CAMY imi place foarte mult caruciorul. Sa aveti numai plimbari placute cu el. La urcat-coborat...am avut eu experienta vreo 8 luni pana la et. 2, apoi vreo 2 ori l-am urcat pana la 7 , de coborat l-am coborat mai des. Dar... fotomodel tot nu m-am facut...
SURSU multa sanatate puiutului.
FLO referitor la dintisori, este prea devreme sa te panichezi ca sunt strambi. Ei acum ies haotic si rari sau inghesuiti, dar se aliniaza ei cu timpul. Dar exista si posibilitatea sa ramana un pic strambi, desi nu prea cred la astia de lapte. Si pentru cei permanenti nu-ti face griji ca s-au inventat aparate dentare care ti-i aliniaza cum vrei tu.
Nu te streza aiurea mamico, altele sunt mai importante...

Xenia are toti incisivii, o jumate de maseluta si ieri au m-ai spart doua maselute gingia. Cum fiecare are copil ritmul sau de crestere...regula asta e si la dinti.
Noi azi am chelit-o pe Xenia. O sa pun si poze, dar maine nu acum ca sunt franta, am ajuns la 22:15 acasa si maine sunt dimineata, asa ca va spun: Noapte buna cu multi ingerasi pazitori!!!

Fetelor dati-va si voi cu parerea, vreau sa-mi pun si eu perdele si nu stiu sa le pun pe sina sau pe galerie? Care sunt mai comode? Vreau doar perdea, fara draperie. Multumesc anticipat.
Buna fetelor,
pe ultima suta de metrii si cu mare intarziere urez si eu un mare La multi ani! tuturor pepenasilor, sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in viata.
Noi tocmai ne-am intors din Romania unde am stat aproape 7 saptamani in la munte departe de telefon si internet si cateva zile la mare. A fost super relaxant. Chiar duceam dorul unei cure de liniste. Dar s-a terminat si de maine inapoi la servici
. Sunt zombi de la schimbul de fus orar si zbor, ma duc la somn.
daniela