Buna ziua,
Am terminat casuta, mai am numai parchetul de jos de pus si scara interioara si ma gandesc ca o curatenie ar fi bine-meritata. Intrebarea: e cu cine si la ce pret?
Ma puteti ajuta sa-mi vad si eu casa curata dupa mizeria lasata de constructor?
Zona este DN1 vis-a vis- de Corbeanca.
Am apelat la o firma de curatenie si mi-a dat un pret de m-a dat pe spate, 8 milioane pentru o zi?!
Multumesc frumos!
Pai spune si tu suprafata...ce trebuie sa faca firma de curatenie...si apoi ne dam cu parerea daca pretul e bun sau nu.
daca trebuie sa care 3 t de moloz sau sa curete de vopsea 20 m2 de parchet si 20 ferestre yo cred ca-ti cer prea putin 8 mil.
Eu pentru asta am contract cu firma care asigura salubritatea in zona (Gradistea, IF). Nu am inceput inca sa construim, dar a trebuit sa incheiem contract cu ei pentru a obtine avizul. La incheierea contractului mi s-au cerut banii pentru 2 metri cubi de deseuri de constructii, si trebuie sa ii chem eu cand ii strang. Dupa ce depasesc cei 2 mc platesc ceea ce imi ridica de pe teren cand ii chem. Ca pret iese pe la 1,8 mil metru cub de deseuri.
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
Sa resuscitez subiectul!
E vorba de curatenie in casa, geamuri, tocarie, usii , gresie si faianta la bai.
Nu de carat moloz ca nu este.
Nu stiti pe cineva care sa fie vrednic si sa ia un ban cinstit, da' cineva de incredere.
uneori gandesc prea mult....