Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Eumada- am inteles ca Infacolul este acelasi cu sab simplex, eu l am comandat dar inca nu l am luat;

Elenada- incearca cu Debridat pt. colici, la baiatul meu a mers, Daria inca nu are colici, oricum ii dau sab simplex, cate 5 pic ./biberon doar noaptea;

Moni- ce scumpe fetite ai, e bine ca n au colici !

Alinutza- cred ca si eu o sa achizitionez o pompa Isis electrica, ca altfel o sa mi bag mana in gips curand !

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Daria o sa mai incerc si alte remedii pt colici. Sa vedem ce functioneaza.

Maine plec iar la parinti. Am facut pt a doua oara mastita. Nu stiu cum reusesc sa fac asa ceva. Sanii sunt goliti in permaneneta pompa e sterilizata tot timpul sanul e spalat. Sunt terminata nu mai pot.
Ard toata si am frisoane iar piticii plang. Noroc ca e tata acum la mine. Trebuia sa plece azi dar o sa plecam maine toti.
Nu mai am net acasa.

Moniland ai doua minuni de fetite. Sa va traiasca
Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78

buna la toata lumea

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

si noi avem aceeasi problema

Vally de Gloria Adelina (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

a adormit strumful..si mai pun o intrebare

So..daca bebelusii sunt alaptati exclusiv nu le mai trebuie suplimente..de genul ceai, intrucat daca le este sete ei isi iau necesarul de lichid din lapte (prima parte a laptelui este mai subtire si serveste pentru hidratare si ulterior vine partea nutritiva). Insa daca eu ii dau strumfului laptele din biberon, unde partea de inceput este amestecata cu cea de final sau in multe dintre cazuri in functie de cum a fost pompat si depozitat este posibil sa-i dau doar partea nutritiva. In acest caz este necesar, oare (din ratiuni pur chimice) administrarea suplimentara de ceai?

si daca tot este capitolul ceai...nu prea am fost atenta la discutiile anterioare..dar am ramas in cap cu mai multe forme de ceai si nu stiu care sunt ratiunile de administrare (diferentiere) a lor: ceai de fenicul si chimen, baby drink... adica cand apelati la unul si cand la altul?

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Salutare noi am ajuns iar acasa .Aseara mi s-a rupt apa pe la 3 si ceva si de pe la 5 pana pe la 8 si ceva am avut contractii din 3 in 3 min eram terminata.De pe la 8 si ceva mi-au dat nu stiu ce tablete si m-au lasat durerile si am putut sa adorm si eu vreo 2 ore.De pe la 10 aveam contractii mult mai rare si m-au trimis acasa .Am reusit sa dorm pana acum iar contractii nu mai am de nici un fel ,am sunat la ei si de acu tre sa astept pana maine daca nu incep iar contractiile intre timp .Daca nu incep iar contractiile maine imi provoaca nasterea.

ma duc iar la culcare sa vad daca mai pot dormi

40+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am adormit bebelina..sper pt mai mult de jumatate de ora..asa ca am intrat sa vad ce faceti.

Azi am fost si eu la epilat..m-am facut brazilianca jos..am noroc ca taietura mea e mica mititica si e inspre fund nu pe picior..ca altfel era nasol la smulsul cu ceara..

Si apoi am ajuns la rest unde vrem sa facem botezul..frumos nene..frumos si scump da' cred ca asa ramane...as vrea meniu bufet nu la masa..parca se potriveste mai bine cu un botez. Pe 11.10 ar fi..sa vedem..nu am batut inca palma (avans adica). Acum sa cautam o bisericuta draguta unde sa faca fetita mea "baita" sfanta.

Theea pentru maine..sa fii curajoasa si sa ne aduci zmeurica speciala ce o sa incheie odiseea noastra frumoasa .

Alinutza fata harnica si sprintena ready de job...eu cred ca si din bibic isi ia necesarul de hidratare..nu te mai stresa cu ceiuturile..chiar crezi ca e necesar?
Cat despre burtica..ai rabdare abia ai nascut..centura porti? Eu m-am saturat de ea...in weekenduri nu o port si sunt

Elena, masita iar..ufff..saracuta de tine si colicei la bebei..iti trebuie musai ajutor, ce bine ca mergi la parinti.

Saptamana viitoare tre sa ajung la dr pt controlul de 6 saptamani..ce ne face la acest control? ia si secretii si Pap? sau sa le cer daca vreau?

Si dupa astea 6 sapt e liber la ca visez domne' prostii

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ce tare e sistemul in Anglia. Aici daca erai te bagau imediat pe oxitocina si doareeee rau! Mai bine travaliu lung de doua zile decat juma de ora de oxitocina (mie atat mi-au pus juma de ora). Nastere usoara si naturala, Theea!

Motana, multumesc pt raspuns si felicitari pentru alaptarea la cerere cu sani sensibili. Esti foarte puternica. Pe mine nu ma dor deloc, as putea sa-l las non-stop la tzitzi, dar ma stresam din cauza ca peste tot scrie sa nu-i dai copilului mai des de o ora - doua.

Dar m-am convins, daca il las sa suga cum are el chef, pana la urma adoarme 2-3 ore, deci facem si intervalul.

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alinuta, exact aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu in legatura cu laptele din bibe si vroiam sa intreb si eu. se vede clar cind pompez la inceput ca e incolor, pe urma se face normal. dar sint mixate ele acolo si banuiesc ca isi fac treaba.

Da, tot asa cuminte, infancolul este bun- asta daca a avut colici- ca de cind ii dau nu am avut episoade. aproape ca nici nu plinge, iar noaptea dupa baie (in jur de 11) adoarme lemn, daca maninca imediat dupa baie doarme pina la 6-7, daca a manincat cu o ora inainte de baie, ii dau eu pe la 3-4. daca se trezeste, doar se foieste si maraie putin, nu plinge. si el a inceput sa pape cam 100.
pe mine nu ma doare mana la pompat, mi se pare usor. ma gindeam doar pt cantitate, dar deocamdata cred ca scot cit are el nevoie.
si REbecca regurgita asa cum ai spus tu, nu ii mai dadeam imediat sa pape, dr m-a asigurat ca e ok.

si eu maninc orice. as minca un porumb fiert, a incercat cineva??

Giova, foarte frumaose pozele!! si voi va distrati super si tu esti o rasfatata!!

Cornelia, sa va fie de bine cu botezul!!
inca nu am apucat sa vad pozele.
eu o tin de 3 zile din musafiri in musafiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alinutza, mi-a spus o tipa ca burta se retrage in 6 sapt. Eu sunt in sapt 5 dupa nastere si imi atarna burta. Gasesc logic ceea ce am aflat pt faptul ca inca am lohii si atunci mi se pare normal ca la uter inca se mai "lucreaza".
Elena, imi pare rau sa aud ca sunt pb la voi. Sa fiti sanatosi si ma bucur ca mergi la parinti, asa te mai relaxezi un pic.
Blanca, buna idee ca masa sa fie bufet. Si noi am stabilit botezul pe 26 sept cand o sa aiba fetele fix 2 luni.
Daria,

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete, stiti vorba aia, nu? "iti ia 9 luni sa devii mama si apoi inca 9 luni sa redevii femeie" asa ca nu va asteptati c aintr-o luna sa fiti fresh, fara burta, colacei, vergeturi sau mai stiu eu ce...cu rabdare ..asa ma consolez eu...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput