Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
DATA..NU MAI PLANG..SUNT OPTIMISTA..PT CA TOTUL E SUB CONTROL..E BINE...
E LA SPITAL, ZILNIC MONITORIZATA, NU??????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
katteryna spune:
Ufff!Mi-e somn si nu pot dormi...Relelor!Iar imi faceti pofte??Cus cus, ha?Am gatit io papanasi din cauza voastra pe la jumatatea odiseei!
Cristinaai o memorie foarte buna, nu m-ai incurcat Trebuia sa nasc la Euroclinic unde am si fost pana la 28 de sapt.Dar din motive financiare combinate cu norocul de a avea o "doctoreasa" proaspat venita pe aici si cu care ma inteleg f bine si am capatat incredere in ea, m-a determinat sa iau decizia de a naste la Slobozia...Acum sper doar sa fie bine si sa nu regret decizia.
38s+6z cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
aidaciolac spune:
kawaichan felicitari ai reusit sa agiti iarasi apele , sa ne faci sa ne simtim prost de hotie si complicitate si ai procedat ca un adevarat pedagog cu experienta ... are sens sa adaug si emoticoane(?).
De fiecare data cand am intrat sa fac un capitol am anuntat inainte , cand am intrat sa completez ceva (NU sa modific desi au zis fetele sa modificam sau sa stergem din lista si am zis ca o sa o facem periodic) am anuntat inainte tocmai sa nu se mai intanmple accidente ... cu toate astea m-am simtit foarte prost de felul cum acuzai ca cine-ce ...
Zici ca nu te exteriorizezi ... imi este de-a dreptul frica sa te vad exteriorizandu-te ...
Nu vreau parola tocmai sa evit pe viitor gustul groaznic de amar , dar te rog sa le onorezi pe fete si sa ai grija sa deschizi capitole si sa modifici listele ...
In rest , no coment , desi mai as aveo o curiozitate (poate si alte fete o au) , care e chestia cu Tokyo? Sa stii ca de fapt pt noi nu are nici o importanta ca e Tokyo sau nu , doar ca tu tot zici ca de fapt doar tu nasti la Tokyo , dar sunt sigura ca si aici e un clinci ceva ...
Edit: plec sa imi aerisesc creierii si poate imi dau seama de ce locul care m-a tinut cu capul la suprafata atatea luni si pt care am dat de multe ori cu ignore la dl sot s-a transformat intr-o chestie brrrrr ...
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Ufff!Mi-e somn si nu pot dormi...Relelor!Iar imi faceti pofte??Cus cus, ha?Am gatit io papanasi din cauza voastra pe la jumatatea odiseei! Cristinaai o memorie foarte buna, nu m-ai incurcat Trebuia sa nasc la Euroclinic unde am si fost pana la 28 de sapt.Dar din motive financiare combinate cu norocul de a avea o "doctoreasa" proaspat venita pe aici si cu care ma inteleg f bine si am capatat incredere in ea, m-a determinat sa iau decizia de a naste la Slobozia...Acum sper doar sa fie bine si sa nu regret decizia. 38s+6z cu floricica RAISA MARIA AMR 3 ZILE Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau! |
Maica-mea are o colega la scoala care a nascut ieri prin cezariana la Slobozia(eu sunt din Fetesti) si a fost totul ok. Daca ma crezi, in cazul in care am fii ramas in Fetesti, as fii nascut tot la Slobozia sau Cernavoda-aici stiu un dr ft ok-mai ales ca "preturile" sunt muuult mai mici decat in Bucuresti iar conditiile de spitalizare nu sunt rele deloc. Eu zic ca ai luat o decizie buna
33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
cristina_ana spune:
Katerina, daca ai incredere in doctorita ta, sigur nu ai de ce sa regreti. Era intr-adevar un efort financiar imens, si pe mine ma doare sufletul ca o sa dau atitia bani la nastere, dar acum nu mai pot da inapoi. Cand ma gandesc cate mai puteam cumpara in casa din banii astia! O groaza mai am de cumparat, dar sanatosi sa fim, ca or sa vina si banii incet-incet!
Si referitor la vaccinul Rogham, mie tocmai mi l-a gasit cineva la o farmacie din asta, mai de cartier. Nu stiu cum se numeste farmacia, astept un telefon de la persoana respectiva sa imi confirme ca pot veni sa-l cumpar. Stiu ca si tu te stresai ca nu l-ai gasit. Daca vrei, zi-mi si intreb daca mai au si pentru tine, eventual sa ti-l pastreze. Asta daca are cine veni dupa el la Bucuresti, ca prin posta nu am cum sa ti-l trimit.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
katteryna spune:
Camy linisteste-te mami!Sigur ca Monica e bine si face somnic ori se relaxeaza! Toate vom fi bine iar bebelushii nostri se vor naste sanatosi!
Si ca sa nu uitam de ce ne-am strans, mai bag trei dezmatate la incalzire pentru maine, cand il vom cunoaste pe BEBE DRAGOS
38s+6z cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
SPER SA FIE ASTA...CA EU SUNT MAI SPERIATA DECAT TOATE... NU MAI ARE NIMENI NR EI DE TELEFON??????? BAI..DECI TREBUIE SA FIE BINE....TREBUIE... EXISTA UN DUMNEZEU PE LUMEA ASTA... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
camy ca sa te linistesti, da-i un sms si roag-o sa scrie 2 vorbe pentru fete, numai ca sa stim ca e ok. :)
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
cristina_ana spune:
Aiduco, ba eu vreau sa deschizi capitole in continuare, cum ai facut pana acum!!!! Pai nu erai tu mereu pe faza, la orice ora din zi si din noapte??!!!!! Te rog nu te supara, nu merita, sunt sigura ca te-ai simtit prost, dar noi te iubim mult de tot, sa stii!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
Andrecluj spune:
Raluk16,daca ai timp/nervi/chef, ma inveti si pe mine sa fac baclava? Pe asta n-o stiu Numai daca si cand ai stare, saru mana 25 + Chiara Ada
MangaGirl spune:
raluk vreau si eu baclava!!!!!! plssssssss
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com