Nou stil de viata (278)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Azi imi beau cafeluta cu voi. Merg la servici abia peste o ora. Daca tot ma fac sa aleg 5 km azi imi permit sa ajung mai tarziu

Fetele v-as trimite cu drag pozele dar nu am adresa voastra de mail. La unele aveam dar mi-am reinstalat Windows-ul pe laptop si nu stiu cum am reusit sa salvez ce avem ca multe chestii au disparut oricum
Asa ca daca n-ati primit pozele da-ti un PM cu e-mailul vostru

Gabi asteptam poze din It. :)

Carmen ce faine sunt pozele Si voi la fel Se vede ca cei mici s-au distrat

Zuzi mey da ce pretioasa esti 2 cuvinte si gata. Cum mai esti?

Kris sper ca nu peste f mult timp. Dar sti cum e.. ia un pic de timp

V-am pupat si o zi faina sa aveti. Sa-ti tineti pumnii sa reusesc sa aleg aia 5 km de stafeta

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neata, don'soarelor, poftiti la ceai si , cred c-ati savurat-o deja, dar io imi fac datoria, :).

La multi ani, Cris! Sanatate si bucurii fara numar!

Khristin, am fost in Venus. Uratzica statiune, dar ne-am acomodat repede. Am fost cazati la parter iar marea era la 50 de metri distanta de noi.

Gabi, sa inteleg ca duminica sunteti in China, ?

O fi nascut Crystina, stie careva?
Tzu, afla tu, ca ai antene mari, .

zb (in traducere: ziua buna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

haide Lou, , ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Iar am lipsit mult, agitatie mare, suparari stupide, nimic demn de povestit.
Raport foarte intarziat: stagnare
Ma supar pe mine ca nu ma pot mobiliza, cred ca am ajuns intr-o zona de confort relativ si din cauza asta nu ma pun pe treaba sa slabesc mai departe.

Delia ce m-am amuzat (cam sadica, nu?) cu povestea cu cateii si broastele...credeam ca mi se intampla numai mie. Blanoasa mea cea mica a lins toate broastele din curte anul trecut...cred ca le pupa pe toate sperand sa descopere un print . Am crezut ca s-a maturizat pana aseara cand o chemam in casa si nu venea: era in tufele de trandafiri, trista si plina de clabuci, saracuta de ea. S-a rezolvat cu apa si putina branza dulce.

Poze cu potaile mele: http://picasaweb.google.com/Donnna79/CateiiMei#

Inca o data : multumesc, Tzunico!

toate fetele frumu, mai trec pe aici in cursul zilei.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

La multi ani cuscra sa ai parte numai de lucruri bune si o zi super azi.

Tzuni pup sa treaca durerea.

Rolo frumos iti sta,da cum ai reusit performanta.

Am vazut poze de Carmen si tot frumosi sunteti.

Si daca tot va laudati sa zic ca vineri am cazut de pe scara si am multe vanatai si dureri dar trec.

Olga bine ai venit noi ne stim de la mamici.

Lou bafta multa azi.

Gabriela sunt bine sa zicem inca 2 saptamani si o sa fie si mai bine.

Ma duc la cafea ca trebuie .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata,

am sosit sa-mi beau cafeluta cu voi.

Cris La multi ani!iar restu sa fie asa cum iti doresti

Gabi bine ai revenit, asteptam poze.

Lou, tinem pumnii pt azi.La noi nu se tine stafeta asta (culmea e ca lucrez pt ei),da peste tot este diferit.

Donna, sunt adorabili puiutii tai.

Anda, La multi ani fericiti si voua si cati mai multi .

Carmen, vazut pozele , superbe.

Kristin, hmm, picanterii, nu-s cat o sa fie.Oricum avem dubla aniversare in familie si de aceea am ales sa mergem anul asta in Italia sa-mi vad nepoatele pe care nu le-am vazut de 2 ani

O zi frumoasa va doresc, fug la trebi ca tb sa las totul in ordine.

revinn....

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, n-am nascut inca ..aici sunt mare cat casa. Mai am patru saptamani. Cum s-au comportat motaneii la mare? V-ati bronzat?

Tzuni, pupam degetelul ..ce frumos povestesti de Meri, trebuie sa fii tare mandra de ea!

Khristin, v-am vazut si eu pozele...ce frumosi sunteti cu totii. Cand incepe Yasmine scoala?

Zuzi, te pup si sper sa revii mai vorbareata si cu voie mai buna!

Delia, macar blanosilor tai nu le e frica de creaturi din gradina..lui Henry ii este frica si de umbra lui. Zilele trecute il fugarea o viespe..el a venit repede si s-a asezat sub masa din gradina. Daca ar vedea o broasca cred ca ar face infarct sau ar sari la noi in brate.

Ioana, te pup..sper ca ai o vacanta frumoasa!

La Multi Ani Criscosty si Violeta (cu intarziere)!

Pup si restul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

La multi ani, Cris! Sa fii sanatoasa si fericita!

Cu intarziere, ca nu am mai intrat, La multi ani, Violeta!

Azi ma duc la masaj, a treia sedinta, de abia astept.

Am vazut aseara o emisiune pe Travel & Living cu persoane obeze de mi s-a facut efectiv rau! Bine, erau persoane de pe la 150 pana la 400 de kg. Da, ati citit bine, 400!!! Cred ca emisiunea aia e cea mai buna terapie in cazul meu pentru momentele cand ma apuca mancatul aiurea si de prostii... Brrrrr... Groaznic!

In rest am vazut pozele lui Carmen. Tu si piticii sunteti niste frumosi!

Anda, La multi ani alaturi de jumatatea ta!

Lou, facem galerie pentru alergat !

Tzuni si Rolo, sa scapati repede de ghips!

Fetelor care se duc azi la concert le urez vizionare frumoasa.

Acum ma intorc la ale mele, iar s-au adunat... Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Uf, ce ametita sunt! La multi ani, Cris!!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume! Astept felia de tort virtual
La multi ani, Violeta! Cu scuze pentru intarziere, iti doresc multa sanatate si...si stii tu ce-ti mai doresc, un bebe bun, sanatos si fericit.
Tumpi , multumim de aprecierile la adresa blanoaselor.

, fug inapoi la treaba.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare dragelor, ce faceti? am citit pe sarite din lipsa de timp.
Violeta, la multi ani cu intarziere dar din inima, sa ti se indeplineasca toate dorintele
Crys, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Tzuni zi drept unde ai bagat degetul mic de la mana dreapta? te dulce sa iti treaca repede.
rolo a trebuit sa ma binolclez bine la pozele tale, ma tot minunam de Ileana ce mare s-a facut, da cum ai reusit sa-ti rupi piciorul? insanatosire grabnica si mai treci si tu pe aici. si ce e faza cu bebelul ce i-a povestit Ileana lui Roxa la tel??? e ceva ce noi nu stim si ar trebui sa stim???
Carmen ce frumosi baieti ai, si ce au mai crescut. si tu esti faina rau acolo intre ei. eu n-am plecat inca, abia sambata plecam.
Donna ce frumosi catelusi ai! mama lor seamana cu cateaua noastra de acasa, parca e ea, abia astept sa le arat si copiilor sa vad ce zic.
Anda la multi ani tie si jumatatii tale!
Tumpi cand pleci?
lou si eu vreau poze bineinteles!

Azi am vrut sa merg in oras dar a facur ieri Luca febra si azi l-am tinut acasa. Eu am fost de mi-am facut analize de sange azi dimineata si spontan am zis hai sa-mi fac si antitetanusul ca nu il mai aveam din copilarie, asa ca sunt intepata si ma smiorcaiesc si eu mai rau ca si copii ca deh, ma doare mana si cica n-am voie sa fac efort azi.

Trebuie sa ma pun si eu sa impachetez pt concediu, sa mai fac ceva cumparaturi. Am cumparat rechizite, mi-e asa groaza ca incepe scoala acusi.

va pupacesc pe toate.
Gabi distractie placuta la nunta, botez!

Mergi la inceput