Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

blanca la mine cand i se face foame lui Bubu mic imi trec pt cateva secunde niste cutite prin sani si parca se umplu brusc... asta e semnalul la mine .

Thea de minune mica Serban Alexandru

15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pupici, dragele mele zmeurici!
Iar au trecut cateva zile bune de cand nu v-am citit/scris.
Sambata am avut si noi botezul si acum avem bebel crestinat.
Miercuri facem vaccinul de 2 luni si sper sa nu avem efecte secundare gen febra sau alte tampenii...
Blanca, si pe mine ma dor sanii cand apare laptele, parca ma strange cineva, dar ma bucur sincer, ca stiu ce are bebe sa pape. Azi vroiam sa ma duc si eu la un tenis de camp si sa-l las pe bebe cu mama mea vreo 2 ore, dar n-am avut lapte suficient sa-mi scot , asa ca am lasat-o balta. La sfarsitul saptamanii e posibil sa plecam spre Bucuresti si n-o sa mai am cu cine lasa pe bebe..asa ca profit de mama mea sa mai stea cu el din cand in cand sa mai respir si eu.
Bebe e un cumintel, la botez a fost exemplar, a plans foarte putin, avand in vedere cat de mult tine slujba.
Eu mi-am amanat controlul de 6 saptamani pentru Bucuresti, sa merg la doctorita mea...si deja au trecut 8 saptamani, asa ca sotul trebuie sa mai astepte pentru "dunga dunga"...dar sincer am emotii...
Vroiam sa intreb daca mai stie cineva ceva de muffinuta. Sigur a nascut pana acum, a mai dat un semn de viata? (ca am citit pe sarite)

Va pupacesc cu drag si ma duc la bebe ca s-a trezit. O sa pun si pozele de la botez cand le primesc si eu
Puuup!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Alinutza-saracul sotzi a pierit si pofta de toilet !si a meu ma compatimeste cand ma vede cu pompa agatata mereu de san;incearca si Debridat pt. colici
Blanca- da, asa face se frichine ce se frichine si apoi maraie mai usor, pana o da in plans, cam la 3-4 ore si n am ce face o trezesc sa i dau papa;

mai fetelor, dar de Muffinuta ce stiti? n a mai dat nici un semn?Muffiii ce faci , ai nascut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Blanca asa cum spuneau si fetele si la mine cand i se face foame lu Stefi parca am niste ace in sani , se umplu brusc si incep sa curga .
Sapt asta treb sa merg si eu la controlul de 6 sapt si mie groaza pentru ca inca ma ustura inauntru si de la infectia asta urinara care da semne ca se vindeca . V-a durut cand v-a facut controlul intern?
Parca nu am deloc chef de dupa atata timp dar ce ma fac cu sotul , il mai trimit in deplasare cateva luni

Adela mami de Adrian Stefan(23.07.2009) + Maria Luiza (18.06.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cum va simtiti in ultima zi la Odisee?

Noi binisor, seara se lasa cu plansete...aseara am stat la mama pana s-a potolit si pe urma am plecat la apartament.

Theea felicitari iubita! refacere usoara si mult laptic! sa va traiasca zmeurica si sa va bucurati de ea!
Motanma si eu am primit un leagan FP asemanator cu al tau. doarme bb in el de n-ai treaba. musai sa cumpar si eu unul, asta l-am luat cu imprumut pt. cat stam in Alba.
Matcha-oana imi pare rau ca ai avut dureri...nu stiu ce sa zic...la mine in afara de faptul ca locul e mai stramt e totul ok, nicio durere, nimic.
Elenada ma bucur ca esti spre bine cu sanul cu mastita. de ce nu ii pui pe bebei sa suga? la fiecare masa unul papa san, altul formula, dupa care inversezi. asa nu mai exista riscul sa s einfunde canalele si sa ajungi la mastita.
Dariaioana nu e nimic ca doarme toata noaptea si nu papa, e foarte bine. al meu papa noaptea cam la 6-7 ore, asta dupa primele 6 sapt., pana atunci papa la 3-4 ore.
Alinutza doamne mortala esti femeie...mi te si imaginam scapandu-l pe Eric. la noi nu au prea dat rezultate metodele lui Karp. la noi se linisteste daca il tin pe burta, in brate, pe maibnile mele, sau daca ii cantam sau daca ii dau peste pampers, asa finut sa nu-ti imaginezi ca primeste bataie la fundic. dar cand il doare si urla nimic nu-l calmeaza....imi vine sa-l las sa-si faca showul ca nu reusesc de nicio culoare sa-l potolesc.
Mamidevladut felicitari iubita! sa-ti traisca zmeurelul.
bine ca ai scapat de depresie, tare naspa mai e. am avut si eu la prima sarcina si m-a tinut o saptamana.
Alinutza am auzit ca la botez se da cam 5 mil., ca nasi. aici e cinstea mai mica ca in Tm si la nunti. si noi, si finii fac la un restaurant, cam 40 pers.
eu i-am mai luat la finut o groaza de hainute si un bouncer in mai. acum trusoul, lumanarea, platit biserica si bani...inca nu stiu...de la 5 in sus.
Voi mergeti si in Italia, platiti si avionul...asa ca trebuie sa te gandesti si la asta. trusoul pt. botez e in jur de 2 mil., ce am vazut eu frumos.
Baby drink...eu il super diluez: jumate de plic in 80 ml apa plata. Marco a fost cam dependent de el, nu vroia apa defel, musai ceai sau suc...duklce sa fie...de la ceaiul asta s-a invatat asa. Bine, pana a mai crescut...dar totusi.
eu ii dau foarte rar, daca vad ca incepe sa i se faca foame si nu sunt acasa, sau mai e cam o ora pana sa pape..ii dau putin ceai. sau seara cand il apuca crizele ii pun cu Colic Baby.
de cand sunt in Alba i-au dat doar bunicile, daca copilului ii era foame, era ora mesei si ma-sa (adica eu) umbla brambura, sau era in trafic.
Blanca super ideea cu tull mult la lumanare. aici pun doar flori cu verdeata aferenta, fara tull.
de aceea am eu asa mult lapte...Edi papa un san, dar eu ma mulg la celalat si ziua si noaptea...am congelatoarele pline si acasa si la mama. azi maine trec la soacra in congelator si la bunici.
fii serioasa...cum sa uiti asa ceva? e ca mersul pe bicicleta, nu se uita in veci....la noi parca nici nu a fost ditamai pauza...asta a fost parerea mea, caci al meu sot...tyare fericit a fost, mult i-a simtit lipsa.
Cand vine laptele ma dor sanii de numa...simt cum se umple, e cald...e o durere nu mare, dar naspa. Mie imi tasneste laptele, de multe ori nici nu trebuie sa pomperz, iar bb sta cu gurita, nu trage...doar inghite laptele ce-i curge in gura...mare smecher este.
Buburuza al meu doarme si noaptea pe burtica, pana dimineata, nici nu-l simt/aud. ma mai trezesc eu sa vad daca e ok si respira.
Nasol ca ai avut dureri cand ati inceput viata sexuala. eu deloc...la nicio sarcina. doar locul a fost mai stramt prima data...pe urma la fel ca inainte.
Uliaiasi sa va traiasca proaspatul; crestin! ma bucur ca a fost cuminte. Noi vaccinul il facem prin 22 septy., caci e plecata dr. de fam. in concediu. a zis ca nu e probl., nu-mi prea convine, caci toate vor fi decalate pe urma, dar mai repede nu se putea face.
Adela pe mine nu m-a durut la control. nici eu nu am prea avut chef de , dar stii vorba aia: pofta vine mancand. asa ca mi-a venit si mie, chiar m-am trezit din somn, caci era 3 noaptea.

copiii sunt cu bunicile la padure, ma pun sa trag un pui de somn pana vine sotul de la birou.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

eu am zis ca dorm...dar m-a apucat cosmetizarea listei si salvarea ei in notepad. aici o aranjez misto, si imi dau seama unde e greseala.

pregatesc si cap. nou pt. maine. sper sa apuc sa-l deschid...si pe urma mai actualizam, infrumusetam lista pe parcurs.

apropos...sunt Giova. va rog trimiteti datele pt. lista pe PM mie sau lui Micaalsa, sau la orice alta mamica care are putin timp liber sa o completeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

buna! si la noi un moment de liniste!!!
si noi avem colici, dar la ora fixa... criza cea mare e seara de pe la 9 jumate pana pe la 11...
pe langa sab simplex, care pare sa functioneze, din practica am mai descoperit niste remedii care merg de minune la maria mea:
in primul rand apa curgand. oricat de tare ar plange de burtica tace si asculta robinetul curgand la maxim.... cate ore am stat cu ea in brate in baie... macar reusea biata de ea sa stea la tzatza...
in al doilea rand.. baia.de la statul cu fundul pe marginea cazii cu ea in brate, mi-a venit ideea sa o bag in apa calduta spre fierbinte.,... am ajuns la performanta de a sta 20 de min in baliuta , astfel incat se relaxa copilul si ne trezeam ca baliutza era plina de kk, asa ca trebuia sa o bagam la dus ca sa putem sa o curatam...
si bineinteles muzica de pe cutiuta muzicala la un volum destul de tare... saracul tati isi pune mainile in cap ce a ajuns minunatul sitem audio 6+1,,, si uitasem.. muzica trebuie ascultata musai in picioare, cu mami dansand ca nebuna...(intr-o seara am uitat sa trag draperia si cred ca vecinii si-au inchipuit ca facem dansuri tribale,,)
cam astea sunt metodele noastre... si mai am o paturica moale, cu care o infas usor in jurul burtii mai ales, lasandu-i libere picioarele si mainile,astfel incat, astunci cand e adormita sau macar pe jumatate, o pun in patutz si nu simte diferenta de temperatura ca sa se trezeasca si sa o ia de la capat
o intrebare,,, mi-a dat dr de familie debridat,,, l-as incerca, dar mi-e teama sa nu o dau peste cap... cum s aprocedez? sa il bag direct ,in regim de 2 picaturi de 3 ori pe zi, cum mi-a recomandat, sau sa il combin cu sab simplexul de care pana acum am fost multumiti(adik dimineata si seara sab simplex si la pranz debridat)??

mami de maria- 27 iulie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!

am avut si noi botezul duminica. a fost f frumos, doar ca ne-au dezamagit cei de la restaurantul Bistro Phillippe. asta e. bine ca lumea s-a simtit bine si ca mancarea a fost totusi buna. Tudor a fost cuminte si nu a plans, cu toate ca i se facuse foame, insa dupa ce l-a impartasit, a adormit bustean, asa fara mancare cum era. l-a toropit vinul.

de-acum de-abia asteptam sa plecam la mare, saptamana viitoare.

alinutza esti mortala. e super tare imaginea cu tine pompand noaptea si sotul tau.

blanca si pe mine ma dor sanii, de fapt e o senzatie neplacuta de intepaturi si furnicaturi. asta imediat ce incepe sa suga. dureaza doar cateva secunde, pana incepe sa curga laptele pe tricou.

al meu bebelutz inca e cuminte si ma tot minunez. pentru ca nu am avut parte de asa ceva pana acum. e total diferit de Ana. ea e o zvapaiata si plangea cand era mica de ajunsesem sa plang si eu odata cu ea.

va pup si va doresc nopti linistite!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Buna seara! Abia acum am reusit sa citesc ce ati scris!Fata doarme in sfarsit!Am inceput sa ii dau Milupa- lapte praf doua biberoane pe zi pt ca nu se satura cu laptele meu, plangea dupa o ora de supt contin!
Vroiam sa va intreb daca vi s-a intaplat sa va curga sange din sfarc!Eu ii dau cu protectie de silicon pt ca am rani, dar culmea sangele a curs exact din sfarc de unde trebuia sa iasa lapticu nu de la rana. M-am speriat si am schimbat tzatza.ce sa fac sa ii mai dau, mi s-a umflat pieptul si imi curge continnnnn.offff sunt intr-o mare dilema.
Ma duc la somn ca acum vad ca se trezeste.va pup pe toate si pe toti piticii!Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

am pus pozici de la botez
http://gs99.photobucket.com/groups/l317/FY23PHIU6R/?action=view¤t=S2021918mic.jpg

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput