Cei mai mici si mai mici sunt scosi afara?
Matei are 2 ani si 9 luni si merge la o gradinita de pe langa Titulescu. Curtea gradinitei e foarte mare insa cei mici inca nu au fost scosi afara. Deloc. Mi-e teama sa nu fie politica gardinitei, adica cei mici, care se imbraca si dezbraca mai greu, sa fie tinuti la clase. Ati mai auzit de asa ceva?
Raspunsuri
janib spune:
Barbara nu am auzit de asa ceva. Fata mea are 2 ani si 8 luni si merge la o gradinita in Dr. Taberei, si au iesit afara in fiecare zi in care a fost frumos. Asa ca ar trebui cred sa vorbesti cu educatoare sa o interebi ce se intampla si daca intr-adevar aceasta e politica gradinitei, desimi se pare absurd. Pupici si sa auzim numai de bine.
mcrmiki spune:
Noi suntem din Timisoara, iar Bogdan este de aceeasi varsta cu Matei si este in grupa mica. Nici pe ei nu i-au scos inca afara pe motivul ca inca nu-i cunosc pe toti. Au spus ca 2 sapt. nu ii va scoate afara. Pana ii va scoate nu va mai fi timp fain. Si eu sunt super astupata din cauza aceasta.
Miha & Bogdan
wesel spune:
Nici Mateiut (3 ani 1/2) de la grupa mica n-a iesit deloc afara. Cice, zice educatoarea, ca jumatate din grupa nu stie sa coboare scarile; cum vine asta?? Este la gradi 133 de pe linga parcul Ioanid. Cred ca sunt educatoarele "comode", ca sa nu zic altfel. Ar trebui profitat de aceste ultime zile frumoase, si in plus, cred ca este o metoda f buna de a calma starea de spirit a copiilor ...Azi o sa vorbesc chiar cu directoarea.
Ana71 spune:
quote:
Originally posted by janib
Barbara nu am auzit de asa ceva. Fata mea are 2 ani si 8 luni si merge la o gradinita in Dr. Taberei, si au iesit afara in fiecare zi in care a fost frumos. Asa ca ar trebui cred sa vorbesti cu educatoare sa o interebi ce se intampla si daca intr-adevar aceasta e politica gradinitei, desimi se pare absurd. Pupici si sa auzim numai de bine.
jb
La ce gradinita este fetita ta? Al meu este la 273 (pe str.Valea lui Mihai) si tot la grupa mica. Or fi colegi?
janib spune:
Ana din pacate nu sunt colegi. Noi mergem la 218 ( Al. Callatis) . Dar poate cine stie ne cunoastem de prin cartier
jordash spune:
Buna dragelor.
Si baiatul meu Dragos (aproape 3 ani) merge la gradinita, si ne confruntam cu aceeasi problema: nu-i scoate afara pe motiv ca sunt multi (29) in grupa desi au o curte mare, cu verdeata si leagane.
Deja ne-au informat educatoarele ca la primavara ii va scoate.
Ce sa mai spun... sunt foarte suparata pe acest motiv dar nu prea pot face mare lucru.
Ana71 spune:
Si educatoarele de la gradinita unde este baiatul meu (3 ani si 8 luni-grupa mica) ii scot pe copii afara. In grupa lui sunt aproximativ 16 copii, o singura educatoare (dimineata) si ii scoate cam 1/2-1h pe zi. Cred ca o ajuta si ingrijitoarele. Sunt multumita ca le da geaca daca este cazul si chiar le schimba incaltaminte de interior cu cea de exterior. Au o curte mare, groapa de nisip, dar, din pacate, au niste leagane si balansoare vechi (eu le cam vad periculoase). Au spus ca la anul o sa renoveze si curtea (anul acesta au renovat interiorul).
A propos, cati copii (aproximativ) sunt in grupa la gradinitele voastre?
ruxi spune:
Dragele mele Ana71 si Janib, am inteles ca aveti copilasii la gradinite in dr. Taberei. Va rog, spuneti-mi si mie cum este, sunteti multumite, primesc copii si de la 2 anisori, etc? As vrea sa stiu tare multe, daca aveti voi timp sa scrieti cate ceva din experienta voastra si apoi am sa mai intreb eu ce m-ar mai interesa?
Va multumesc
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Ana71 spune:
quote:
Originally posted by ruxi
Dragele mele Ana71 si Janib, am inteles ca aveti copilasii la gradinite in dr. Taberei. Va rog, spuneti-mi si mie cum este, sunteti multumite, primesc copii si de la 2 anisori, etc? As vrea sa stiu tare multe, daca aveti voi timp sa scrieti cate ceva din experienta voastra si apoi am sa mai intreb eu ce m-ar mai interesa?
Va multumesc
Baietelul meu 3 ani si 8 luni merge la gradinita 273 (Valea lui Mihai). Pana acum eu sunt multumita. Gradinita a fost renovata vara asta, arata bine in interior (probabil ca gradinitele particulare arata mai bine), au tot felul de activitati suplimentare (care vor incepe de la 1 octombrie) - calculator, engleza, dansuri, instrumente muzicale. Daca te intereseaza cand vor incepe o sa-ti dau mai multe amanunte. Costa 35.000lei pe zi plus un fond anual de 300.000 lei. Educatoarea lui pare draguta, sunt cam 16 copii in grupa (desi au fost inscrisi 31)si el este la grupa mica.Despre acomodarea lui am scris mai multe la subiectul "a treia zi de gradinita". Asa cum am mai spus ii scoate zilnic afara, mananca 2 mese acolo (il ia mama la 1) si gustarea de la 15:30 i-o da acasa. Nu stiu sigur daca primesc copii de 2 ani. Anul trecut eu am incercat sa-l dau pe baietelul meu si directoarea mi-a spus ca daca nu mai foloseste pampers si se descurca cat de cat singur il poate primi . Cred ca depinde foarte mult de copil. Dar merita sa vorbesti cu directoarea. Daca mai ai intrebari/nelamuriri nu ezita sa ma intebi.
janib spune:
quote:Ce sa iti spun eu am incercat sa o dau pe gaza mea la 2 ani si nu mi-au primit-o pentru ca era prea mica dar acum la doi ani jumate (8luni) mi-au primit-o . Eu zic ca mai bine discuti cu directoarea gradinitei unde ai vrea sa o duci pe gaza ta. Oricum pentru orice alte detalii nu ezita sa ma intrebi.
Originally posted by ruxi
Va multumesc
Fata mea are 2 ani si 8 luni merge la o gradinita de stat care este foarte curata, mancarea BUNAAAA, educatoarele sunt de treaba , ii scot afara, le aduc teatru de papusi, iar pentru limbi straine sau alte activitati se plateste optional in jur de 100.000 lei pe luna (parca). Pe zi se plateste 35.000 lei + ca platim fondul gradinitei sau al grupei dar asta voi sti dupa prima sedinta cu parinti...
Oricum poti sa ma intrebi tu daca vrei si eu iti voi raspunde cu mult drag.