Nou stil de viata (278)
Raspunsuri - Pagina 7
louisea spune:
Scuze.. eu citisem 3 chifle.. si de asta ma miram.
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Zuzilici spune:
Buna dimineatza ....
u m-am trezit in acorduri de dedicatie muzicala a la Tzuni asa ca-s tare . Ce noroc pe mine ca aici nu cunoaste nimeni interpretarea romaneasca a "refrenului" .
Carmen asa e toate au o rezolvare mai devreme sau mai tarziu. Pentru linistea creierasului meu sper ca rezolvarea problemei mele sa vina cat mai repede.
Am vazut poze de pustoaica Lou si m-am minunat de peisajele vazute de ea. Multumesc de plimbarea prin Teneriffe draga mea. Si felicitari pentru cursa de ieri.
Marilena a avut dreptate Lou cu ce-a scris...ia mai lasa-l si pe olandez sa se bucatareasca atunci cand ii vin musafiri. Si mai spune-i ca tie-ti plac musafiri mai rarut ca-i mai dragut. Ce sa zic te si sper sa-ti fie bine cat mai curand.
Anda esti bine? Ai cumparat rechizitele Carinei ?
ClaudiaH bine-ai revenit.
Vikinga mi-e dor de tine. Hai ca si tu esti pastila noastra de anti-sterss. Zi-ne cum te-ai mai distrat, ce-ti face burtica, dar micii vikingi?
Delia felicitari pentru achizitii si la cat mai multe. Ceva poze? Excursii? Nimic, nimic?
Donna nu e bine, ntz, ntz, ntz. Pai sa lasi tu bunatate de silueta si ambatz pentru o cearta.... Zau ca nu se merita.
Cand esti nervoasa te rog eu de-acum inainte in loc de pop-corn si ice-cream ia laptopul in brate si scrie-mi un PM. Deal?
Gabi ai un weekend plin asa ca-ti urez de-acum distractie maxima si sa-ti mearga toate din plin. Ma bucur ca te-ai distrat la concert. Ai si ceva pozici?
Dragelor ma retrag si eu la munca si va urez o zi buna.
p.s. Aseara am visat ca incercam sa-i fac o coada unei colege de munca care nu numai ca are parul cam scurtutz dar il mai are si foarte cretz pe deasupra... ASm reusit sa-i fac dar ma gandesc ... Asta ce-o mai fi insemnand? Ma imbogatesc???? Nu de alta dar maine la Loto extragerea este de 12.5 milioane.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
ClaudiaH despre ce carte este vorba?
Cuba 2009
khristin spune:
Va salut de la scoala in graba ...poate intru mai tarziu cand mai termin nitelus din trebi
Mephala, raspuns una-alta
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Zuzilici spune:
Roxana uite dedicatie de la mine pentru tine si nu numai www.neversaydiet.com/videos/cross-over-pump" target="_blank">aici.
Cuba 2009
Tzuni spune:
Na na na na na na na na naaaaaaaaa
p-la p-la p-laaaaa
p-la p-la p-laaaaa
Simtiti energia? Hai, fetelor, mainile in aer!
Iasiul, nu te vad!
Hai Zuzilici, misca -ul!
Delidana, ia varanul (ala viu) de-un brat si hai!
Gusta, gandeste-te la probleme si canta si tu!
Puschin, misca din 6pks!
Madonna noastra, Gabrielama, treci in randul intai!
Haideti, toate fetele in cor :
p-la p-la p-laaaaa
p-la p-la p-laaaaa
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
louisea spune:
Zuzi da ce secrete ai cu Roxa?
Gusta profita de tine daca-l lasi. Relax si nu te mai agita pt lucruri pe care nu le poti schimba
Anda da chiar nu mai dai pe la noi? :((( Cu ce esti ocupata?
Kris spor la rezolvat trebile. Tu ce predai? Nu ne-ai zis cum s-a acomodat cel mic cu schimbarile?
Delia si mie-mi place roz si gri Mai ales la machiaj.
Cum mai merge la sala? Citisem ce scrisesei cu dulcele si la fel sunt si eu. Nu ai sa te ispite, uiti si te abti
Carmen cu placere :) Ce fain cand esti mai activa
Daniela 400?? ce naspa
Vezi ceva schimbari?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
puskin spune:
Lou, pe mine ma ignori? Nu vrei sa vorbesti cu mine, nu-mi trimiti poze...
Delia, mersi mersi . Tocmai imi schimb programul de antrenament, trec la 5 zile pe saptamana . La tine cum merge?
Tzuni, n-am inca 6 pack mai . Lucrez la el...
Tzuni spune:
Puskin, vino cu cate ai!
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME