King of Pop Michael Jackson (7)
Raspunsuri - Pagina 11
danielac spune:
pentru cine e interesat:
"Hard Rock Cafe Bucuresti va gazdui primul concert tribut inchinat Regelui Muzicii Pop sambata, 29 august, zi in care Michael Jackson ar fi implinit 51 de ani.
Evenimentul va incepe la orele 22:00 si va fi prezentat de Eda Marcus, moderatoarea emisiunii “Muzica si Muzichie” la TVR2, iar pretul unui bilet la concert va fi de 25RON.
“A Rock Tribute to The King”, concertul de sambata seara din Hard Rock Cafe, marcheaza ziua in care Michael Jackson ar fi implinit varsta de 51 de ani, ajungand, astfel, la 46 de ani de cariera muzicala.
In amintirea artistului, Paur ( Antract ), Vlase ( Zob), Oana Maria Stoica ( Highlight Kenosis ), Cristi Dumitrescu ( Voodoo – Iris Family ) si THE BLUE SPIRIT vor interpreta pe scena Hard Rock Cafe piese din spectaculosul repertoriu al Regelui Muzicii Pop.
In plus, vineri , 28 august 2009, cu o zi inainte ca Michael Jackson sa fi implinit 51 de ani va avea loc o expozitie internationala de portrete si caricaturi in statia de metrou Universitate. Proiectul Expozitiei Omagiale Michael Jackson este o initiativa a unui grup de artisti internationali, reuniti de entuziasmul unei tinere ilustratoare, Nicoleta Ionescu. Astfel, adunand in jur de 50 de lucrari, portrete si caricaturi, expozitia reuseste sa aduca impreuna viziuni artitice de pe toate continentele lumii, intr-un amestec intercultural si stilistic unic atat intre manifestarile artistice internationale cat mai ales intre cele omagiale adresate Regelelui Muzicii Pop."
motanik spune:
Daria, vreau si eu sa comand dar nu inteleg cum e cu reducerea si cum sa comanzi tu?
Sweetmelon, ti-am trimis pm, scuze ca mi-a scapat cererea ta. Cine mai doreste, va rog dati-mi un pm, e posibil aici printre f multe mesaje sa imi scape vreo cerere.
Am urmarit acum clipul la I'll Be There din concertul din 2001 si ma jelesc toata.
In primul rand, pus langa fratii lui Michael e si mai si. Putea sa fie singur pe scena si s-o umple totusi.
In al doilea rand, voi ati vazut cum plange pe scena? Am vazut asta in mai multe concerte si nu cred ca era regizata (sau ma rog stia ce urma sa se intample dar doar datorita emotiilor). Cred ca traia atat de mult ce canta, simtea versurile, era una cu melodia, incat emotiile tansneau din el ca din fantana. Ce om, ce traire, ce implicare in ceea ce facea. Cand vreodata o sa mai vedem asa ceva?
In al treilea rand, uitati-va la clipulet, se face o pauza in melodie, lumea e in extaz. Sunt barbati in toata firea care urla de fericire cot la cot cu femeile. Putea sa stea Michael nemiscat o saptamana acolo pe scena si spectatorii ar fi ramas tot ata acolo, in delir, fara sa se plictiseasca. Doar sa-l privesti si simteai ca banii pe bilet au meritat pana la ultimul cent. Ce noroc pe aia de-au fost acolo in 2001, ce noroc, ce amintiri frumoase au.
Mai departe, cred ca dintre cele doua variante de clip, cea din 87 sau cat era si cea din 2001, o prefer pe cea mai recenta. Michael al anilor 90 a ramas cumva ca un vis pt mine, ceva ce a fost odata si nu se mai poate repeta niciodata. A ramas un zeu, un magician.
Pe Michael din 2001 il simt mai aproape de mine, de sufletul meu, il simt mai linistit, mai uman. Sigur ca magia nu a disparut, doar ca imi place mai mult acum, deodata, latura mai linistita, mai sensibila.
Sper sa intelegeti ce scriu. Ma jelesc de 20 de minute, m-a apucat ca pe Dana, mi-e dor tare, mai rau ca oricand. N-o sa ne treaca niciodata, nici mie, nici voua...
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
danielac spune:
Daria si eu as vrea un tricou pentru fetita mea...dar nu stiu cum sa facem...ce reducere obtii tu la 30 dolari?
motanik spune:
Multumesc pt poze Daria, fetelor intrati pe mail printre toate e una super tare, cu un indicator cu silueta lui M cu palarie, pe o trecere de pietoni
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
bulinuta27 spune:
motanik asa ca tine am fost eu de dimineata...am plans pana nu am ami pututu...eu nu plang artistul in primul rand, si asta simt de cand a trecut dincolo, ci omul
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
vreau sa propun si eu o melodie pentru maine...sa o pun acum?
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
danat spune:
hai ma fetelor sa ne revenim! parca e mai "a la Michael" sa discutam despre el mai nasty, asa...cu pantaloni aurii, cheile masinii in buzunar....haideti, mobilizati-va, din dragoste de M!
cha'mone now!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
" MORE"
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat hai ma fetelor sa ne revenim! parca e mai "a la Michael" sa discutam despre el mai nasty, asa...cu pantaloni aurii, cheile masinii in buzunar....haideti, mobilizati-va, din dragoste de M! cha'mone now! sa ma lasati in pace...ca eu sunt nebuna deja. Ba rad, ba plang, ba visez cu ochii deschisi. Depinde de zi. Azi sunt toate 3 in una. Pe bune, cand era acolo undeva nu eram asa..eram doar o fana. Acum sunt dusa rau. Hobby ****************************************** www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" " MORE" |
V-am zis ca-s dusa...am scris in interiorul citatului
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
melku spune:
stirea cu HardRockCafe e interesanta da' oare il conving io pe sotu' sa ma insoteasca?
deci incerc o recapitulare a ce va fi in bucuresti zilele astea:
- de maine, vineri, expozitie la metrou Universitate. bifat prezenta
- sambata, 29, la 8 seara oare [citisem undeva]!!?? in Herastrau, inaugurare alee MJ + moment coral [tot atunci?! nu stiu exact] + ceva din partea MTV [nu stiu ce]
- sambata, la 22.00 [adica putem pleca direct din Herastrau], la HardRockCafe;
- tot sambata flashmobu' nu se stie cand si unde inca.
- si tot sambata ceva organizat la stadionul Lia Manoliu, parca am vazut ora 10 dimineata, nu stiu exact.
3 evenimente sambata si unul incepand de maine.
mai stiti si altele? in alte orase e ceva?
Daria suuuper pozzee!!
Adina si Daria
bulinuta27 spune:
io va invidiez putin pe cele care stati in oras...melku ma faci sa imi bag unghia in gat ca plec
danat promit s aimi revin...dar nu azi..azi sunt
Poze noi
Poze