Nou stil de viata (278)
Raspunsuri - Pagina 17
OlgaTarziu spune:
buna dimineata! Printr0o minune dorm copilasii mei inca ( e 7:30). Asa ca intru repede repede sa va salut. Vad ca azi s-a animat discutia.
La multi ani Doina!
Ioana sa-ti priasca vacanta.
Dordia hai nu ceda. O sa vazi ce bine incepi sa te simti. 
Puskin am vazut poza cu tine si avem cam aceeasi problema. Intotdeauna am avut abdomen plat dar coapse maricele. Dar dupa sport sustinut am avut si eu piciaore subtiri cum imi doream. Problema era cu clavicula, coastele, etc. Ai un corp frumos si feminin si trebuie sa invatam sa ne uibim corpul asa cum l-am primit de la DD
Ce zici tu mephala. Cred ca pana la urma internetul de mananca timp pretios. Dar pot fara el?
Cella Srgi era preferata mea. Oau ce vremuri. Acum tot ma lupt cu The Pillars of the Earth de vreo luna dar nu am timp si pace.
In aceeasi idee Tzuni 
Yasmi bine ai venit.
Khristin pe unde esti?
Hopes ma apuca un dor cand va aud vorbind de mare! La noi anul asta a fost super aiurea. De ex acum sunt 11 grade. Nu glumesc. Nu am simtit ca a fost vara. Si ca dupa moda canadiana vine zapada frate in 2 luni. Dar mergem joi in Montreal sa ne vedem rudele. Abia astept. Cand ma gandesc ca anul trecut eram in Cuba.
Va pup si merg ca ziua abia incepe. Presimt ca azi va fi ziua mea preferata. ![]()
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Si eu m-as baga la un concurs dar... mai asteptati un pic va rog ca am patit o nepatita. Ieri l-am pus pe sotul meu sa-mi unga eliptica (scartaia putin) si cand a desfacut protectia de plastic sa ajunga la articulatia unui brat a observat cu stupoare ca bara de sustinere era fisurata si dupa ce i-a dat 2 pedale s-a rupt de tot. Am inlemnit caci puteam sa-mi rup gatul daca mi se rupea in timpul alergarii. Nu ne-a venit sa credem!!! E un Kettler de doar 2 ani si cateva luni. Si nu pot spune ca am uzat-o prin utilizare intensiva. Sper sa ne-o rezolve repede. Am trimis poze cu bicla rupta si copii dupa facturi la reprezentanta. Nu se poate ca o firma precum Kettler sa-si bata joc de propriul nume cu asa modele proaste. Asa ca dupa ce-mi repar bicicleta m-as baga la un concurs.
O zi faina!
khristin spune:
Vikinga, ai mare dreptate in ce spui acolo cu sportul sustinut. Eu parka as fi sora ta, si eu tot pe burta am pus in ambele sarcini, sint mica in solduri dsi totul depun pe burta…yuck. Asadar m-am apucat temeinic de abdomene ca nu se mai poate
.
Bb_yasmi, bine ai venit la slabire
. Ce coincidenta, am observat ca pe fetitele noastre le cheama aproape la fel. A mea e Yasmine Alessia
.
Hopes, bine ai revenit
. Povesteste-ne mai multe.
Dordia, go gooooo……
Lou, eu prin « qualification » on a visa inteleg statutul de calificare al aplicantului aka granted or not granted. Daca se decid ca indeplinesti conditiile/calificarile cerute, ti se acorda viza, daca nu mai incerci o data ca la loterie. Bafta multa pt. cine aplica.
Mephala, ca tot implinim noi azi 13 ani de casatorie ma gandeam sa imi cumpar un Alien, ca-mi pare ca merge bine pe vreme de toamna.
Olga, uite prin casa, bagai o tura de dimineata de 75 abdomene si urmeaza sa mai bag o portie dupa amiaza
. Ma pregatesc sa mergem la Peekaboo azi sa vedem cum o fi pt. micutul Chris. Sper sa aiba vremuri bune pe acolo, desi mie mi se strange inima cand ma gandesc….offff offf ce inseamna sa fii mamica. Ca tot ai mentionat tari calde, chiar stateam si ma gandeam ca se face un an jumate de cand nu ne-a mai vazut soarele
.
Claudia, sa ti-o schimbe bicla daca e inca in garantie
.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
nastad spune:
Buna dragelor,
Va multumesc mult pentru urari! Vad ca nu m-ati uitat desi trec rar pe aici
Ioana , LMA sa-ti traiasca papushica!
Am emotii mari, maine "incepem" gradinita. Mi se face rau numai cand ma gandesc.Sper sa fie bine.
VA pup 

Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
mephala30 spune:
Hopes, bine-ai revenit, asteptam poze.
Khristin,
inainte, sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti.
Am citit pe subiectul despre parfumuri ca-ti place Alien; imi place ft. mult si mie. Vreau sa mi-l comand luna viitoare.
te rog, da-mi un pm cu pretul parfumului
louisea spune:
Khris n-am inteles ce vrei sa zici.. Eu aplic pt viza de Dubai ca mergem in concediu
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Hopes spune:
Mephala, merci, sper sa le incarc in seara asta
Kristin la multi ani fericiti
Mi-ai cerut detalii. Anul asta am ales Neptun. Ne-a placut fff mult statiunea, foarte animata, mare, mult tineret, plajele desi murdare (chistoace, betisoare de cafea, coji de seminte peste tot) mult mai putin galagioase decat la Mamaia. Apa curata, fara alge . Mancare accesibila, buna, si destula.
Am luat doar micul dejun in pretul biletului, de frica sa nu fie mancarea proasta. Dar a fost buna, pe alese si ptr. toate gusturile.
Partea proasta a fost hotelul. Am facut o alegere proasta. Am ales sa stam la parter, gandindu-ne ca Eduard o sa alerge pe-acolo asa cum a facut in alti ani, si eram numai dupa el.
Ei bine la parter nu ne-am gandit ca nu vom avea balcon, si o sa stam cu hainele si prosoapele intinse prin camera, si nici ca va fi miros de mucegai. Ala m-a omorat. Nu puteam nici sa lasam geamurile deschise cat eram plecati, ca eram prea expusi.
Daca alegeam etajul era ff bine. Camerele curate, moderne, lejerie si prosoape schimbate zilnic, nu am ce reprosa. Doar mirosul.
In rest frumos, vreme ff buna, apa calda, relaxare (cat se poate cu un copil de aproape 4 ani, care continuu vrea ceva)![]()
puskin spune:
Buna seara,
Delia, cei care alearga zilnic nu prea au masa musculara. Gandeste-te de ex. la alergatorii de maraton. Daca mergi la sala de 4 ori/saptamana atunci cel mai bine e un split pe grupe musculare. Eu am lucrat o bucata buna de vreme asa:
Ziua 1 - umeri (sunt slab dezvoltati comparativ cu bratele)
Ziua 2- picioare
Ziua 3 - spate si biceps
Ziua 4- piept si triceps
Faceam 2-3 exercitii pentru grupele mari si 1-2 pentru cele mici. In general lucrez cu greutati libere (gantere, bara) nu la aparate. Cu ceva exceptii evident.
Gasesti exercitii pentru toate grupele musculare aici: www.getfit.ro/exercitii.
puskin spune:
Ioana, tu iti tragi sufletul vreodata? 
Tzuni, ai grija cu prea multa munca
. Mai odihneste-te.
Carmen, cum a fost ultima zi de vacanta?
Hopes, mersi
. Am vazut si eu pozele tale, ce baietel mare ai si tu tinerica tinerica
.
Olga, eu sunt multumita acum de corpul meu. Mai am ceva tuning de facut, dar in mare sunt ok.
Khristin, multi inainte
.
Doina, cum sa te uitam?!