Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
pogos spune:
multumesc giova.
ne vedem in casa noua.
stedya o fi nascut? nu o asteptam si pe ea?
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
Alina spune:
Dragele mele,
In primul rind,multumim tuturor care au intrebat de noi si ne-au scris aici sau pe privat 
.
Felicitari tuturor mamicutelor care au nascut intre timp,sa aveti bebei sanatosi si cuminti,refacere usoara!

Noi suntem bine,analizele membrilor familiei au iesit bine,la mine e o cant mica de virusi inactivi dar in astea 3 saptamini mi-am facut o gramada de analize si totul e bine.
Cu alte cuvinte,bebelusul meu mi-a salvat viata,daca nu era el si recoltarea cel stem(apropo,stiti cit de nesigura am fost si tot am intrebat in stinga si dreapta...),probabil ca nu as fi aflat de virusi,toate analizele sunt perfecte asa ca altele nu as fi facut...
In rest,bebe Stefan e bine,maninca bine si cred ca ne apropiem de 5 kg,mai avem colici dar nu de speriat iar cu somnul mai usurel in timpul zilei
,multa actiune,dans si muzica,bratele mamicii,surioarei,bunicii si taticului nu se mai termina pt el
.
Am vrut sa scriu si eu ulitma oara la Odisee,cum zise Giova
,probabilitatea e destul de mare sa fie ultima si pt mine
.
Au fost 9 sau 10 luni frumoase,am reusit sa tinem o atmosfera echilibrata,am trecut prin toate grijile sarcinii impreuna si sper ca Odiseea noastra va continua la scutece si apoi la adolescenti si vom ramine in aceeasi formula
.
In curind o sa scriu mai activ,miine predau posterul pt conferinta si ma eliberez oarecum.Prezentarea e pe 11 sept si apoi imi iau vacanta
.
Giova spune:
Pogos stiu ca Steadya va naste doar in 7 sept. Ii vom astepta dincolo.
haideti in casa noua.
odisee.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
MIRCLAU spune:
intru si eu sa spun cu lacrimi in ochi adio odisee pt ca se pare ca si la mine va fi ultima dar stiti cum se zice niciodata sa nu spui "niciodata"

va pupic pe toate si ne vede "dincolo"
andreea_1979 spune:
Buna si de la noi! Am si eu o intrebare la voi : mi-a venit mestruatia la 6 saptamani de la nastere , desi alaptez. Bebelina mea nu prea mia vrea sa suga , adica o pun la san , suge 15-20 minute apoi incepe sa planga si e agitata . Am luat lapte Humana 1 si-i dau in completare , desi ma gandesc ca nu o sa mai suga . Voi le mai dati in completare lapte praf ? Eu sunt ff trista pentru ca voiam s-o alaptez pana la 6 luni, dar asta e !
mami de Laura Maria( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PozeLauraMaria1LunaSiJumatate
crisarh spune:
Salut,nu am mai scris de mult, dar bebelina m-a tinut ocupata. Am nascut pe 20 August, prin cezariana.Clara Maria avea 3kg, 50cm si scor 9. Suntem bine acum, dar am inceput sa ne luptam cu colicii. O sa incerc sa urmez cateva dis sfaturile din paginile anterioare. Nu stiu cum sa updatez prima pagina, rog un moderator sa o faca.Poze cu Clara Maria: http://picasaweb.google.com/alnaibii/ClaraMaria?authkey=Gv1sRgCJ2R0qKhx_KMgQE&feat=directlink
32+
CriPOD spune:
andreea, crisarh, ne-am mutat la clubul scutecelor, subiectul asta e inchis, mtati-va mesajele dincolo.
Va asteptam aici!!!
Uite eu plec ultima!!! M-am dat cu dosu' de pamant, degeaba trageti de mine, eu pana nu se pune lacat pe subiect nu plec!!!![]()