in priv ne-intza asta: sub nici o forma sa nu il atingeti sa il spargeti.
Mama de
... fluturas...Nicholas...
cativ13 spune:
Fetele, multumesc pentru sfaturi si incurajari Stiam ca ma pot baza pe voi
astept sa vina medicutza.MULTUMESCmami de Silvia Ioana
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Mi-a spus cineva din galati ca Vigantiolul asta sau cum se cheama, expira dupa 20 zile sau isi pierde proprietetile si trebuie aruncat. Ce stiti de treaba asta ca tipa m-a rugat sa-i caut aici D3 injectabil. Eu ii dau lui Gabitzu D3 si Fluor sub forma de picaturi si il accepta f bine. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri |
Vigantolul expira intr-o luna. Apoi nu isi mai face efectul. Vigantolul se arunca neterminat. Trebuie administrat pana cand bebe face 2 ani. O solutie buna este Vigantoletten, sunt pastilute si termenul de valabilitate este mai mare. Functie de ce iti recomanda si pediatrul, Vigantolettenul este de 500 sau 1000 U.I. vitamina D3. Se administreaza diluat in putin ceai sau laptic.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
magdyi2001 spune:
Aris, super pozica cu bb tau.
Magdy,
de
simina_kin spune:
Moni pai asa am trecut si eu acolo....ce-i cu albastru sunt limitele minim-max, ce-i cu rosu este rez meu, si la toate am sub limita minima
Si am mai gasit scris : cantitate insuficienta de urina pt teste biochimice si examen sediment 
daca n-am reusit sa fac primul jet fix in eprubeta
...o sa le repet probabil , si atunci o sa ma strecor intr-un pahar de plastic intai..
28+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Mi-a spus cineva din galati ca Vigantiolul asta sau cum se cheama, expira dupa 20 zile sau isi pierde proprietetile si trebuie aruncat. Ce stiti de treaba asta ca tipa m-a rugat sa-i caut aici D3 injectabil. Eu ii dau lui Gabitzu D3 si Fluor sub forma de picaturi si il accepta f bine. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri |
magdy, da, vigantolul isi pierde proprietatile la 3 saptamani dupa deschidere... dar nu zice nimeni asa ceva in prospecte sau alte alea

; si pe deasupra trebuie tinut si complet la intuneric

; eu il schimb cam odata la luna, uneori si la 56 saptamani (ca uitdiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate