Condica salajencelor-101
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiriki La multi ani Adriana! ![]() Wohlleben ist die beste Rache!...Miki |
Multumesc frumos de urari
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Mneata,
Ai mah Oti ca pa mine m-ai dat pa spate cu tortu tau. A iesit minunat!
Bravo fata, pune mana si apuca-te di afacere!
va pup pe toate
uneori gandesc prea mult....
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Raportez o zi fantastica pentru mine. Am fost tare binedispusa cum nu am mai fost de tare multa vreme. Sper sa am toate zilele la fel de minunate k si cea care e pe finish. Mai am 40 de calorii de facut la bici si am mai dat jos inca 200 calorii si am "fugit" inca 15 km.
Merg apoi la un dush si maine la amiaza imi astept fratiorul meu scump si drag care aterizeaza in Cluj. Vine special sa-mi ureze " LA MULTI ANI !" . Sambata la amiza zboara din nou spre state, cu o escala pe la neamurile noastre din Germania.
Va pupacesc pe toate si va doresc o seara faina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Adriana, eu sunt happy ca esti tu happy! Giulia, nu siu ce va iesi din asta. Deocamdata sunt multumita asa cum e. Un hobby.
Poate cand o mai creste Alex... Sa vedem.
Va
si va doresc
usor.Dulciuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
Salutare, fetelor!
stau la cafeluta, rudy motaie aci linga mine, afara e racoare, e 5,30 dimineata si peste o jumatate de ora merg la lucru.
Adriana, sa-ti dea Dumnezeu cit de multe zile asa fericite ca si ziua ta de anul asta
Eu am avut o saptamina plina, am si lucrat mult, s-au si intimplat unele lucruri...
Alaltaieri a murit o cunostinta de-aici, saracul de el, nu avea inca 40 de ani.A facut infarct si in citeva minute s-a dus.
Pe Rudy l-am castrat joia trecuta, deja s-a si vindecat, am avut emotii cu el dar a fost totul bine pina la urma.Este un catel foarte sanatos, nu a facut reactii adverse de la anestezie.La o jumatate de ora dupa ce l-am adus seara acasa de la spital s-a ridicat si a inceput sa fuga prin casa, apoi a mincat (ca era flamind rupt, dupa o zi intreaga fara mincare decit de dimineata, doar cu perfuzia cu lichide), si-a facut treburile...ce mai, am avut emotii ca ne asteptam sa fie letargic sau sa vomite, sau sa aibe dureri(ne-au dat calmante sa ii dam, la fiecare 12 ore pentru doua zile, daca e nevoie).A purtat un guler transparent vreo 3 zile dupa aia, ca sa nu ajunga sa se linga sau sa rupa cu dintii copciile puse.
Simbata trecuta ne-am dus la Oktoberfest intr-o localitate la vreo ora de-aici si l-am lasat acasa singur, toata ziua m-am gindit la el, asa in recuperare cum era, si cu gulerul acela mare si incomod pe dupa git...
Dar el este un catel happy, se bucura pentru oricine vine la noi, da ture rapizi prin casa atunci si asteapta sa te joci cu el mereu.
Face si prostii, va zic eu data viitoare ca acuma nu mai pot sta aici.
Va pup pe toate si va doresc in weekend frumos!
olim spune:
salutare tuturor
sper ca nu sunteti suparate pe mine, ca am scris si nu mi-ati raspuns, iar blonda nu aude telefonul
am crezut ca poate reusim sa ne si cunoastem, dar suntem tot pe drumuri, as fii avut timp de zalau acuma in wek da asta este, poate alta data.
va pup pe toate si sa ne auzim cu bine