Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
Avalon spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Poate de spaima de a sta intr-una in casa . monis 29 acum si cu poze |
Exact... Eu deja am facut un atac de panica pentru ca nu mai merg la serviciu, si nu e decat prima zi... e oribila senzatia...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 26+
Katyuscha21 spune:
LAURA G ai PM
28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Mussica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Poate de spaima de a sta intr-una in casa . monis 29 acum si cu poze |
Hehehe...e si asta o varianta .
Eu una abia astept sa intru in concediu...am senzatia ca sunt atat de multe de facut: pregatit lucruri pentru spital, pregatit lucruri pentru a-l intampina pe bebe acasa, etc.
24 saptamani
Avalon spune:
Felicitari tuturor fetelor care au fost la eco si au vesti bune despre bebelusii lor1
Merci mult pentru informatiile despre batista bebelusului, Miany, Stephy
LauraG, sper ca totusi testul de glucoza va iesi bine data viitoare.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 26+
Avalon spune:
Mussica, si eu am o gramada de facut, in afara de cumparaturi (nu am cumparat nimic pana acum), trebuie sa zugravesc si ne apucam de construit o casa. De mutat n-o sa ne mutam pana la anul, dar nu-mi lipsesc preocuparile...
Avalon 26+
Mussica spune:
Eu ma bag la gatit: am chef de o varza la cuptor cu ciolan afumat- ma fac ca uit de cate kilograme am luat . Dar totusi zic sa profit acum cat se mai poate
Seara faina tuturor.
24 saptamani
Andrecluj spune:
Hohohoho Avalon, stai sa vezi cate atacuri te mai apuca fara serviciu! Nu-i nimic, cu cat vom fi mai multe, cu atat incingem atmosfera si la noi. Laura G., tinem pumnii la analize 25 + Chiara Ada
Mussica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Avalon Mussica, si eu am o gramada de facut, in afara de cumparaturi (nu am cumparat nimic pana acum), trebuie sa zugravesc si ne apucam de construit o casa. De mutat n-o sa ne mutam pana la anul, dar nu-mi lipsesc preocuparile... ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 26+ |
Nici eu nu am cumparat nimic. Singurul lucru pe care il am este un costumas pe care l-am primit cadou.
Wow..te asteapta un adevarat proiect (constructie casa, zugraveli). Stiu ca-i greu, dar cred ca abia astepti.
Eu speram sa ne predea apartamentul prin anl pe care l-am contractat acum nici nu mai stiu cand... si se pare ca s-a mai amnat inca 6 luni. Ce fain era sa se predea acum in septembrie inainte de venirea lui bebe.
24 saptamani
Ramonika spune:
dankutza - mi-a placut mult cum ai scris.
mussica - sunt mamici care pe hartie sunt in prenatal, insa daca vin la munca mai fac un ciubuc la negru. asa am auzit. unde se poate, normal. la mine nu se poate si, desi nu m-as grabi sa stau acasa, cica banii pe concediul prenatal is mai multi decat salariul, asa ca de ce sa nu profit?
RamonaCopot spune:
Bon soir!
Am tras un somn in dupa amiaza asta, asa bun.... ca si de nu mai dorm la noapte nu-mi pare rau. Am dormit mai mult de 3 ore .
Cu statul acasa, eu zic ca va veti obisnui mai greu, dar pana la urma, veti vedea ce bine e. Eu stau acasa la patuc de prin martie. In martie am lucrat 2 sapt, 2 am stat prin spital si acasa, in aprilie la fel, 2 lucrate, 2 si ceva acasa si spital, in mai 1 lucrata si de atunci tot acasa... La inceput nu-mi venea sa cred...dar incet incet...parca am si uitat ca am lucrat vreodata. Cred ca la sf astor 2 ani nu o sa mai stiu face nimica din ce stiam .
Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3