King of Pop Michael Jackson (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

bagati un oki http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/madonna-i-a-adus-un-omagiu-lui-michael-jackson.html

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Melku despre Katharine Hepburn era vorba daca tin minte, sper sa nu gresesc

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mai fetelor, ce va indragesc eu pe voi
Lipsesc numai 3 ore de-acasa si vin, surpriza, alte aproape 3 pagini full...suuuper!!!

Anka dar omagiul asta a tot fost in concertele Madonnei, nu l-a sustinut numai in Bucuresti, ci peste tot unde a concertat dupa ...disparitia lui M. (l-am si postat )

Melku la premiile Grammy la final dupa ce a tot purtat ochelarii, i-a scos scurt spunand ca ii scoate pt Katherine Hepburn (marea actrita) pentru ca ea ii reprosase ca nu e frumos sa porti ochelari cand te adresezi cuiva, ca oamenii vor sa iti vada ochii (povestea este mai pe larg descrisa in Moonwalk - pe blog)

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

" MORE"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui albinutza

Doamne, ce voce minunata :http://www.youtube.com/watch?v=To-6wIC5Q7g&feature=related

azi vreau doar sa !

albinutza

Superba reclama, nu am mai vazut-o!

Na ca ma lovii o pofta de pepsi....

Hobby

" MORE"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27

Citat:
citat din mesajul lui danat
[Vad ca noi ce mai scriem de ceva vreme.... Anka si Alexia cred ca se paruiesc printre cearceafuri, dar fetele celelalte? Aaaaa, stau la coada sa nu isi piarda locurile!!!! Dar voi nu v-ati prins la ce e coada: la cautat in buzunar cheile de la Escalade

" MORE"

Nu printre cearceafuri, mey, ne paruim in ciocolata, nu vazusi?
Eu ca eu, ca sunt bizi...nah...are omu energie...dar de Anka si Bulinuta nu stiu nimic, probabil ca se plimba Casanova de la una la alta, ca altfel nu-mi explic confuzia lor

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Esti tare Alexia, cu Casanova ala al tau! (dar chiar ca seamana bine cu MJ in tinereti)

Hobby

" MORE"

Mergi la inceput

Danat, scuze nu am stiut ca a mai fost postat...
chiar nu stiam ca l-a mai omagiat si in alte concerte
mey apropos de Casanova,nu nu e vorba de E`Casanova, stiu sa fac diferenta dintre "real'" si "fake". Pe bune, ca nu sunt deloc confuza si stiu cine e sub cearsaf
,E`Cas e departe de original

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

[quote]citat din mesajul lui anka77

bagati un oki http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/madonna-i-a-adus-un-omagiu-lui-michael-jackson.html

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

eu nu inteleg, tu apreciezi omul dupa ce dai putin cu masina peste el ? si-acu sincer la vedetele astea eu am dubii mari ca nu e si publicitate, ca mi se pare ca nu a fost la memorial, e ? sau asta e din categoria lui liz : nu vin la memorial ca e un circ ?

Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces

I believe Michael is alive.And I don't lose hope

Mergi la inceput

Anka nu trebuie sa iti ceri scuze pt asa ceva... doar ti-am zis!

Dariaevelin am uitat sa spun ca m-am uitat peste muuultele poze postate pe email de tine si mi-au placut. Nu stiam f multe dintre ele. pacat ca sunt asa micutze. Mie imi place sa vaz pixelu' mai ales cand e vorba de Michael.

Hobby

" MORE"

Mergi la inceput

Intreb acum si eu, nu s-a uitat chiar nici una dintre voi la linkul ala pus astazi de mine, cu mesajul lui MJ catre ascultatorii de acolo? (de mult ce mi-a placut, l-am si bagat la semnatura mea, unde e versul din man in the mirror).
Eram doar curioasa, daca numai pe mine m-a atins atit naturaletea lui si convingerea cu care dorea ca toti oamenii sa se iubeasca.

Hobby

" MORE"

Mergi la inceput

Cory madam scartz a zis ca isi cere scuze ca nu poate sa vina ca vezi dom`le e in concert si vorba aia, nu se poa....
Vorba unei fete , nu retin cine a zis atunci imi cer scuze,parca nu putea sa se urce in private jet-ul ei si" sa dea o fuga", pana in LA.Mhhhh
Hai ca Liz era in caruciorul cu rotile, pe ea chiar nu o condamn, dar muuuulti asa zisi prieteni "just vanished"

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput